Asociația Sportului și Fitness Industry pentru a organiza un eveniment anual major practic

Silver Spring, Md.-Asociația Sportului și Fitness Industry (SFIA) va organiza evenimentul său anual al industriei într-un format virtual în 9-11 noiembrie.

Intitulată „SFIA Tendnds & Insights 2021”, evenimentul virtual va prezenta directori sportivi și fitness și experți în materie de înaltă calitate care abordează probleme tactice și oportunități pe o piață post-pandemică.

„Știm că directorii noștri sunt intens interesați de învățarea perspectivelor și a tehnicilor inovatoare în jurul profitarii de o recuperare economică națională și de activitate fizică sporită”, a spus Tom Cove. Președinte și CEO al SFIA. „După multe consultări cu consiliul nostru de administrație și companiile membre, am concluzionat că un format virtual este cel mai productiv mod de a oferi conținut important în acest an. În timp ce recunoaștem că numeroase persoane așteaptă cu nerăbdare evenimente în persoană, am auzit clar că politicile de călătorie restrictive și constrângerile bugetare din 2021 ar limita probabil prezența de la numeroși care ar dori să participe. ”

SFIA Tendnds and Insights 2021 vor fi total gratuite pentru toți membrii SFIA. Ședințele vor include vorbitori, panouri moderate și discuții interactive ale industriei cu privire la problemele cruciale de astăzi pentru industria sportului și a fitnessului, inclusiv: schimbarea preferințelor consumatorilor; Analiza pieței sportive și fitness; revenirea la tendințele sportului de tineret; recâștigarea impulsului în industria clubului de fitness; rezistență organizațională; dezvoltări ale lanțului de aprovizionare; comerț și tarife sub actualul guvern federal; Politica și practica de sustenabilitate; capitaluri proprii și incluziune; și altele.

Membrii non-SFIA sunt invitați să participe la toate programele și discuțiile interactive contra cost. Înregistrarea este de așteptat să se deschidă în luna mai.

Ca reacție la dorința unora dintre membri de adunări personale, SFIA intenționează să lanseze o serie de evenimente regionale în Statele Unite. Dezvoltate pentru grupuri de 50 de participanți într -o singură după -amiază, aceste evenimente regionale vor oferi participanților conținut educațional și rețea. Oficialii SFIA vizualizează această oportunitate pentru a întâmpina colegii din industrie mai tinere, precum și directorii cu experiență

„Industria noastră este mai puternică atunci când membrii noștri pot interacționa și alimentează energia celuilalt”, a continuat Cove. „În loc să cerem companiilor noastre să vină la noi, întoarcem modelul și mergem la ele.”

Dan Cook, numit director de marketing și comunicații pentru check out Annapolis

Dan Cook a fost numit directorul de marketing și comunicații la Check Out Annapolis & Anne Arundel County, aducând mai mult de două decenii de experiență de vânzare cu amănuntul și turism în Pozitie noua.

Cook a servit cel mai recent ca director interimar al turismului pentru Oficiul de Turism al Prințului William din Virginia. În timpul mandatului său de șase ani și în rolul său de actorie, Cook a supravegheat programele de marketing, administrație, relații publice, turism sportiv, granturi de scriere și vânzări de turism în cadrul departamentului de parcuri, recreere și turism al județului. El a condus biroul de turism prin procesul de acreditare a destinației International și a fost numit angajat al organizației de marketing de destinație de către Asociația Restaurantului, Lăsarea și Travel -ul Virginia.

Povești înrudite

Echipa de fotbal a femeilor din SUA pentru a se confrunta cu Germania în Florida, New Jersey

Experiență Kissimmee numită destinație oficială de călătorie a jocurilor NFL London

Associated Luxury Hotels International Tabs Dan Meisler în calitate de director de vânzări global

NASCAR făcând revenirea istorică la North Wilkesboro Speedway în 2023

Turneele de baschet pentru bărbați și femei din West Coast, stau în Las Vegas

„Este o onoare absolută să vă alăturați echipei talentate de la Check Out Annapolis & Anne Arundel County și să serviți comunitatea și părțile interesate pentru a ajuta la conducerea recuperării turismului în Annapolis și în întregul județ Anne Arundel”, a spus Cook. „Pe parcursul procesului de interviu, am fost impresionat de profesionalismul personalului și de produsul turistic abundent în toată regiunea. Sunt nerăbdător să -mi rostogolesc mânecile și să mă apuc de lucru. ”

De asemenea, Cook a ocupat funcția de director de marketing cu amănuntul la Lerner Enterprises și ca asistent manager de marketing și manager de marketing turistic pentru mall -ul Kravco/Simon Home Group din Prussia.

„Recordul impresionant al lui Dan în marketingul turistic îl face să se potrivească perfect pentru a consulta Annapolis & Anne Arundel County, deoarece industria ospitalității și turismului continuă pe drumul său către recuperarea economică deplină”, a declarat directorul executiv al VAAAC, Kristen Pironis. „El va juca un rol major în timp ce vom căuta să identificăm și să promovăm noi produse turistice, să creștem cheltuielile pentru vizitatori și să îmbunătățim experiența vizitatorilor.”

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Contractul de indicații de calcio Cagliari cu Sportium pentru New Stadium

Cagliari Calcio continuă în planificarea sa viitoare cu îmbunătățirea încrederii, după ce a verificat cernerea unui acord, semnat pe 18 mai 2020, cu Sportium pentru compensarea stilului final pentru italian Noul stadion de 25.200 de locuri Lega Seria A Side.

În ciuda dilemei uriașe prin care trece lumea, inclusiv incertitudinea continuă, precum și fără niciun scop la vedere, Cagliari Calcio a ales să facă un pas mai necesar în achiziție pentru a promova activ un nou început nou. După ce planul de ghid pentru stadionul Sant’elia a fost autorizat în noiembrie 2019, procesul a avut succes: slujba a fost arătat în regiune, precum și municipalitate, precum și a fost ales să nu aibă niciun tip de activități industriale pe site .

În ultimele șase luni, Screen Deloitte, o tehnică de metodă a Deloitte Consulting, liderul mondial în consultanță datorită rețelei sale de companii integrate, precum și a companiilor complementare, a lucrat pentru rescrierea planului economic, precum și a planului monetar, precum și pentru a defini planul industrial din noul stadion, care urmărește să producă o arenă remarcabilă, în Italia, precum și la nivel mondial, care va fi un exemplu de inovație, durabilitate, precum și va contribui la avansarea teritoriului.

Forța experienței
Sportium este o afacere pe care a avut -o de Progetto CMR, Idei, B&L Genuine Estate, precum și susținută de Manica Architecture, cu experiență solidă în stilul contemporanului, precum și a arenelor sportive practice, conforme cu cele mai bune metode la nivel mondial, precum și cu cu o metodă ingenioasă de a face evenimente mari de neuitat. Celelalte două locuri de muncă preselecționate au fost furnizate de Tractebel Engie cu Gau Arena, precum și J+S cu o singură lucrare.

Durabilitate, dezvoltare, precum și identitate sardiniană; Acestea sunt valorile pe care Cagliari Calcio le -a promovat de -a lungul acestei experiențe ambițioase care trebuie furnizate de Sportium, care reprezintă primul pas puternic în noua epocă roșie, precum și albastru.

Centenarul clubului va fi sărbătorit pe 30 mai, o șansă adecvată de a face o legătură cu trecutul, precum și de a privi în viitor spre viitor. Noul stadion din Cagliari va fi mândria întregii insule, precum și prima rezistență autentică a unei echipe capabile să o reprezinte în cel mai bun mod.

O fortăreață care va intimida adversarii care vor veni din străinătate, un loc remarcabil în care echipa va descoperi un impuls puternic, în armonie generală cu spiritul oamenilor săi fericiți. Acesta este rezultatul unui design fantastic care, prin utilizarea tehnologiilor contemporane, face ca stadionul să pară a fi o fortăreață practic impregnabilă.

Noul stadion din Cagliari va fi mândria întregii insule, precum și prima rezistență autentică a unei echipe capabile să o reprezinte în cel mai bun mod

Următorii pași pentru a oferi o fortăreață pentru calcio

Contractul certifică un proces început în 2015 cu primul studiu de fezabilitate. La 10 septembrie 2017, Sardinia Arena și -a deschis porțile, după 127 de zile de muncă prodigioasă: un rezultat excelent pentru un stadion apreciat de întreaga lume a fotbalului ca locație potrivită în faza intermediară a călătoriei.

În 2019, au existat alte două momente definitive: în martie, declarația de dobândă a dobânzii publice pentru locul de muncă preliminar de către municipalitatea Cagliari, în noiembrie, aprobarea planului de ghid pentru Sant’elia. Aceștia sunt pași esențiali pentru a continua evaluările care vor duce la redactarea proiectului final, în iunie.

În 2021, va exista o licitație publică pentru proiectul concesiunii pentru clădire, precum și prezentarea proiectului executiv. De la începutul construcției, durata lucrărilor este estimată să dureze doi ani.

Sursa și imaginea, curtoazie: Cagliari Calcio

#football #seriea #sportsarchitecture #sportsbiz #sportsindustry #stadia #stadium

ALSD Worldwide-Evenimentul principal al Europei pentru Premium Seat și Sports Hospitality Industry-care are loc pe stadionul Anfield al Liverpool FC din octombrie, 12-13, va analiza exact cum să stimuleze veniturile cu noi construcții, renovări, extinderi de servicii, precum și cele mai recente Tehnologie, precum și exact cum să recuperezi veniturile pierdute publică Covid-19.

Următoarea ediție a ALSD International-organizată de ALSD, precum și a activității de locație sportivă-va funcționa o conferință la nivel înalt, o sală de expoziții care prezintă cele mai recente produse, servicii și soluții, călătorii din Anfield, Goodison Park, precum și M&S Bank Arena, precum și diverse evenimente de rețea, asigurând șanse optimizate de a face cunoștințe, rețea, precum și de afaceri.

#ALSDInternational – Evenimentul de frunte al Europei pentru premium scaunul și sectorul ospitalității sportive

#ALSD – Conducerea industriei de scaune premium în ultimii 30 de ani

#sportsvenuebiz

#SportsVenueBusiness – Platforma de frunte pentru știri, vizualizări și dezvoltări din industrienull

Erie, Pennsylvania, să găzduiască Santa Hustle 5K

Comisia Sportivă Erie a anunțat că Santa Hustle 5K, o serie națională de distracție și cursă, va găzdui prima sa cursă în Erie, Pennsylvania, pe 8 decembrie, organizată în 8 decembrie, organizată în 8 decembrie, organizată în 8 decembrie, care a avut loc în 8 decembrie, organizată în. Coordonarea cu orașul Erie și Parteneriatul Erie Downtown, Santa Hustle 5k Run and Walk vor începe și se va încheia în Piața Perry. O alergare Rudolph de o milă va fi, de asemenea, deschisă copiilor cu vârste cuprinse între 12 ani.

Operat de Adrenaline Sports Management, Santa Hustle călătorește în orașe din Statele Unite din 2008. Toți participanții la 5K vor primi o pălărie și barbă Moș Crăciun, o glugă de performanță cu temă Moș și o medalie de finisare. Participanții la Rudolph Run vor primi o pălărie de Moș Crăciun și o barbă și o panglică de finisare.

„Suntem încântați că, după 10 ani de succes de găzduire a lui Santa Hustle, putem continua să aducem spiritul sărbătorilor într -un nou oraș într -un mod atât de distractiv”, a spus Aaron Del Mar, fondatorul Adrenaline Sports Management. “Erie este destinația perfectă pentru acest eveniment și aștept cu nerăbdare să văd mii de Santas să se descurce prin centrul uimitor Erie.”

„Această alergare este o potrivire perfectă pentru Erie și sunt atât de fericit că Aaron (Del Mar) a văzut și asta”, a spus Ron Sertz, directorul executiv al Comisiei Sportive Erie. „Acest eveniment este o experiență ca nimeni altul, pentru a rula alături de mii de alte Santas din centrul orașului Erie. Apreciez cu adevărat biroul primarului Schember și disponibilitatea orașului Erie de a găzdui evenimentul din centrul orașului. Sper că pasionații de vacanță se vor alătura și îl vor îmbrățișa pe Erie în timpul iernii pentru a se bucura de acest eveniment spectaculos. ”

De asemenea, Santa Hustle este partener cu o caritate care va primi o parte din încasări. Make-A-Wish Greater Pennsylvania și Virginia de Vest vor servi ca partener de caritate pentru cursa înfiorătoare.

„Make-A-Wish este onorat să fie inclus în Santa Hustle, care va fi un eveniment grozav orientat spre familie”, a declarat Jan Stork, vicepreședinte al dezvoltării pentru Make-A-Wish. „Ca organizație, ne -am angajat să aducem bucurie copiilor care trăiesc cu o boală vitală, iar acest eveniment va aduce bucurie tuturor celor care participă. Banii strânși ne vor permite să continuăm să oferim dorințe care se schimbă de viață copiilor cu boli vitale. ”

Înregistrarea pentru Santa Hustle 5K este deschisă acum.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

4 Metode pentru a depăși supraîncărcarea cognitivă la cursanții tăi

Teoria tonelor cognitive este una dintre cele mai fascinante teorii mentale care se încadrează sub umbrela științei cognitive. O parte din popularitatea sa este că se potrivește cu multe dintre experiențele noastre personale, adică atunci când ni se oferă la fel de multe informații, este atât stresant, cât și o barieră pentru învățare.

Există multe motive diferite pentru care cursanții pot experimenta o suprasarcină cognitivă. Acest blog analizează patru astfel de motive, pe lângă verificarea a ceea ce putem face pentru a -i ajuta să se ocupe de acest proces.

Rezervați Instructor Teoria Tonurilor Cognitive CPD

Ce este teoria tonurilor cognitive?

Teoria tonurilor cognitive este dezvoltată pe convingerea simplă că memoria de lucru este limitată. Pentru a ține cont de informații pentru perioade îndelungate de timp, trebuie să transferăm informații din memoria noastră de lucru, în memoria noastră de lungă durată. Din păcate, apare frecvent un blocaj, precum și acest transfer nu are loc întotdeauna. Acest lucru duce la uitare, precum și, în general, ineficiente, precum și la învățarea ineficientă.

Cercetările în știința cognitivă sugerează că numărul minunat 7, plus sau minus 2 este numărul maxim de produse pe care omul tipic le poate deține în memoria lor pe termen scurt. Unii cercetători au pus chiar acest număr la o cifră mai mică. Comportamentele legate de suprasarcină cognitivă pot include frustrarea, comportamentul distras, precum și stresul crescut în clasă.

Când are loc supraîncărcarea cognitivă (și exact cum să o depășești)?

Elevii pot experimenta supraîncărcare cognitivă în clasă din mai multe motive. Fiind conștienți de câțiva dintre ei, ne ajută pe cei mai buni cursanți de sprijin în învățarea lor. Chiar aici sunt patru dintre aceste motive:

1. Sarcina este la fel de lungă

Când o sarcină durează la fel de mult până la finalizare, este posibil ca cursanții să nu se angajeze complet cu ea. Cursanții pot începe să se simtă copleșiți, precum și nesiguri de unde să înceapă sau exact cum să facă față sarcinii. Acest lucru poate duce la suprasarcină cognitivă, încetinind procesul de descoperire.

Strategie: descompuneți sarcinile lungi cu termene mai scurte

Dacă o sarcină va dura mult timp pentru ca cursanții să se finalizeze, poate fi extrem de util să o descompunem în termene mai scurte. Stabilirea obiectivelor mai mici este o metodă fantastică pentru a vă asigura că cursanții au o direcție mai clară, precum și să nu se simtă copleșiți.

2. Sarcina este la fel de dificilă

Când o sarcină pare dificilă, precum și complexă, cursanții se pot simți intimidați. Acest lucru poate duce la luarea de măsuri pentru a totaliza sarcina, deoarece cursanții pot experimenta supraîncărcarea cognitivă de la început sau poate fi frică să eșueze.

Este important să ne asigurăm că sarcina este suficientă pentru a -i angaja pe cursanți cognitiv, cu toate acestea, nu este atât de dificil încât îi demotivează pe cursanți să înceapă să -l finalizeze.

Strategie: rupeți sarcinile dificile în piese mai mici

O strategie pe care o puteți utiliza atunci când o sarcină pare la fel de dificilă este să o împărțiți în bucăți mai mici. Tratarea unei sarcini extrem de dificile poate fi mai puțin viabilă decât să te ocupi de o mână de sarcini mai ușoare. Solicitarea cursanților să facă un plan detaliat format din sub-sarcini mai mici îi poate ajuta să se simtă mai mult în gestionarea sarcinii, precum și poate reduce posibilitățile de suprasarcină cognitivă.

3. Există la fel de multe opțiuni

Atunci când există la fel de multe metode pe care un stagiar poate totaliza o sarcină, cursanții se pot simți nesiguri de cea mai bună metodă pentru a le face. De asemenea, multe opțiuni pot lăsa cursanții să se simtă copleșiți, precum și rezultate în supraîncărcare cognitivă.

Strategie: evidențiați o cale de eliminare

Asigurați -vă că oferiți cursanților un plan de eliminare pentru finalizarea unei sarcini. Acest lucru este cel mai probabil și mai important pentru elevii începători, care nu au schemele pe care să le continue din cauza lipsei lor de experiență. Pe măsură ce cursanții au sfârșit prin a fi mai profesioniști într -un domeniu, există o gamă largă pentru a se implica în învățarea mai independentă, deoarece putem reduce sprijinul schelei de care au nevoie.

4. Există la fel de multe informații furnizate la momentul în care

Este important ca cursanții să obțină toate informațiile necesare pentru ca aceștia să înțeleagă o idee sau o idee specifică. Totuși, acest lucru nu înseamnă că totul trebuie furnizat simultan.

Încercarea de a înțelege, precum și de a păstra la fel de multe informații într -o singură dată este cea mai simplă metodă de a experimenta supraîncărcarea cognitivă. Cursanții nu vor fi capabili să țină cont de informații importante, precum și nu vor profita la maxim de învățarea lor.

Strategie: Prioritizează furnizarea celor mai importante informații

Prezentarea numai a celor mai importante informații asigură că cursanții nu experimentează supraîncărcarea cognitivă încercând să proceseze la fel de mult într -o singură dată – ceea ce este, de asemenea, înțeles ca efect de redundanță.

Acest lucru este important, deoarece se asigură că cursanții înțeleg idei specifice înainte de a -i introduce pe alții, ceea ce le va permite să lege mai bine conceptele. Oferirea unei structuri de descoperire care permite cursanților să se dezvolte pe UND-uri învățate anteriornull

Amsterdam Arena care va fi redenumită Johan Cruyff Arena

UEFA a raportat săptămâna aceasta că Amsterdam Arena urmează să fie redenumită Johan Cruyff Arena, în tributul legendei olandeze care s -a născut în oraș, precum și a continuat la Deveniți unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile.

Mișcarea – expusă pe ceea ce ar fi fost 70 de ani de naștere a lui Cruyff marți – respectă contractul dintre Consiliul de administrație al Amsterdam Arena, consiliul de administrație al AFC Ajax, precum și primarul din Amsterdam. Cruyff a murit în martie 2016.

Se consideră că este un omagiu potrivit pentru Cruyff, originar din Amsterdam, ca unul dintre fiii preferați ai orașului-explicat în declarația AFC Ajax a contractului ca „cel mai bun fotbalist înțeles vreodată în Amsterdam, precum și în Olanda”.

Fotbalistul european al anului în 1971, 1973, precum și în 1974, Cruyff va fi întotdeauna ținut în minte ca designer al „Fotbalului total”, jucat de primul său club Ajax, precum și de echipa națională olandeză la începutul anilor ’70. El a jucat specific pentru Ajax peste două vrăji, pe lângă FC Barcelona, ​​marcând 392 de goluri în 704 de jocuri în fotbalul clubului. El a câștigat trei cupe succesive de campioane europene cu Ajax în 1971, 1972, precum și 1973, precum și un deținere a titlurilor interne, înainte de a se retrage în 1984.

De asemenea, Cruyff a câștigat 48 de capace pentru Olanda, marcând de 33 de ori, precum și a captat țara sa în a doua locație la Cupa Mondială FIFA din 1974. Pentru a marca Jubileul lui Uefa în 2004, Royal Dutch Football Association (KNVB) l -a numit ca jucător de aur al Olandei. El a continuat să fie un antrenor de succes, ridicând Cupa câștigătorilor Cupei Europene din 1987 cu Ajax, precum și Cupa Cluburilor de Campion European din 1992 cu Barcelona.

Cruyff a fost onorat cu premiul președintelui UEFA în 2013, în recunoașterea contribuției sale excepționale la fotbalul european. În august 2013, Fundația Johan Cruyff a obținut premiul de caritate UEFA Monaco de 1 milioane de euro, care a fost utilizat pentru a promova starea de bine, precum și bunăstarea fizică a copiilor, precum și a tinerilor.

Sursa: UEFA.com

Imagine, amabilitate: Amsterdam Arena

#SportsVenueBusiness – Ținându -vă în cunoștință!

Partajează acest articol

Charlotte FC dezvăluie New Bank of America Stadium Remodellings

Vizualizați redarea noii intrări, precum și aspectul Concourse, pe lângă intrarea noului jucător, precum și o experiență de club premium, precum și stadionul Bank of America prepare Pentru a ține Charlotte Football Club din primăvara viitoare.

Stadionul Bank of America deține încă o echipă sportivă expertă în curând. Aceasta are nevoie de unele modificări ale clădirii vechi de 26 de ani, de la sol.

Construcția a început pe remodelări specifice fotbalului, care vor transforma casa lui Charlotte FC într-o locație de elită pentru Major League Soccer (MLS).

Jobul de aproximativ 50 de milioane de dolari SUA include îmbunătățiri considerabile la Lowe’s East Gate, un concurs primar modernizat, precum și barul susținătorilor chiar în interiorul porții, vestiare specifice fotbalului, un tunel al jucătorilor centrali, precum și o nouă zonă a clubului premium, ca precum și scaune la nivel de câmp.

Mark Hart, vicepreședinte și polițist de funcționare al Tepper Sports & Entertainment, a declarat:

David Tepper a investit milioane în asigurarea Panterelor să aibă facilități cele mai bune din clasă, precum și face exact exact același lucru pentru Charlotte FC.

Îmbunătățirile stadionului sunt dezvoltate pentru a oferi atmosfera perfectă pentru fotbal. Ne -am uitat la locurile din Premier League, precum și la numeroase alte stadioane din întreaga lume pentru a garanta că aceasta este o experiență cu adevărat fantastică atât pentru jucătorii noștri, cât și pentru fani.

Firma de stil global Populous, a cărei lucrare în stil extrem de lăudat include stadionul Tottenham Hotspur, arena T-Mobile din Las Vegas, precum și șase locuri FIFA World Cup, servesc ca designeri pentru proiect. Rodgers Contractors este contractantul general.

Poarta East a Lowe, care este cea mai utilizată intrare de pe stadionul Bank of America, va fi modernizată pentru a îmbunătăți fluxul de trafic web, precum și va funcționa un ecran izbitor de 210ft.

Poarta East a Lowe, care este cea mai utilizată intrare de pe stadionul Bank of America, va fi modernizată pentru a îmbunătăți fluxul de trafic web, precum și va funcționa un ecran de 210 de metri cu un singur LED cu un singur LED cu un singur LED
Hart a spus:

Ne-am simțit obligați să producem o intrare de intrare extrem de specială, mai mare decât viața, precum și va fi una dintre cele mai renumite intrări de intrare în Major League Soccer. Această intrare centrală va acționa ca un punct focal pentru fani în călătoria lor către stadion, precum și pentru noi, ajută să reprezinte unitatea mulțimii. În mod crucial, va servi, de asemenea, ca intrare primară pentru numeroșii noștri fani credincioși din secțiunea susținătorilor.

Cele două statui „Spirit indomabile” care flanchează în prezent intrarea estică a lui Lowe vor rămâne, cu toate acestea, relocarea și mai mult pentru a îmbunătăți fluxul de trafic web, precum și în afara stadionului. Noua intrare va conduce direct în concursul primar îmbunătățit, care va acasă două camere de tip nou, precum și mâncare de ultimă generație, precum și stații de băuturi. Mai multe puncte de vânzare, precum și chioșcuri fără atingere vor produce o experiență perfectă pentru fani pe metoda lor. Concordeul îmbunătățit va duce direct la secțiunea susținătorilor din spatele golului de est, unde numeroșii fani fervenți ai lui Charlotte FC vor înveseli echipa.

Seiful
Un nou tunel de intrare a jucătorilor centrali MLS, mandatat de MLS, va fi găsit pe linia de atingere nordică, într-o zonă ocupată în prezent de un atelier, precum și de instalații de depozitare. În jurul tunelului va fi Vault, o nouă zonă a clubului premium. Tunelul va duce direct la noul vestiar de casă Ultramodern, asigurându -se că jucătorii lui Charlotte FC se vor încânta într -o scurtă călătorie pe teren.

Vault va oferi o experiență distinctă a clubului de tunel pentru aproximativ 250 de fani, precum și va include locuri pe teren pentru aproximativ 125-150
Noul tunel de jucător bisectează bolta, care va oferi o experiență distinctă a clubului de tunel pentru aproximativ 250 de fani, precum și include locuri pe teren pentru aproximativ 125-150 de fani.

Hart a spus:

Vault este o idee care a avut succes în Soccer Ligii Major, pe lângă stadioane din întreaga lume. În plus față de scaunele la nivel de câmp de-a lungul marginii nordice, fanii vor fi în centrul acțiunii atunci când cele mai semnificative stele din MLS își fac metoda în afara spațiului vestiar, precum și pe teren. Va fi o experiență uimitoare atât pentru fani, cât și pentru jucători.

Spațiul vestiar este sanctuarul convențional al unei echipe de fotbal-iar lista inaugurală a lui Charlotte FC va încânta facilitățile de clasă mondială înainte, în timpul meciurilor. În timp ce spațiile care merge la vestiare vor fi amplasate și mai mult din tunel (echipele în deplasare vor trece pe lângă Galeria Field Suites din spatele golului de vest pentru a ajunge la tunel), spațiul de vestiar va fi găsit la doar câțiva metri de la intrarea până la camp.

Directorul sportiv Charlotte FC, Zoran Krneta, a declarat:

Noile instalații spațiale de vestiare pun stadionul Bank of America printre elita mondială. Acest lucru va aduce motivație suplimentară echipei noastre, precum și, la rândul lor, oferă un avantaj competitiv.

Remodellurile au început în martie 2021 ca Welnull

Modul în care sportivii pro își îmbunătățesc jocul mental

descoperă din profesioniști pentru un joc mental mai puternic

Mulți sportivi se întreabă exact cum să -și îmbunătățească jocul mental, astfel încât să poată face la înălțimea lor în competiție.

Când ai talentul … la fel de bine ca și tu în muncă … la fel de bine ca și tu vrei să câștigi sau să reușești, totuși nu ești … jocul tău mental te ține înapoi.

Respectarea cu un exemplu este o experiență tipică pentru mulți sportivi în multe sporturi diferite …

„Simt că vreau să câștig la fel de bine ca să câștig. Am înțeles că nu sunt departe de a învinge jucătorii care m -au bătut în competiții, cu toate că am nevoie doar de această creștere mentală suplimentară pentru a -mi ridica nivelul de performanță … de multe ori încă nu pot să trec peste greșeli în capul meu. De asemenea, vorbesc foarte mult cu mine în timpul competiției despre ceea ce tocmai s -a întâmplat, ce să fac în continuare, precum și ce face adversarul meu. Am nevoie doar de această margine mentală suplimentară pentru a mă ajunge la nivelul următor. ”

Te poți asocia cu acest sportiv?

Vă apropiați de câștig, de a obține cel mai bun personal sau de a bate un rival, însă doar la scurt timp de toamnă?

Dacă acesta este cazul, un joc mental îmbunătățit este exact ceea ce cezi să -ți duci jocul la nivelul următor.

Un joc mental îmbunătățit este doar ceea ce Philadelphia Flyer, portarul Carter Hart, lucrează pentru a -și prezenta abilitățile la nivelul NHL.

Realizările lui Hart la nivel de juniori au fost uimitoare cu un record de 116-46-19, 2,01 goluri față de medie, .927 economisește porțiune, precum și 26 de închideri.

Nu numai că Hart a avut statistici excelente în juniori, ci este singurul jucător care a câștigat de două ori premiul ChL Goaltender of the Year.

Hart, în vârstă de 20 de ani, a lucrat cu un psiholog sportiv, considerând că are 10 ani, precum și rapoartele de credit ale abilităților sale mentale pentru succesul său.

Hart: „Am lucrat cu un [psiholog sportiv] de mai mulți ani. El m -a ajutat foarte mult la fel de bine cum nu aș fi acolo unde sunt fără ajutorul lui. ”

În ciuda unei cariere de succes de juniori, performanța la nivelul următor în profesioniști a fost o provocare pentru Hart.

Hart a fost tras în cel de -al doilea expert al său, după ce a renunțat la patru goluri pe doar 16 lovituri.

În primele șapte starturi ale lui Hart, el a permis 23 de goluri pe un procent de economie .883.

Carter continuă să lucreze la abilități mentale în fiecare zi, știind că această margine mentală îl va ajuta să aibă succes la nivelul următor.

Hart: „Cel mai probabil am afirmat că aproximativ 90 la sută din performanță este mentală. Încrederea este totul. Orice este între urechile tale. ”

Fiecare sportiv este în contract că un joc mental îmbunătățit este marginea atât de necesară pentru a ajunge la nivelul următor, însă este nevoie de muncă.

Hart oferă o foaie de parcurs pentru exact cum să-ți îmbunătățești jocul mental … provoacă cunoștințele de la un instructor de joc mental, precum și să lucrezi în fiecare zi pentru a-ți perfecționa abilitățile mentale.

Cum să stabiliți un joc mental mai puternic

Începeți prin a înțelege ce abilități mentale vă lipsesc: încredere, focalizare, compunere, depind de abilitățile dvs., rutine consistente etc.

Decideți ce abilități mentale doriți să îmbunătățiți, care vă vor afecta performanța.

În programele mele personale de coaching mental, încep cu aceste patru lecții:

Gestionarea așteptărilor stricte.

Cum să vă concentrați asupra procesului.

Insuflarea încrederii proactive.

Îmbunătățiți depinde de abilitățile dvs.

Aceste patru abilități mentale acoperă o mulțime de teren cu sportivii mei. Dacă vă interesează programele noastre de coaching mental, rutina o sesiune introductivă de 15 minute.

Sau consultați Proshop-ul nostru pentru programele noastre de antrenament mental de auto-studiu.

Îmbunătățiți -vă încrederea, precum și concentrați -vă cu antrenorul profesional de jocuri mentale!

Dacă sunteți un interpret de top în timpul metodei, totuși, descoperiți-vă sub performanță în competiție, cel mai probabil vinovat care vă reține este jocul dvs. mental. De fapt, mulți sportivi se luptă cu aceeași problemă …

Instructorul de joc mental de master Dr. Patrick Cohn vă poate ajuta să scăpați de problemele tale de joc mental cu antrenorul personal.

Întâlniți -vă cu noi prin Skype, Phone, FaceTime sau GOTO. Cu tehnologia video de astăzi, suntem capabili să ne conectăm cu sportivii, precum și cu antrenorii de pe tot globul.

Antrenorul de duritate mentală ajută sportivii severi ca tine să descopere credințele, precum și atitudinile care te împiedică să faci performanță la potențialul tău. Veți descoperi tehnici de joc mental pentru a face mult mai des la înălțimea dvs., depășind platourile de performanță, precum și lipsa de consecvență

Sunați-ne Toll gratuit la 888-742-7225 sau luați legătura cu noi pentru multe informații despre diferitele programe de coaching pe care le oferim!

Ce spun elevii noștri de antrenor mental?
“WOW!!! Ce săptămână am avut. Am reușit să fac cu o încredere care a permis stilului meu să radiaze – nu mai mult să intre în arenă cu aspectul „cerbului în faruri”. Am încetat să mă evaluez în timp ce făceam performanță, precum și am părăsit cu adevărat arena după ce modelele mele am simțit că m -am simțit foarte distractiv. Spune -ți atât de mult. ”
~ Julia Dreyer, campion național Equestrian

„Michelle a avutnull

Anthony Robbins, Psychology Sports and Height Performance

Aplicând tehnica Anthony Robbins la psihologia sportivă

Te simți blocat în cariera ta atletică? Nu vedeți rezultatele pe care așteptați să le vedeți?

Mulți sportivi care sunt dezamăgiți de performanțele lor nu înțeleg de ce. Acești sportivi pot căuta recomandările altora din sportul lor, cum ar fi antrenori, sportivi mai în vârstă sau antrenori privați, dar, cu toate acestea, rezultatele sunt aceleași …

Această incapacitate de a atinge obiective personale sau de a juca la potențialul potențial lasă sportivilor să se simtă fără speranță și frustrați.

Sportivii care experimentează acest sentiment de a fi „blocat” spun adesea că își urăsc sportul și vor doar să renunțe. A dori să renunțe este o provocare mai mare decât o încetinire și are un impact negativ mai mare asupra sportivilor.

Anthony Robbins, auto-ajutor și psihologie sportivă

Expertul auto-ajutor și antrenorul de performanță de viață, Anthony Robbins, ajută mii de oameni care experimentează același sentiment de a fi blocat în viața lor personală.

Perspectiva și recomandările lui Robbins pentru persoanele care se simt blocați se pot traduce cu ușurință în îmbunătățirea performanței pentru sportivi. De fapt, Robbins susține unele dintre aceleași principii predate în psihologia sportului, cum ar fi reformarea.

Într -un documentar recent despre activitatea lui Robbins intitulată: „Nu sunt guru -ul tău”, Robbins dezvăluie unele dintre secretele sale de top pentru ca oamenii să se dezlănțuie și pe drumul către a crede, a realiza și a fi angajat pe deplin în proces în fiecare zi.

Unul dintre primele mesaje pe care Robbins le comunică este că „ați creat persoana care sunteți”. Ca sportiv, acest mesaj trebuie să fie foarte liber.

Dacă ați creat sportivul care sunteți, atunci sunteți responsabil pentru locul în care vă aflați și vă puteți re-crea ca sportiv.

Schimbă -ți mentalitatea, schimbă -ți viața

Robbins îi place să spună: „Întreaga ta viață se schimbă într -o clipă.”

Puteți întreba: „Cum este posibil acest lucru? M -am antrenat ani de zile și ani, deci cum se poate schimba viața mea atletică într -o clipă? ”

Ei bine, toate schimbările începe cu o decizie luată în momentul prezent …

O decizie prin care nu veți mai accepta rezultatele pe care le vedeți în prezent …

O decizie sau un angajament de a găsi o nouă opțiune pentru: antrenează mai greu, antrenează-te mai inteligent, îți schimbă vorbirea de sine, devii mai puternic emoțional, să-ți construiești încredere sau să nu mai asculte vocile negative ale altora care încearcă să te tragă în jos.

Un alt punct despre care vorbește Robbins este că toată lumea are probleme. În calitate de sportiv, problema pe care o puteți întâmpina este diferită de ceea ce poate experimenta un alt sportiv, dar lucrul prin probleme este ceea ce vă duce jocul la nivelul următor.

Robbins: „Cea mai mare greșeală este că credem că nu ar trebui să avem probleme, dar problemele ne fac să creștem și să ne facă să devenim mai mult. Problema ta este cadoul tău. ”

Acesta este „punctul de declanșare” pentru mulți sportivi. Sportivii care se blochează devin blocați în program.

Acești sportivi spun lucruri de genul:

– „De ce mi se întâmplă întotdeauna asta?”
– „De ce nu pot să -mi ating niciodată obiectivul?”
– „De ce mi -am pierdut lovitura?”
– „De ce sufoc mereu când presiunea este activată?”
– „De ce sunt în această criză?”

Locuința pe o problemă nu a ajutat niciodată la rezolvarea problemei. Concentrarea asupra problemei alimentează monstrul și face ca problema să crească pe măsură ce luați mai multe etichete negative ale dvs., în loc de dvs. ca sportiv cu experiență.

Folosind probleme care să te ajute să crești

Dacă ar fi să privești probleme ca o modalitate de a crește, ai fi mult mai apt să lucrezi spre o soluție. Cu fiecare experiență nouă, primiți feedback pe care îl puteți aplica în situații similare și, în cele din urmă, deveniți un sport mai bun, deoarece ați învățat din probleme …

Vedem acest joc la Jocurile Olimpice din 2016, unde sportivii care au eșuat în 2012 s -au întors să prospere în 2016.

Când poți trece peste problemă și te concentrezi pe soluții, dezvolți un obicei mental pozitiv. De îndată ce vi se va prezenta o problemă, acesta vă va activa creierul în modul de căutare a soluției.

Această creștere se întâmplă numai dacă nu vă bazați pe problemă. O concentrare bazată pe soluții vă împuternicește să găsiți modalități de îmbunătățire și extinderea potențialului.

Un alt Robbins-ism este: „Stai în capul tău, ești mort.”

Emoțiile tale se îmbracă prin retrăirea casetelor mentale negative în cap. Acest lucru te ține blocat în trecut și orb de oportunitățile din fața ta.

Dacă nu credeți puterea negativă a trecutului, încercați acest mic experiment …

În primul rând, luați în considerare modul în care vă simțiți în acest moment și dați -i un scor de la 1 (cel mai mic pe care l -ați simțit vreodată) și 10 (sentimentul de fericire și satisfacție).

Acum, petreceți cinci minute examinând un timp în ocupația dvs. atletică când ați încurcat cel mai mult …

Retrăiește cu adevărat acest moment și sentimentele pe care le -a stârnit în interiorul tău. Amintiți -vă comentariile negative care ar fi putut fi aruncate la voi de la părinți sau antrenori sau coechipieri. Cum te simți în acest moment?

Dați un număr nou de la 1-10. Șansele sunt să vă simțiți mai rău cu cinci minute mai devreme.

Acesta este efectul pe care trăirea în trecut îl are asupra modului în care te simți în prezent. Vestea bună este că puteți alegenullnull

NCAA lansează date cruciale pentru ciclul de ofertă 2022-2026

NCAA a anunțat datele de ofertă cruciale pentru ciclul său de ofertă care va da seama de gazdele pentru sute de campionate din 2022-2026. În timpul procesului de ofertă care urmează, NCAA va căuta gazde pentru 86 din cei 90 de campionate ale sale în fiecare dintre cei patru ani academici din 2022-2033 până în 2025-2026. Aceste campionate vor fi administrate în diviziunile I, II și III.

Ciclul de ofertă este de așteptat să se deschidă pe 26 august 2019 și să se încheie pe 3 februarie 2020. Acest lucru va marca a treia oară când NCAA a optat pentru a scoate majoritatea evenimentelor sale pentru ofertă la un moment dat, proces care înlocuiește tehnica anterioară pentru a premia campionatele în mod rulant.

De data aceasta, NCAA a angajat 129 Sports LLC pentru a servi ca expert care gestionează efortul. Fondatorul companiei, Russ Yurk, are cunoștințe amănunțite despre procesul NCAA, care a lucrat anterior pentru asociație în perioada 2006-2012. Pentru informații despre proces, el poate fi contactat la russ.yurk@att.net.

Următoarele sunt date cruciale pentru ca orașele gazdă să fie conștiente de:

26 august 2019 – Specificațiile ar fi publicate pe NCAA.org/bids, iar portalul de oferte se va deschide

18 septembrie 2019 – Simpozionul ciclului de ofertă HOST va avea loc la Oficiul Național NCAA din Indianapolis

Noiembrie 2019 – NCAA va furniza o actualizare a procesului de licitație la Teams ’19 din Anaheim, California

3 februarie 2020 – acțiuni datorate datorate

Martie-septembrie 2020-Deliberări, recomandări și aprobări de comunicare

23 octombrie 2020 – Anunțate centrale/site -uri anunțate

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail