Fostul polițist al șefului Saracens Industrial & Advertising se alătură Secuutix

Secuutix UK, precum și Irlanda și -a consolidat echipa de conducere superioară cu vizita lui Andy Duckworth. O cifră respectată, precum și extrem de experimentată în sectoarele sportive, precum și de plăcere, Duckworth va fi responsabil pentru avansarea serviciilor de conducere, deoarece afacerea pare să-și continue creșterea pe piață.

Duckworth a fost la Saracens Rugby Club timp de șase ani, unde ultima sa funcție a fost principală industrială, precum și ofițer de publicitate. El a fost responsabil pentru direcția calculată, precum și pentru avansarea programului industrial, precum și a programului de publicitate. În acest timp, a dublat profiturile de prezență, precum și a supravegheat un impuls de 130% în deținătorii de bilete de sezon.

De asemenea, Duckworth a deținut publicitate senior, precum și funcții industriale la Diageo, Top Golf, precum și Luminar Leisure.

Comentând numirea sa, Duckworth a spus:

În calitate de client al Secuutix când eram la Saracens, am fost mulțumit de aspirația echipei de a produce metode bazate pe consumatori, precum și de a oferi rezultate transformatoare. Accentul meu va fi pe producerea de parteneriate pe termen lung, calculate cu clienții noștri. Folosind inovațiile tehnologice actuale, aștept cu nerăbdare să ajut clienții să îmbunătățească nivelul de interacțiune cu deținătorii de bilete, precum și să transformă experiența generală a fanilor.

David Hornby, directorul general al Secuutix Marea Britanie, precum și Irlanda, a adăugat:

Andy aduce cu el o bogăție de experiență client. După ce a lucrat din partea clientului, înțelegerea sa de primă mână a nevoilor clienților noștri va juca o funcție crucială în dezvoltarea creșterii noastre susținute în Marea Britanie, precum și în Irlanda.

În ultimul an, Secuutix a adăugat la portofoliul nostru de produse cu introducerea Tixngo, precum și achiziționarea de Oxynade, așezând împreună cu platforma noastră Secuutix 360 ° existentă. Aceasta deschide noi șanse pentru noi în Marea Britanie, Europa, precum și SUA, precum și așa că sunt încântat să adaug acest calibru de abilitate echipei noastre.

Clienții Secuutix UK, precum și Irlanda – platforma de interacțiune de ticketing – includ Everton FC, R&A, Lancashire Cricket Club, Anglia Netball, Saracens, precum și Brentford FC.

Cei care vor merge la următoarea ediție a ALSD Worldwide vor face plăcere într-o excursie specială din spatele scenei din Goodison Park, precum și pentru a auzi planurile lui Everton, precum și Sodexo Marea Britanie și Irlanda pentru noul stadion de la Bramley-Moore Dock , creat de Meis Architects, proiectul oamenilor.

#arenas #eventsindustry #liveevents #sports #sportsbiz #sportsentertainment #sportsindustry #sportstech #stadia #ticketing

Următoarea ediție a ALSD Worldwide-evenimentul principal al Europei pentru Premium Seat și Sports Hospitality Market-se desfășoară pe faimoasa stadion Anfield din Liverpool Club, în perioada 12-13 octombrie. Seminarul la nivel înalt va arunca o privire exact la modul de a stimula profiturile cu noi construcții, restaurări și extinderi de servicii, pe lângă prin intermediul tehnologiilor actuale, precum și exact cum să recuperați veniturile pierdute.

Ediția din 2020 a ALSD International-organizată de Asociația directorilor de suite de înaltă calitate împreună cu activitatea de locații sportive-va funcționa o sală de expoziții care prezintă produsele actuale, servicii și soluții, excursii din spatele scenei din Anfield Stadium, Goodison Park ca precum și M&S Bank Arena, pe lângă multe evenimente de rețea, inclusiv accesul la câștig la întâlniri 1-on-1, asigurând șanse optimizate de a face cunoștințe, rețea, precum și de serviciu cu factorii de decizie la nivel înalt.

#ALSDInternational – Evenimentul de frunte al Europei pentru premium scaunul și sectorul ospitalității sportive

#ALSD – Conducerea pieței de scaune premium în ultimii 30 de ani

#sportsvenuebiz

#SportsVenueBusiness – Platforma de frunte pentru știri, vizualizări și evoluții pe piață

Partajează acest articol

Leave a Reply

Your email address will not be published.