Flying High: Călătorie prin stadionul Mercedes-Benz

Viitoarea casă a Atlanta Falcons și Atlanta United este programată să se deschidă pe 30 iulie. Coloana, Suites Loge Infused și arhitectură tehnologică fibră-la-margine, punctul său de vedere și programarea „Fan First” va oferi următorul design renumit al industriei? Rapoartele Jared Frank ale ALSD (Asociația directorilor de suite de lux).

Mersul pe coridoarele largi, dar, dar șerpuite, ale stadionului Mercedes-Benz, necesită o navigare diferită în fiecare zi. Astăzi, un zid care nu a fost acolo ieri ne blochează calea. Ar trebui să găsim o cale nouă în jurul acestui progres.

Transpirațiile de beton, siguranța noastră Googles ceață în aerul rece și umed. Sub nori grei, ierniți, un stup de activitate zboară în jurul călătoriei noastre de pălărie. Cincisprezece sute de albine lucrătoare se îndoaie metalul în fagurele de fagure niciodată nu au mai fost văzute pe piața locației. Macarale, dintre care două sunt printre cele mai mari macarale de crawler din lume, ridică fabricările distincte și le plantează printre o pădure de oțel cu acoperiș fix.

Un total de șase macarale ridică astăzi locul de muncă, cel mai mic număr de macarale în luni. Pe măsură ce Domei Georgia se pregătește pentru demolarea sa, la 84 de metri distanță, Mercedes-Benz Stadium intră în ultima sa întindere de construcție. Unele spații sunt deja perforate, inclusiv unele standuri de concesiune și apartamente.

Scott Jenkins, director general la Mercedes-Benz Stadium și Ghidul de călătorie al ALSD pentru ziua respectivă, a declarat:

Este interesant să vezi unele dintre aceste lucruri să se apropie de linia de sosire. Între acum și aproximativ șase luni, vom vedea că va ajunge la final.

Programată acum pentru o deschidere din 30 iulie, locul de aproape două milioane de metri pătrați va găzdui până la 80.000 de fani pentru doi chiriași de ancoră-Falconii din Atlanta din NFL și franciza MLS-Expansion Atlanta United-precum și o gamă de evenimente majore, inclusiv foarte castron liii.

Dar orice conducere spre zona finală este atrăgătoare cu numeroase starturi și opriri. Progresul nu se mișcă niciodată în linie dreaptă.

Elemente arhitecturale semnătură
Acum înflorirea din centrul orașului Atlanta este o structură cu aspect iconic, progresivă și perspectivă în ceea ce privește proiectarea și tehnologia sa, și una destinată să servească drept simbol internațional pentru statul Georgia și orașul Atlanta. Aceste indicii inițiale au venit direct de la Arthur Blank, proprietarul și președintele AMB Sports & Home Entertainment – compania -mamă a Falcons și Atlanta United.

Bill Johnson, SVP și principalul de design la Hok Sports + Recreation + Entertainment, își amintește semințele designului său imaginativ:

Când am intrat cu acest concept în procesul de interviu, Falconii aveau să -l iubească, fie aveau să -l urască. Nu va fi la mijloc. Ne -am învârtit pentru garduri ca să zic așa. Și a îndeplinit o mulțime de preconcepții [Arthur Blank] despre ceea ce a dorit să fie proiectul.

Din ideea inițială a ieșit o teză conform căreia energia fotbalului și a fotbalului este concentrată în centru, rezultând renumitul acoperiș Oculus, care amintește de panteonul roman. De asemenea, inspirat de logo -ul Falcons și de culorile echipei, Johnson a creat geometria exterioară fascinantă a clădirii.

Johnson a spus:

A fost ceva despre aripile Falconului în zbor pe care mi -a plăcut foarte mult. Și așa ne -am gândit la suprapunerea formelor și formelor care ar arăta ca aripa unui Falcon.

Combinând oculusul cu inspirațiile aripii Falconului, Johnson a creat în continuare un proiect de sistem retractabil pentru acoperișuri retractabile-o plecare grozavă de la modelele ușoare de un singur panou sau bi-parting, de obicei, care încadrează locuri de sport și divertisment pentru casă, deoarece a explicat:

Ne -am gândit la ceea ce ar concentra de fapt energia la mijloc, să pară mișcare, să arătăm ca o aripă de șoim în zbor și am venit cu ideea că sistemul de acoperișuri se poate reloca într -un mod radial, departe de centru. Aceasta a devenit inspirația pentru piele și pentru materiale, pentru vasul de ședere și totul a urmat cu adevărat această idee.

Oculus și acoperiș operabil
Conceput mai întâi ca o deschidere circulară, geometria sistemului de acoperișuri a fost simplă. Opt segmente congruente cu mișcare congruentă s -ar reuni cu ușurință pentru a închide acoperișul. Dar după ce proiectele stadionului au fost rafinate, cercul s -a întins la un oval, introducând variabile complicante. Acum, piesele variază ca formă și dimensiune, iar relocarea ușor mai rapidă sau mai lentă pe distanțe puțin mai lungi sau mai scurte decât celelalte.

Tehnologia încercată și adevărată ghidează roțile și piesele, dar dezvoltarea mecanizării sistemului de acoperișuri, dezvoltată de UNI-Systems cu sediul în Minneapolis, este un lucru pe care industria nu l-a mai văzut niciodată. Fiecare piesă de puzzle cantilevered are șase bogi de conducere care au fiecare două motoare de 7,5 cai putere pentru un total de 96 de motoare.

Unii din presă și -au exprimat probleme cu privire la dacă sistemul mecanic va aduce cu succes cele opt componente ale sistemului de acoperișuri la D la DEliver O clădire impermeabilă așa cum a fost planificat. HOK nu împărtășește aceste preocupări, în calitate de Mac McCoy, SVP și director de management de proiect la HOK Sports + Recreation + Entertainment, a sfătuit:

Nu suntem preocupați în niciun fel despre mecanizare. Acest lucru a fost încercat și dovedit.

O etapă semnificativă a fost obținută în decembrie, când elementul de semnătură al stadionului Mercedes-Benz a fost centrat. Turnurile de acțiune au fost reduse în jos, iar 36 de milioane de kilograme de oțel cu acoperiș fix au scăzut de 22 de centimetri așa cum a fost planificat, s-a așezat și s-a sprijinit.

McCoy a spus:

Aceasta este o sărbătoare pentru toată lumea, deoarece asta presupune că lucrurile pot începe să se demobilizeze și să se mute din castron, deschizând imobiliare, astfel încât să poată termina bolul de nivel inferior.

Jenkins a adăugat:

[Acoperișul] era spaghete. Între cantitatea de macarale, cantitatea de oțel și turnurile de țărmuri, părea destul de haotic. Pentru a șterge acest lucru și a vedea priveliștea, este într -adevăr destul de dramatic.

Cu zona de lucru acum, de acumularea turnurilor de acțiuni, componentele porțiunii de sistem de acoperișuri operabile, cunoscute sub numele de „petale” (cum ar fi petalele unei flori), sunt acum puse împreună pe podea. Odată instalate, cele opt piese în formă de triunghiulară se vor deschide și se vor închide în aproximativ zece secunde. Redarea video afișează sistemul de acoperișuri înflorit într -o mișcare circulară, dar acest aspect este o iluzie optică. Triunghiurile, de fapt, relocarea pe o linie dreaptă.

Jenkins a spus:

[Acoperișul] a fost cea mai semnificativă provocare înțeleaptă în construcție. Acum că este acolo, ne simțim grozavi în ceea ce privește impulsul pe care îl avem în restul proiectului pentru a -l aduce la linia de sosire.

Talo Board
Cele 18.000 de tone de armături de oțel cu acoperiș fix de 70 de metri înălțime care susțin sistemul de acoperișuri operabile și sarcinile structurale generale, de asemenea, se apropie de ceea ce va fi cea mai mare tablă de scor din lume și își vor crea forma distinctă. Mercedes-Benz Stadium s-a asociat cu Daktronics pentru a crea 60.000 de metri pătrați (58 de metri înălțime cu 1.100 de metri liniari) de placă LED, supranumit tabloul Halo, care aliniază circumferința semnăturii clădirii Oculus chiar sub linia acoperișului.

Johnson a sfătuit:

Când am mers la toate aceste probleme pentru a crea o deschidere în centru și energie în centru și un sistem de acoperișuri care se îndepărtează de centru, ultimul lucru pe care am vrut să -l facem a fost să -l conectăm cu o placă convențională.

Ideea s-a abătut rapid de la punerea unui tablou în centrul de sub Oculus în jurul acelei deschideri cu o experiență de 360 de grade. Într-un cuvânt, tabloul Halo este uriaș-la fel de înalt ca o clădire cu cinci etaje și aproximativ 600 de tone. Trecerea de la redare la realitate este un vizual care scade maxilarul.

Fereastră spre oraș
„Pielea” clădirii este alcătuită din mai multe sisteme de panou metalic, glazură și cea mai mare instalație din lume a tetrafluoroetilenei de etilenă cu o singură membrană (ETFE).

ETFE este un plastic robust, ușor, care aruncă murdărie și oferă transparență în locul sticlei. Designerii pot introduce un frit (o serie de puncte) pe material pentru a -i proteja pe patroni de la soare. Pe stadionul Mercedes-Benz, ETFE pe laturile de sud și vest ale clădirii are o opacitate de 70% până la 80%.

Pe măsură ce fanii se relocă în legătură cu clădirea, frit se dizolvă. Pe laturile de nord și de est, ETFE este limpede și de 16 etaje înălțime, oferind fanilor cu vederi extraordinare asupra orizontului din Atlanta, de la centrul orașului până la centrul orașului până la Buckhead, prin ceea ce se numește „fereastra către oraș”.

Eficienta energetica
Stadionul Mercedes-Benz urmărește pentru a deveni primul stadion profesionist care a fost certificat LEED Platinum. Calitățile de eficiență includ o investiție substanțială în energia solară. În total, vor fi implementate 4.000 de panouri solare, producând 1,6 megawati de energie regenerabilă. Aproximativ 30% mai puțină energie va fi necesară de la rețea pentru a alimenta stadionul.

Din punct de vedere al apei, Mercedes-Benz Stadium va folosi aproximativ jumătate din H2O decât clădirea comună. La fața locului, un sistem de captare a apei de ploaie care include o boltă de furtună de 1,1 milioane de galoni alimentează o cisternă de 680.000 de galoane pentru a fi utilizată pentru turnul de răcire și pentru a iriga peisajul locului.

Cel mai bun sau nimic: precum sloganul de marketing al mărcii sale de nume, Mercedes-Benz Club și AMG Lounge este cea mai bună destinație premium din noua clădire, cu 30.000 de metri pătrați de spațiu interior și terasa de 60 de curte pe teren.

Facilitate polivalentă
Alături de cei doi chiriași de ancoră, stadionul Mercedes-Benz va fi acasă la un calendar complet al evenimentelor. Pentru a susține cele mai semnificative evenimente mari, 2.700 de scaune telescopice retractabile sunt amplasate în vasul superior. Odată cu apăsarea unui buton, capacitatea se extinde până la 80.000 pentru evenimente majore, cum ar fi Campionatul Național al Playoff -ului de fotbal din 2018, foarte bolul LIII în 2019, finalul masculin al NCAA în 2020 și Jocurile Campionatului SEC până în 2027.

Stând în campusul Congresului Mondial din Georgia, la distanță de mers pe jos până în centrul orașului Atlanta și la hotelurile și facilitățile sale, Mercedes-Benz Stadium este de așteptat să fie o gazdă constantă de mari evenimente înughout durata de viață a clădirii.

Atlanta United de la Major League Soccer a cunoscut o cerere fără precedent, cu 22.000 de bilete de sezon vândute și alpinism. Capacitatea stadionului Mercedes-Benz se va micșora la 40.000 de oameni pentru meciurile MLS prin blocarea volumului bolului superior cu un sistem de perdele. Între timp, suprafața de joc se va extinde datorită scaunelor telescopice suplimentare, permițând un teren de fotbal de dimensiuni FIFA.

Calea (și prețul) progresului
Programat inițial pentru o deschidere din martie 2017, construcția stadionului Mercedes-Benz de 1,5 miliarde de dolari SUA a rămas în spatele programului inițial, în mare parte datorită complexității cubului Rubik a designului structural al acoperișului.

Din cauza întârzierii, Atlanta United nu va începe să joace sezonul său inaugural MLS în stadionul Mercedes-Benz, în schimb, în schimb, în stadionul Bobby Dodd din Georgia Tech, până când panglica va fi tăiată în casa sa permanentă.

Nu vor fi afectate jocuri Falcons, pretemporană sau sezon regulat. AMB Sports & Home Entertainment va plăti toate depășirile costurilor și chirii din cauza Georgia Tech.

Deși suboptimal, este prețul progresului în acest caz. După ce ne-am șters ochelarii de siguranță cu ceață în timp ce vizităm stadionul Mercedes-Benz la începutul acestei ierni, se pare că răbdarea pentru progresul neliniar va fi răsplătită, deoarece președintele AMB Sports & Home Entertainment, Rich McKay, a sfătuit:

Ceea ce face ca acest proiect să fie distinct este domeniul de aplicare și dimensiunea și lățimea viziunii. Va crea un produs complet diferit decât ați văzut înainte.

Elevate Sports Ventures achiziționează parteneri de prețuri dinamice

Elevate Sports Ventures, o agenție de consultanță pentru sport și divertisment pentru cele mai bune clase, a achiziționat prețuri de bilete, analize și distribuție de distribuție, parteneri de prețuri dinamice.

Partenerii de prețuri dinamice contează peste 70 de departamente de atletism ale colegiului și universității ca clienți, inclusiv peste 30 de parteneri în conferințe Power-5 din ACC, Big Ten, Big 12, Pac-12 și SEC; Făcând cea mai mare companie de strategie de ticketing secundar din spațiul universității.

Dedicat creării și livrării de soluții de ticketing pentru deținătorii de drepturi alături de parteneri de platformă de ticketing primară și secundară, partenerii de prețuri dinamice își folosesc cunoștințele considerabile în strategia de ticketing bazată pe date pentru a dezvolta soluții de conducere a veniturilor și aprecierea valorii pentru clienți.

Cu o listă de clienți, inclusiv echipe, mărci și locații din NFL, NBA, NHL, MLB, MLS, fotbal profesional și internațional, fotbal internațional, tenis profesionist, sporturi cu motoare și curse de cai, Divizia I Atletism și multe altele – Elev va adăuga acum acum Cunoștințe de piață secundară pentru o serie de oferte dinamice de clienți, inclusiv vânzări și strategie și strategie de ospitalitate premium, fezabilitatea locului, construcții și renovare, vânzări de parteneriat corporativ, analize de consum și fani și multe altele.

Doar biletul
Al Guido, președinte și CEO al Elevate Sports Ventures, a declarat:

Într-o perioadă semnificativă în ecosistemul sportiv și divertisment live, atunci când Conducătorii de drepturi au cea mai mare nevoie de soluții de prețuri, distribuție și tehnologie bazate pe date, achiziția noastră de parteneri de prețuri dinamice extinde o ofertă actuală de piață și servicii de servicii ale Sports Venture; Oferind o suită de soluții diferențiate pentru clienții existenți și viitori.

Jonathan Marks, CEO și fondator al Dynamic Preț Partners, a declarat:

Partenerii dinamici ai prețurilor ne -au îmbrățișat întotdeauna parteneriatele cu misiunea de bază de maximizare a veniturilor și a prezenței; cu un accent neclintit al creării constante și proactive de o valoare adăugată pentru partenerii noștri.

Recunoașterea impactului semnificativ pe care Pandemia l-a avut asupra ecosistemului nostru de ticketing colectiv, echipele sportive și organizațiile sunt mai obligate ca niciodată să ia decizii calculate, bazate pe analitice cu privire la prețurile lor, alocarea stocurilor, strategia de ticketing și parteneriatele strategice pentru maximizarea veniturilor.

Cu sprijin suplimentar și informații de la Elevate, parteneri de prețuri dinamice sunt mai bine poziționate ca niciodată pentru a genera venituri incrementale pentru cel mai important activ al partenerilor noștri, biletele lor. Mai mult decât atât, combinația puternică a unității de analitică a datelor de lider din industria Elevate, Elevate Insights și Partners Dynamic Preț oferă o platformă inegalabilă pentru a oferi date, analize și recomandări în timp real pentru chiar și cele mai sofisticate organizații sportive profesionale și universitare; în timp ce dovedesc noi fluxuri de valoare și venituri pentru partenerii noștri actuali din organizațiile lor.

Utilizarea tendințelor de la milioane de puncte de date de ticketing și prezență și bazându-se pe experiența sa considerabilă și modelele de prețuri dovedite, partenerii de prețuri dinamice construiește studii cuprinzătoare de prețuri și planuri de acțiune strategică pentru clienți pentru a maximiza veniturile de ticketing pentru echipele de sport, organizații și locuri colegiale și profesionale, În concordanță cu platformele de ticketing primare și secundare client și furnizori.

Pentru informații despre soluțiile bazate pe date ale Partenerului dinamic pentru Drept Partner, accesați DynamicPricingPartners.com sau urmați-le pe Twitter (@DynamicPricing1) sau LinkedIn.

Sursă și imagini, curtoazie: Elevate Sports Ventures

Următoarele ediții virtuale și hibride ale ALSD International se vor concentra pe creșterea veniturilor prin noi construcții, renovări, extinderi de servicii și tehnologie și redeschiderea cu încredere.

Evenimentul hibrid, găzduit de Liverpool Football Club în perioada 6-7 septembrie, va prezenta o conferință la nivel înalt, expoziții și evenimente de rețea, precum și tururi la Anfield, Goodison Park și M&S Bank Arena.

#ALSDInternational – Evenimentul Europei pentru Sectorul Premium și sectorul ospitalității sportive
#ALSD – Conducerea sectorului de scaune premium în ultimii 30 de ani
#sportsvenuebiz
#SportsVenueBusiness – Platforma de frunte pentru știri, vizualizări și evoluții din sector

Partajează acest articol

Primele contracte pentru Stadionul de Nord Queensland, care vor fi atribuite până la sfârșitul anului 2016

Primele trei contracte pentru un stadion de 250 de milioane de dolari North Queensland (stadionul NQ) – inclusiv expertul principal – trebuie să fie atribuite înainte de sfârșitul din acest an.

Vorbind în Townsville, ministrul dezvoltării statului, dr. Anthony Lynham, a declarat că următorul etapă a fost un apel pentru licitații pentru două contracte pentru programul de sondaj de cantitate și de audit, după cum a confirmat:

Ofertele vor fi numite mâine (eds: vineri) de la vânzătorii preselectate listați luna trecută – opt dintre ei din nordul Queenslandului sau cu birourile NQ.

Vânzătorii preselectați vor depune licitații până vineri, 9 decembrie și vor fi acordate înainte de Crăciun.

Proiectul Stadionului de Nord Queensland va crea 750 de locuri de muncă și am precizat că încercăm să găsim locuri de muncă locale, servicii locale și alianțe locale.

Unul dintre criteriile de evaluare pentru licitații va fi implicarea întreprinderilor locale.

Ministrul care a asistat premierul în Queensland de Nord și membru pentru Mundingburra, Coralee O’Rourke, a salutat următorul mare etapă din proiectul Stadion, care indică sute de locuri de muncă sunt cu un pas mai aproape.

O’Rourke a spus:

Aceasta este o veste interesantă pentru Townsville în conducerea până la Crăciun și va oferi o lovitură atât de necesară în braț pentru încrederea economică locală.

Membru pentru Townsville, Scott Stewart, a declarat:

Este esențial ca comerțul local, contractanții și serviciile să aibă toate șansele de a maximiza oportunitățile de muncă. Localnicii noștri care lucrează la proiectul stadionului vor ajuta la Kickstart Economy Townsville.

Membru pentru Thuringowa, Aaron Harper, a declarat că a fost o „oportunitate fantastică” de a se întâlni cu reprezentanții companiei locale la informația departamentului de dezvoltare a statului de dezvoltare din Townsville, marți, la Reid Park, cu vedere la site -ul stadionului NQ.

Harper a spus:

Serviciile locale și -au demonstrat pasiunea și angajamentul de a fi implicat în acest proiect important de infrastructură și știu că sunt dornici să crească participarea locală pe stadionul NQ.

Cele opt companii locale preselecționate sunt:

ACOM Cost Consulting (birouri Brisbane și Townsville)

Donald Cant Watts Corke Qld (birouri Brisbane și Townsville)

Gleeds în colaborare cu firma locală din Townsville D. Neilsen & Associates (Brisbane)

Rider Levett Bucknell QLD (RLB) (Birourile Brisbane și Townsville)

Parteneriat WT (birouri Brisbane și Townsville).

Ranbury Management Group (birouri Mackay și Brisbane)

Parteneriat de coordonare a resurselor (birouri Brisbane și Townsville)

Tracey Brunstrom & Hammond (birouri Brisbane și Townsville)

Două companii cu sediul în Brisbane sunt, de asemenea, în funcționarea Aquenta Consulting și Rowles Time Management.

Ofertele pentru contractul principal de experți se încheie la 30 noiembrie, cu un expert care va fi numit înainte de Crăciun.

Dr. Lynham a spus:

Totul este la timp și la termen pentru a livra un stadion de clasă mondială pentru începutul sezonului 2020 NRL.

Serviciile locale pot continua să -și înregistreze capacitățile și interesul pentru pachetele de lucru ale stadionului din Queensland de Nord la: Northqueenslandstadium.icn.org.au/.

Începând de ieri (eds: miercuri), dintre cele 288 de companii care au depus expresii de interes (EOI) pentru pachete de lucru cu contractantul de conducere, 97 sunt din nordul Queenslandului.

Imagini amabilitate: Consiliul municipal Townsville

Sursa: Guvernul Queensland

#SportsVenueBusiness

Partajează acest articol

Job of the Week: Manager de parteneriate industriale, Asociația Olimpică Britanică

Suntem încântați să vă aducem detalii despre cea mai recentă sarcină a săptămânii – alimentat de GlobalsportsJobs – care este pentru un manager de parteneriate comerciale la Asociația Olimpică Britanică ( Boa).

Viziunea Asociației Olimpice Britanice (BOA) este de a „uni, precum și influența națiunii cu puterea sportului olimpic”, precum și obiectivul său este de a garanta echipa GB sunt „cea mai fină echipă susținută în competiția olimpică”.

Principala funcție a BOA, precum și funcția este: selectarea, conducerea, precum și gestionarea echipei GB la Jocurile Olimpice, precum și la Jocurile Olimpice de Sezonul de iarnă, precum și la toate Comitetul Olimpic din întreaga lume (COI), precum și la Evenimentele Olimpice Europene (EOC) cum ar fi jocurile de tineret, festivalurile de tineret, precum și jocurile europene; precum și să stabilească mișcarea olimpică, precum și să promoveze principiile, precum și valorile olimpismului, în domeniul său de responsabilitate.

BOA este independent, precum și finanțat privat. Succesul obiectivului său depinde complet de câștigurile pe care le primește de la programe industriale, inclusiv totuși, nu este limitat la sponsorizare, strângere de fonduri, licențe, precum și evenimente.

BOA este Comitetul Olimpic Național al Regatului Unit, precum și vocea puternică și independentă pentru sportul olimpic britanic responsabil pentru promovarea moțiunii olimpice în toată Marea Britanie.

Domeniu de aplicare:

Administrarea de zi cu zi a conexiunilor BOA cu un portofoliu ales de sponsori olimpici. responsabil pentru toate relațiile, activarea, precum și problemele contractuale care apar în cadrul sponsorilor particulari, precum și agențiilor lor

Gestionați, precum și recomandați activările sponsorilor pentru a garanta că toate activările sunt în conformitate cu agendele diferitelor părți interesate

Proiect gestionează programele de evenimente industriale ad-hoc, precum și campanii asociate

Sprijin pentru noile eforturi ale companiei, după cum este necesar

Responsabilități cheie:

Deservirea clientului

Deservire excelentă pentru clienți, precum și administrarea conexiunii sponsorilor echipei GB

Gestionați eficient expedierea drepturilor contractuale ale sponsorului la evenimentele GB, programe, comunicații, precum și platforme digitale

Oferiți asistență solidă, precum și îndrumări cu privire la DO/DISS în ceea ce privește activarea olimpică

Asigurați -vă că sponsorii reprezintă BOA, precum și marca echipei GB în mod corespunzător, în toate garanțiile, precum și comunicarea, respectând procesul de aprobări BOA al BOA

Lucrați cu atenție cu marketingul interior al BOA, comunicațiile, precum și echipele digitale pentru a garanta campaniile partenere sunt complet integrate

Legătura cu organele naționale de conducere, precum și agenții sportivilor cu privire la cerințele sportivului GB din echipa GB pentru sponsori, precum și facilitarea cererilor de aspect, după cum este necesar

Sfătuiți sponsorii cu privire la activare, precum și la planificarea campaniei

Identificați șansele Upsell, dacă este cazul

Lucrați cu sponsori la furnizarea de nevoi VIK pentru echipa GB pentru a garanta performanță maximă la Jocurile Olimpice

Management de proiect

Lucrați cu companiile de expediere pentru a supraveghea planificarea, precum și expedierea diferitelor programe de evenimente industriale, inclusiv evenimente de strângere de fonduri, implicare în masă, precum și activări ale fanilor

Susțineți integrarea tuturor programelor cu canale BOA, precum și activități care utilizează instrumente/abilități de administrare a locurilor de muncă eficiente

Coordonează eficient mai multe părți interesate, acorduri, precum și perioade de timp

Asigurați -vă că sunt livrate drepturile contractuale sponsor

Livrați toate locurile de muncă în program, precum și la buget

Responsabilități generale ale echipei industriale

Legătură de zi cu zi cu departamente BOA mai mari, cum ar fi marketing, comisioane, precum și legale

Obligația managerului de linie pentru 1X Executiv industrial

Prezentarea echipei de conducere senior, după cum este necesar

Mențineți legătura cu bazele de date, precum și documentele de urmărire a locurilor de muncă

Mențineți înregistrări monetare restante, inclusiv facturarea, precum și procesele de cumpărare a vânzărilor

Asistați la avansarea garanțiilor de vânzări, susțineți noile eforturi ale companiei, precum și efectuați un studiu de cercetare a sponsorizării, după cum este necesar

Dificultăți cheie în asigurarea rolului:

Posibilitatea de a coordona mai multe părți interesate, precum și locuri de muncă simultan

Gestionarea cerințelor, precum și a cerințelor fiecărui părți interesate, fără a arăta preferință

Înțelegerea unei varietăți largi de drepturi, precum și a politicilor olimpice de a oferi eficient active, precum și pentru a păstra conexiuni puternice cu sponsorii

Asociația Olimpică Britanică (BOA)
Obiectivul Asociației Olimpice Britanice (BOA) este de a transforma viețile britanice cu puterea valorilor olimpice, precum și succesul echipei GB.

Pentru descrierea completă a sarcinii, precum și detalii despre exact cum se aplică, faceți clic aici.

#jobsinsport

#sportsvenuebiz

#SportsVenueBusiness – Platforma de frunte pentru știri, vizualizări și dezvoltări din industrie

Partajează acest articol

Următoarea etapă a lucrărilor de la sol se desfășoară pe noul stadion al AFC Wimbledon

O platformă de stivuire este acum pe site -ul Plow Lane, cu obiectivul de a construi fundații pentru standul de vest al noului stadion al AFC Wimbledon.

Ca parte a procesului de dezvoltare a noii case a AFC Wimbledon, găurile adânci au fost găurite în pământ în puncte care au fost deja marcate pentru a sugera unde vor fi scufundate grămezi. Au fost furnizate tije metalice care vor fi prefabricate în cuști înalte și subțiri, care se scufundă în betonul încă umed, care este turnat în găurile produse de platformele de stivuire. Acest lucru va produce fundamentele pentru standul de vest.

În altă parte, la fața locului, zona de teren este acum pregătită pentru instalarea rezervoarelor de atenuare a apei sub-pitch. În prezent, Pământul s -a deplasat în jurul zonei de teren va fi apoi pus deasupra rezervoarelor, precum și profilate pentru a tasta baza noului ton.

Lucrările se lucrează sub o scrisoare de intenție, în timp ce clubul finalizează contractul principal de construcție.

Proiectată, precum și dezvoltată de două dintre cele mai importante companii de construcții de locații din lume, KSS, precum și grupul Buckingham, noua casă AFC Wimbledon va izbucni cu caracteristici distincte, cum ar fi:

*Pubul extrem de propriu al clubului, deschis șapte zile pe săptămână, pe care cartierul regional îl poate folosi în timpul orelor de licență tipice

*O zonă de fani, care poate fi accesată de la toate standurile, astfel încât fanii să poată satisface înainte, în timpul jocurilor, indiferent de locul în care sunt așezați

*Cea mai mare suită de conferințe din Borough – capabilă să conducă 500 de oaspeți

*Un muzeu care grafică istoria acestui club uimitor. Ce poveste are de spus – cu călătorii puse la dispoziție pentru comunitatea mai mare

*O capacitate de 9.000, care se poate extinde în cele din urmă la 20.000, legând toate cele patru colțuri pentru a produce o arenă remarcabilă în formă de bol

Standul principal de vest va avea patru niveluri (inclusiv parterul), cu facilități media, gantri de camere video, precum și 12 cutii executive cu față de sticlă care se uită în jos pe teren. Tunelul jucătorilor va ieși din centrul standului, cu zonele tehnice ale managerilor de o parte și de alta.

Standul principal de Vest va avea patru niveluri, cu facilități media, gantrie de camere video, precum și 12 cutii executive cu față de sticlă care se uită în jos pe teren

Vor fi concesii alimentare, precum și chioșcuri de bar, împrăștiate pentru avocații care nu doresc să se adune în zona fanilor-precum și va exista un magazin de cluburi foarte expandat, plin de memento, precum și memento.

Impresiile artistului clubului vă oferă un sens autentic al ceea ce va fi, cu tăierea arătând zona fanilor, precum și locul în care va fi poziționat. O zonă a fost desemnată pentru familii, fanii în deplasare vor merge în Standul de Nord, precum și în program – vor exista un aranjament complet pentru suporterii cu dizabilități, inclusiv 100 de zone devotate, precum și patru ascensoare interioare.

AFC Wimbledon specifică pe site -ul lor:

Se așteaptă să cheltuiască în jur de 30 de milioane de lire sterline, acesta este stadionul care ne completează învierea. Aceasta este ceea ce au visat pionierii, precum și au vorbit când au făcut pașii puternici cu 17 ani în urmă pentru a reconstrui clubul nostru.

Clubul speră într -adevăr să crească cel puțin 50% din investiția necesară pentru a totaliza locul de muncă cu crowdfunding.

Echipa de stil
Arhitect – KSS

Master Planner – Sheppard Robson

Planificarea proiectanților – Woo (Wilson Owens Owens), precum și David Morley Architects

Imagini, amabilitate: AFC Wimbledon

ALSD Worldwide – Europa, precum și singurul eveniment dedicat industriei premium/VIP/Club Scaun & Hospitality – se referă la Croke Park Stadium în octombrie, unde vorbitorii din toată Europa, precum și din America de Nord vor oferi informații despre exact cum să stimuleze Venituri cu construcții noi, remodelări, precum și extinderi de servicii, pe lângă cele mai recente F&B, precum și oferte de inovație.

#ALSDInternational – Evenimentul de frunte al Europei, dedicat sectorului premium/VIP și sectorului de ospitalitate

#sportsvenuebiz

#SportsVenueBusiness – Platforma principală a lumii pentru vizualizările și dezvoltările din industrie

Partajează acest articol

Marriott devine partenerul oficial al hotelului NCAA

Marriott International a dezvăluit că va ajunge să fie un partener oficial NCAA corporativ în toate cele 90 de campionate NCAA. În conformitate cu acordul, Marriott va fi desemnat partenerul oficial al hotelului NCAA. Oferta pe mai mulți ani include competițiile de baschet NCAA, precum și subvențiile Marriott Worldwide Marketing, mass-media, precum și drepturile de activare a evenimentelor Campionatului NCAA.

De asemenea, Marriott va oferi experiențe de competiție membrilor programului său de beneficii, începând cu turneul de baschet masculin din 2017. Membrii beneficiilor Marriott vor avea șansa de a -și folosi punctele pentru a cita „Experiența Ultimate Men’s Final Four Weekend”, care include două bilete la Final Four, precum și jocul Campionatului Național, VIP va avea acces la o gamă de evenimente finale Four Weekend Events precum și cazare peste noapte la JW Marriott Scottsdale Camelback Inn Resort & Health Spa, cu transport, precum și din toate evenimentele de weekend din Phoenix.

„Suntem extrem de încântați, precum și onorați să funcționăm ca partener oficial al hotelului al NCAA”, a declarat Steve Heitzner, vânzările șefe ale lui Marriott, precum și polițistul publicitar pentru America. „Sporturile de colegiu aduc oameni din toate punctele de viață împreună în exact aceeași metodă pe care o face călătoria, precum și astfel de afilierea este o formă naturală în obiectivul nostru mai mare de a oferi oaspeților noștri cu experiențe inspirate, precum și semnificative.”

„Salutăm Marriott Worldwide ca partener oficial al hotelului NCAA, precum și privim înainte să lucreze cu diferitele sale mărci de hotel care vor oferi studenților noștri sportivi, antrenori, administratori de atletism, precum și fani cu ospitalitate la nivel înalt, precum și servicii În timpul campionatelor NCAA, precum și evenimente ”, a declarat Dan Gavitt, vicepreședinte senior NCAA pentru baschet. „Obiectivele lui Marriott la nivel mondial, precum și ale Campionatelor NCAA sunt aceleași-pentru a oferi o experiență de clasă mondială, precum și de neuitat.”

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Orlando se pregătește pentru potențialele companii post-covid

, deoarece lumea sportivă începe încet să înceapă să readucă evenimente, numeroase ligi profesionale lucrează la propuneri bazate pe o locație centrală care ar permite să se organizeze evenimente fără expunere pe scară largă sau focare ale pandemiei Covid-19.

Una dintre locațiile mult mai populare discutate este Orlando, Florida, care se pare că site -ul favorizat pentru a găzdui reluarea sezonului NBA la ESPN Broad World of Sports Complex, precum și un turneu special de fotbal din Liga Majoră, de asemenea, la complexul ESPN , asta ar aduce o regiune care se bazează pe turism și mai multă atenție.

Detaliile nu sunt stabilite în piatră, dar Consiliul de guvernatori al NBA va vota joi pentru repornirea sezonului la Orlando la sfârșitul lunii iulie. Turneul MLS, în timp ce detaliile trebuie determinate, a fost aprobat ca parte a negocierilor CBA între jucători și liga care a încheiat săptămâna aceasta cu evenimentul propus începând cu sfârșitul lunii iunie, cu toate cele 26 de echipe participante.

[Cel mai nou despre negocierile pentru anotimpurile NBA și MLS pentru a relua în Orlando, plus povestea noastră de alergare la întoarcerea lumii sportive de la Covid-19]

În timp ce Centrul de Convenții Orlando nu este încă deschis, numeroase dintre atracțiile turistice din Orlando intenționează să întâmpine oameni primiți; Universal Studios Florida intenționează să se deschidă pe 5 iunie cu Walt Disney World and Sea World pe 11 iulie.

“Cred că guvernatorul nostru a stabilit tonul și echipa sa a fost foarte îndrăzneață”, a declarat președintele Comisiei Sportive din Orlando, Jason Siegel. „Nu există nicio întrebare că au pus tonul în urmă cu câteva săptămâni, când a fost foarte public în legătură cu ligile primitoare și încurajatoare și organizatorii de evenimente pentru a face companie în statul Florida. Aș spune că efectul rezidual este că știm că vom face o treabă excelentă, știm că avem o comunitate sigură, știm că protocoalele adecvate vor fi în vigoare. Pașii pe care îi vom face cu privire la compania noastră vor spori credibilitatea noastră – care a fost deja una dintre marile reputații din întreaga lume ca comunitate turistică. ”

În timp ce evenimentele propuse ar fi organizate fără fani, recunoașterea de la găzduirea unor astfel de evenimente propuse ar fi de neprețuit în sine. GOSC a raportat că atunci când WrestleMania36 a fost mutat din Tampa Bay, Florida, la WWE Performance Center din Orlando, în aprilie, evenimentul a creat 9,4 miliarde de impresii pentru Orlando pe toate platformele.

Arnold Palmer Invitational de la Bay Hill din Orlando este o remiză imensă de călători în fiecare an. (Fotografie prin intermediul Comisiei Sportive din Orlando)
Orlando este un element permanent în peisajul turismului sportiv, fiind casa francizilor NBA și MLS, împreună cu atletismul colegiului de la Universitatea din Florida Centrală și PGA Tour Arnold Palmer Invitational de la Bay Hill. De asemenea, a găzduit diverse evenimente USTA și NCAA, plus lupte profesionale.

„Avem o destinație remarcabilă și începe cu aeroportul nostru internațional, parcuri tematice, atracții, avem o comunitate hotelieră uimitoare”, a spus Siegel. „Găzduirea este în ADN -ul nostru. Motivul pentru care oamenii se întorc, motivul pentru care își aduc expozițiile comerciale și convențiile și evenimentele sportive este că veți avea o experiență remarcabilă. ”

În timp ce unele evenimente sunt accesorii permanente în calendarul regiunii, aducerea altor evenimente va fi o prioritate ridicată pentru orice regiune care dorește să dobândească activități economice pentru viitor pentru a încerca să compenseze lucrările actuale. În Orlando, de exemplu, un raport al Comisiei sportive a declarat că pandemia a determinat 22 de evenimente programate să anuleze sau să amâne, ceea ce ar fi adus un impact economic de 52,5 milioane USD în perioada 1 martie până la 30 iunie.

Licitație viitoare

Ca răspuns, Comisia sportivă intenționează să liciteze pentru mult mai mult de 140 de evenimente viitoare, cu oferte pentru 68 de evenimente NCAA deja prezentate înainte de termenul din februarie. Licitația pentru a obține evenimente sportive suplimentare a fost „niciodată mult mai competitivă”, a spus Siegel. „Cred că nivelul de eleganță din cadrul industriei, colegii mei din țară care conduc comisioane sportive – nu există mai multe secrete.”

Ceea ce nu este un secret este că lucrurile s-au schimbat în lumea evenimentului sportiv. Siegel a spus că organizația sa a modificat modul în care planifică și se pregătesc pentru oricare dintre evenimente deja în program, fie pe cele pe care intenționează să le liciteze în viitor.

„Primul set de conversații s -au rotit cu adevărat în jurul orientărilor și cele mai bune practici, în ceea ce privește locurile de deschidere a locurilor de rezervă”, a spus Siegel, care are o întâlnire săptămânală cu părțile interesate în comunitate și rămâne în contact consecvent cu partenerii de evenimente între tineri, amatori, sporturi și niveluri profesionale. „Tot ceea ce vorbim acum este cum să ne întoarcem în siguranță și că cred că a fost conversația consistentă în această comunitate, în special cu comunitatea noastră turistică.”

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Cât de mare este prima ta încercare?

La fel cum Usain Bolt nu s -a născut magic cel mai rapid tip din lume, cursanții nu pot fi fantastici la orice încercare. Orice tip de, precum și orice abilitate trebuie să descopere, precum și practică, indiferent de capacitatea anterioară.

Atunci de ce atât de mulți cursanți simt atât de multă presiune pentru a efectua complet la prima lor încercare, atât de mult pentru a se asigura că nu ar fi mai degrabă să încerce? Există numeroase motive pentru care cineva poate stabili o îngrijorare a eșecului, sau mai degrabă, consecințele nefavorabile percepute ale acesteia. Unul dintre aceste motive este faptul că cursanții pot vedea doar spectacolele fantastice, precum și rezultatele, fără a -și da seama exact cât timp a existat călătoria pentru a ajunge.

Atelier de instructor de gândire pentru creșterea cărții

Deci, prima ta încercare poartă orice tip de conexiune la cea mai bună încercare a ta? În esență, face exact cât de mare ești prima dată când faci ceva, oferă orice tip de indicator al exact cât de grozav ai putea ajunge să fii la el? Pentru a răspunde aceste preocupări, precum și în mod ideal, oferă o motivație atât de necesară pentru studenții anxioși, acest blog va analiza câțiva dintre cei mai mari campioni sportivi din domeniul lor-precum și la începuturile lor nu atât de impresionante.

Usain Bolt

Usain Bolt – Probabil cel mai mare sprinter din lume. Campion de 8 medalii de aur, precum și recorduri mondiale atât în 100m, cât și în 200m. Mulți oameni își pot aminti exact unde au fost când a câștigat aur la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008. Patru ani mai târziu, el a dominat, precum și a aprins Londra 2012, înainte de a -și încheia profesia olimpică la un nivel înalt, cu chiar mai multe medalii de aur la Rio 2016.

Dar exact cum a făcut el la primele sale Jocuri Olimpice din 2004? El a fost scăpat în prima rundă a celor 200 de metri, completând cu un timp de 21,05 secunde. Pentru comparație, el a înregistrat mai târziu recordul mondial pentru acest eveniment, rulând -o în 19.19 secunde.

Jonny Wilkinson

Când mulți oameni cred despre Jonny Wilkinson, ei cred de un singur joc. La fel ca în acel joc, ei tind să creadă dintr -un moment. Acea. Cădere brusca. Poartă.

Îl înțelegem pe Jonny Wilkinson ca un jucător uimitor, de două ori deținător al recordului mondial pentru multe puncte mondiale, precum și un mare lider pentru echipa Angliei de mai mulți ani.

Dar el nu a fost întotdeauna destinat măreției. Ceea ce mulți oameni nu țin cont este ceea ce s-a întâmplat chiar în primul meci pe care l-a început pentru Anglia, în iunie 1998. Au pierdut 76-0, încă cea mai mare înfrângere a lor în această zi. În loc să lase „turul din iad” să fie sfârșitul pentru el, Wilkinson a numit -o „o binecuvântare în deghizare”, care în cele din urmă a sfârșit prin a fi începutul unei cariere de excepție. În acest articol, el discută exact cum acest eșec i -a permis să descopere „ceea ce este nevoie pentru a fi cel mai bun”.

Victoria Pendleton

Victoria Pendleton este una dintre cele mai bune bicicliști fantastici pe care Marea Britanie a produs -o vreodată. Ea este campioana a nouă titluri mondiale, precum și 3 medalii olimpice (două dintre acestea fiind aur).

Cu toate acestea, Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, unde a câștigat aurul nu a fost primele sale jocuri – în 2004, a finalizat pe locul șase în procesul său de timp, precum și al nouălea în Sprint 200m, cu momente care nu ar fi prezis ce atlet ar face Continuați să deveniți.

Michael Jordan

Practic nu există nicio cerință de a -l introduce pe Michael Jordan: o legendă de baschet, probabil unul dintre cei mai mari sportivi din toate timpurile, un design al principiilor de lucru, precum și chiar un fenomen al culturii pop.

Ce i -a oferit această duritate mentală, precum și voința de a se îmbunătăți? Fiind respins de echipa de baschet a liceului său. În cartea sa inspirată din 1994, nu pot accepta să nu încerc, el scrie: „Când am fost tăiat de la echipa Varsity ca un sophomore în liceu, am descoperit ceva. Am înțeles că nu am dorit niciodată să mai simt atât de sărac. Nu mi -am dorit niciodată să am acel gust în gură, gaura aia din stomacul meu ”. Din eșec, el și-a dezvoltat principiile de muncă, precum și strategia sa pe termen scurt, în cele din urmă, a ajuns să fie sportivul pe care toți îl cunoaștem.

Kelly Holmes

La Jocurile Olimpice din 2004, Kelly Holmes a câștigat aur atât în 800m, cât și la 1500m, care, de asemenea, a obținut personajul său BBC sport al anului numit BBC. Cu toate acestea, lucrul neașteptat în acest sens este că ea avea 34 de ani la acea vreme.

De fapt, chiar a întors -o pe atletism de la vârsta de 18 ani. S -a întors doar la sport în 1992, precum și apoi a petrecut 12 ani de antrenament dificil să ajungă în vârful profesiei, precum și a ajuns să fie una dintre cele mai mari Sportivi britanici care, până în ziua de azi, mai dețin recordurile britanice pentru 800m, precum și 1000m.

Shane Warne

Shane Warne a avut una dintre cele mai bune, precum și multe cariere distincte ca cricketer. El este în mod obișnuit considerat cel mai bun bowler spin, precum și un singur bărbat, Muttiah Muralitharan, a luat mult mai multe răchite decât el vreodată. De asemenea, el are premiul bowling -ului „sfera secolului”.

Dar exact cum a jucat în seria sa de teste de debutCât de mare este prima ta încercare? (###) La fel cum Usain Bolt nu s -a născut magic cel mai rapid tip din lume, cursanții nu pot fi fantastici la orice încercare. Orice tip de, precum și orice abilitate trebuie să descopere, precum și practică, indiferent de capacitatea anterioară.

Atunci de ce atât de mulți cursanți simt atât de multă presiune pentru a efectua complet la prima lor încercare, atât de mult pentru a se asigura că nu ar fi mai degrabă să încerce? Există numeroase motive pentru care cineva poate stabili o îngrijorare a eșecului, sau mai degrabă, consecințele nefavorabile percepute ale acesteia. Unul dintre aceste motive este faptul că cursanții pot vedea doar spectacolele fantastice, precum și rezultatele, fără a -și da seama exact cât timp a existat călătoria pentru a ajunge.

Atelier de instructor de gândire pentru creșterea cărții

Deci, prima ta încercare poartă orice tip de conexiune la cea mai bună încercare a ta? În esență, face exact cât de mare ești prima dată când faci ceva, oferă orice tip de indicator al exact cât de grozav ai putea ajunge să fii la el? Pentru a răspunde aceste preocupări, precum și în mod ideal, oferă o motivație atât de necesară pentru studenții anxioși, acest blog va analiza câțiva dintre cei mai mari campioni sportivi din domeniul lor-precum și la începuturile lor nu atât de impresionante.

Usain Bolt

Usain Bolt – Probabil cel mai mare sprinter din lume. Campion de 8 medalii de aur, precum și recorduri mondiale atât în 100m, cât și în 200m. Mulți oameni își pot aminti exact unde au fost când a câștigat aur la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008. Patru ani mai târziu, el a dominat, precum și a aprins Londra 2012, înainte de a -și încheia profesia olimpică la un nivel înalt, cu chiar mai multe medalii de aur la Rio 2016.

Dar exact cum a făcut el la primele sale Jocuri Olimpice din 2004? El a fost scăpat în prima rundă a celor 200 de metri, completând cu un timp de 21,05 secunde. Pentru comparație, el a înregistrat mai târziu recordul mondial pentru acest eveniment, rulând -o în 19.19 secunde.

Jonny Wilkinson

Când mulți oameni cred despre Jonny Wilkinson, ei cred de un singur joc. La fel ca în acel joc, ei tind să creadă dintr -un moment. Acea. Cădere brusca. Poartă.

Îl înțelegem pe Jonny Wilkinson ca un jucător uimitor, de două ori deținător al recordului mondial pentru multe puncte mondiale, precum și un mare lider pentru echipa Angliei de mai mulți ani.

Dar el nu a fost întotdeauna destinat măreției. Ceea ce mulți oameni nu țin cont este ceea ce s-a întâmplat chiar în primul meci pe care l-a început pentru Anglia, în iunie 1998. Au pierdut 76-0, încă cea mai mare înfrângere a lor în această zi. În loc să lase „turul din iad” să fie sfârșitul pentru el, Wilkinson a numit -o „o binecuvântare în deghizare”, care în cele din urmă a sfârșit prin a fi începutul unei cariere de excepție. În acest articol, el discută exact cum acest eșec i -a permis să descopere „ceea ce este nevoie pentru a fi cel mai bun”.

Victoria Pendleton

Victoria Pendleton este una dintre cele mai bune bicicliști fantastici pe care Marea Britanie a produs -o vreodată. Ea este campioana a nouă titluri mondiale, precum și 3 medalii olimpice (două dintre acestea fiind aur).

Cu toate acestea, Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, unde a câștigat aurul nu a fost primele sale jocuri – în 2004, a finalizat pe locul șase în procesul său de timp, precum și al nouălea în Sprint 200m, cu momente care nu ar fi prezis ce atlet ar face Continuați să deveniți.

Michael Jordan

Practic nu există nicio cerință de a -l introduce pe Michael Jordan: o legendă de baschet, probabil unul dintre cei mai mari sportivi din toate timpurile, un design al principiilor de lucru, precum și chiar un fenomen al culturii pop.

Ce i -a oferit această duritate mentală, precum și voința de a se îmbunătăți? Fiind respins de echipa de baschet a liceului său. În cartea sa inspirată din 1994, nu pot accepta să nu încerc, el scrie: „Când am fost tăiat de la echipa Varsity ca un sophomore în liceu, am descoperit ceva. Am înțeles că nu am dorit niciodată să mai simt atât de sărac. Nu mi -am dorit niciodată să am acel gust în gură, gaura aia din stomacul meu ”. Din eșec, el și-a dezvoltat principiile de muncă, precum și strategia sa pe termen scurt, în cele din urmă, a ajuns să fie sportivul pe care toți îl cunoaștem.

Kelly Holmes

La Jocurile Olimpice din 2004, Kelly Holmes a câștigat aur atât în 800m, cât și la 1500m, care, de asemenea, a obținut personajul său BBC sport al anului numit BBC. Cu toate acestea, lucrul neașteptat în acest sens este că ea avea 34 de ani la acea vreme.

De fapt, chiar a întors -o pe atletism de la vârsta de 18 ani. S -a întors doar la sport în 1992, precum și apoi a petrecut 12 ani de antrenament dificil să ajungă în vârful profesiei, precum și a ajuns să fie una dintre cele mai mari Sportivi britanici care, până în ziua de azi, mai dețin recordurile britanice pentru 800m, precum și 1000m.

Shane Warne

Shane Warne a avut una dintre cele mai bune, precum și multe cariere distincte ca cricketer. El este în mod obișnuit considerat cel mai bun bowler spin, precum și un singur bărbat, Muttiah Muralitharan, a luat mult mai multe răchite decât el vreodată. De asemenea, el are premiul bowling -ului „sfera secolului”.

Dar exact cum a jucat în seria sa de teste de debut

Iowa City va deține 2018 Wrestling Freestyle Cup

World Wrestling, Federația Mondială a luptei, a acordat Cupa Mondială Freestyle 2018 la SUA Wrestling, care va organiza evenimentul la Carver-Hawkeye Arena de la Școala Universității din Iowa în Iowa City, 21-22 aprilie.

Cupa Mondială este Campionatele anuale de satisfacție la nivel mondial, precum și prezintă primele opt echipe de lupte de stil liber pentru bărbați din lume. Comitetul regional de organizare va fi exact același grup de lideri care au organizat probele din 2012, precum și în 2016, echipele olimpice din SUA la Carver-Hawkeye Arena. Comitetul este condus de Universitatea din Iowa Athletics, precum și de Biroul de Convenții și Vizitatori din Iowa City/Coralville, precum și include lideri din Iowa City, Coralville, precum și North Liberty.

„SUA Wrestling este incredibil de încântat de faptul că Cupa Mondială Freestyle se întoarce în Statele Unite în 2018”, a declarat Rich Bender, directorul executiv al Wrestling din SUA. „Suntem încântați să partenerăm cu presele noastre la Universitatea din Iowa, precum și în comunitatea din Iowa City, care au fost lideri în furnizarea celor două multe încercări de succes ale echipei olimpice din SUA pentru lupte în istorie. Cupa Mondială Freestyle este o competiție fantastică, de care fanii se vor bucura. Iowa City este unul dintre cele mai mari orașe de lupte din lume, precum și Carver-Hawkeye Arena este un loc istoric care va fi o vitrină spectaculoasă pentru sportul nostru. ”

Soluțiile din 2012 din 2012 din SUA Olimpice de la Echipa Olimpică din SUA susțin recordul de prezență pentru o încercare de lupte olimpice din SUA, cu un general de două zile de 54.766 la Carver-Hawkeye Arena. Procesele echipei olimpice din SUA din 2016 au avut cea de-a doua cea mai mare prezență în general în istoria evenimentelor.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Iowa City va deține 2018 Wrestling Freestyle Cup

World Wrestling, Federația Mondială a luptei, a acordat Cupa Mondială Freestyle 2018 la SUA Wrestling, care va organiza evenimentul la Carver-Hawkeye Arena de la Școala Universității din Iowa în Iowa City, 21-22 aprilie.

Cupa Mondială este Campionatele anuale de satisfacție la nivel mondial, precum și prezintă primele opt echipe de lupte de stil liber pentru bărbați din lume. Comitetul regional de organizare va fi exact același grup de lideri care au organizat probele din 2012, precum și în 2016, echipele olimpice din SUA la Carver-Hawkeye Arena. Comitetul este condus de Universitatea din Iowa Athletics, precum și de Biroul de Convenții și Vizitatori din Iowa City/Coralville, precum și include lideri din Iowa City, Coralville, precum și North Liberty.

„SUA Wrestling este incredibil de încântat de faptul că Cupa Mondială Freestyle se întoarce în Statele Unite în 2018”, a declarat Rich Bender, directorul executiv al Wrestling din SUA. „Suntem încântați să partenerăm cu presele noastre la Universitatea din Iowa, precum și în comunitatea din Iowa City, care au fost lideri în furnizarea celor două multe încercări de succes ale echipei olimpice din SUA pentru lupte în istorie. Cupa Mondială Freestyle este o competiție fantastică, de care fanii se vor bucura. Iowa City este unul dintre cele mai mari orașe de lupte din lume, precum și Carver-Hawkeye Arena este un loc istoric care va fi o vitrină spectaculoasă pentru sportul nostru. ”

Soluțiile din 2012 din 2012 din SUA Olimpice de la Echipa Olimpică din SUA susțin recordul de prezență pentru o încercare de lupte olimpice din SUA, cu un general de două zile de 54.766 la Carver-Hawkeye Arena. Procesele echipei olimpice din SUA din 2016 au avut cea de-a doua cea mai mare prezență în general în istoria evenimentelor.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail