Hibernian numiți PTI Digital pentru a conduce transformarea digitală

PTI Digital au fost numite de Hibernian Football Club pentru a -și susține datele, precum și foaia de parcurs digitală, precum și infrastructura de inovare care stă la baza.

Sub New Leadership, Hibernian FC a recunoscut că pentru a -și îndeplini viziunea interesantă, are nevoie de sprijin expert în ceea ce privește datele, precum și implicarea fanilor. PTI a fost păstrat pentru a ajuta această viziune în următorii trei ani, de a ajuta stilul, precum și pentru a furniza datele lui Hibernian, precum și foaia de parcurs digitală, precum și susținută de furnizarea serviciilor manipulate.

În mod interesant, PTI va implementa, de asemenea, expertiza sa pentru a ajuta Hibernian să -și dezvolte propriul lac de date, precum și vizualizarea clientului unic, permițând clubului să vizualizeze, precum și să analizeze propriile date în timp autentic.

De asemenea, PTI va optimiza moșia digitală a lui Hibernian, îmbunătățind site -ul său web, precum și transmiterea propunerii, precum și va lucra la o singură indicație asupra întregului club.

Acest lucru adaugă un impuls suplimentar interesant al PTI pentru a începe 2022, după ce a fost numit recent de Premiership Rugby în strategia sa D2C, precum și Gloucester Rugby în strategia sa de transformare digitală, alăturarea clienților existenți Oak View Group (OVG) și Co-op Live, The Stadionul din Londra, Wasps & Coventry Building Society Arena, grupul NEC, Edgbaston Stadium, precum și Norwich City. De asemenea, PTI a dezvăluit la începutul acestui an că și -a prelungit legătura cu Bristol Sport & Ashton Entrance Stadium pentru încă patru ani.

Foaia de parcurs de transformare
Abordarea PTI distilează viziunea unei organizații într-o foaie de parcurs de transformare pe termen lung, detaliată, precum și completă, deteriorată în formă de cicluri de planificare monetară ale clienților noștri, obligații contractuale, mentalitate pentru pericol, precum și alți factori specifici pentru ei . Rezultatul este un design industrial care nu numai că este capabil să valorifice complet în zilele de evenimente uriașe, cu toate acestea, de asemenea, pentru a permite deplasătorilor de drepturi să se angajeze, precum și să-și monetizeze baza de client pe tot parcursul anului, cu aranjarea unei propuneri de valoare mult mai bună. Rezultatul este transformator, cu toate acestea, deteriorat în faze funcționale.

Ben Kensell, directorul executiv Hibernian, a declarat:

Avem aspirație semnificativă la Hibernian FC, precum și un grup calificat de oameni care pot ajuta acest club să aibă succes. Un lucru care a fost eliminat atunci când am apărut a fost că am fost în urmă în ceea ce privește administrarea de date, precum și utilizarea datelor publicitare. Am lucrat eficient cu PTI anterior, precum și cu adevărat ca abordarea lor clară, de înțeles, precum și prietenoasă. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu ei, precum și să începem.

Mike Bohndiek, polițistul executiv la PTI, a declarat:

Credem fundamental în abilitarea clienților noștri să -și gestioneze propriile date, oferindu -le încrederea pentru a putea vizualiza, precum și a le analiza la viteza lor, la propriile lor cereri, permițându -le să ia decizii în timp autentic care să conducă Business Forward. Suntem încântați să putem lucra din nou cu Ben, precum și să privim înainte să ne integrăm în clubul mai larg.

Piramida de transformare digitală a PTI – care își unifică cei trei piloni de bază ai tehnologiei locației, datelor și digitale, precum și strategia industrială – pune bazele transformării digitale holistice a sportului, precum și a organizațiilor de divertisment, precum și a locurilor. Această abordare integrată, eficientă, care începe cu intenția strategică, precum și este informată de Insight, precum și de către facilitățile de inovare potrivite, care produce un avantaj industrial considerabil pe termen lung.

PTI Digital este un sponsor VIP de lungă durată al activității de locație sportivă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe bannerul lor de mai jos …

Sports Locație Business organizează și livrează Alsd International, principalul eveniment pentru sectorul premium al scaunelor și ospitalității, cu accent pe optimizarea veniturilor cu noi construcții, renovări și extinderi de servicii, în numele Asociației Directorilor de Suite de înaltă calitate …

… Evenimentul din 2022 va funcționa o conferință la nivel înalt, o expoziție care prezintă produse și servicii lider în industrie, evenimente de rețea, precum și un tur din spatele scenei pe stadionul Tottenham Hotspur, sponsorizat de Levy UK + Irlanda.

#ALSDInternational – Evenimentul Europei pentru Sectorul Premium și sectorul ospitalității sportive
#ALSD – Conducerea sectorului de scaune premium în ultimii 30 de ani
#SportsVenueBusiness – Platforma de frunte pentru știri, vizualizări și evoluții din sector

Partajează acest articol

Știri de piață din februarie

Știri ale pieței din februarie

INDUSTRIE

ESPN îmbunătățește programarea pentru deportați, precum și în aer liber

BRISTOL, Conn.-ESPN Deportes și-a lărgit programarea de box cu introducerea „Golpe A Golpe, o știri săptămânale, online, precum și un program de box de analiză, care va fi co-găzduit de legendarul boxer Marco Antonio Barrera. În plus, sezonul 2009 al „Vilnes de Combate” (Friday Night Fights) va avea premiera cu numeroase îmbunătățiri de producție, inclusiv propriul spectacol de studio în limba spaniolă încorporată în fiecare emisiune.

De asemenea, programarea ESPN2 Outdoors pentru 2009 a fost solidificată cu debutul „Going Coastal”, deținut de seria Bassmaster Elite Pro Byron Velvick, precum și „Seria ESPN Outdoors Saltwater”, deținută de Jose Wejebe. Programele de întoarcere pentru a încheia formația în aer liber sunt „Bassmaster Competition Trail”, „Cel mai mare spectacol de pescuit din lume”, precum și „Fly spaniol”. Pentru orele de difuzare, precum și alte detalii despre spectacol, consultați www.espnoutdoors.com.

Greater New Haven CVB introduce campania „Gazd It Here”

NEW HAVEN, Conn. – Convenția superioară a New Haven, precum și Biroul Vizitatorilor (CVB) a introdus o nouă campanie „Gazd It Here” pentru a înțelege farmecul comunității pentru conferințe de asociere, întâlniri de afaceri, precum și evenimente sportive. Campania include publicitate, relații publice, precum și eforturi directe prin poștă pentru a ajuta la aducerea evenimentelor sportive, a conferințelor, precum și a întâlnirilor în oraș. Un premiu trimestrial „Hero Hometown” va fi acordat în apreciere pentru o reținere regională ca parte a campaniei.

TINERET

Gimnastica SUA pentru a oferi provocare de fitness fizic

INDIANAPOLIS-SUA Gimnastica s-a asociat cu Chicago 2016, World Sport Chicago, precum și cu districtul Chicago Park, pentru a oferi Tyson Fitical Fitness Challenge, un efort regional de fitness fizic de șase săptămâni, orientat pentru a ajuta tinerii de astăzi să realizeze stiluri de viață active și sănătoase. De asemenea, dificultatea va ajuta la promovarea Cupei Americane Tyson, stabilită pentru 21 februarie pe Sears Center Arena din Hoffman Estates, Ill.

Aproximativ 4.400 de copii din programul de gimnastică din districtul Chicago Park vor avea șansa de a participa la Tyson Physical Fitness Challenge, care a început în ianuarie, precum și la săptămâna 16 februarie.

EVENIMENTE

BAS. Revamps Bassmaster Elite Series

BRISTOL, Conn. – Bass Anglers Sportsman Society (B.A.S.S.) a reînnoit seria Bassmaster Elite din 2009, scăzând seria la opt evenimente, precum și reducerea taxelor de intrare pe pescar cu 25.200 de dolari pentru sezon. Evenimentul final al sezonului regulat, opțiunea campionului de pe Lacul Oneida, a fost reprogramat la datele sale inițiale din 13-16 august.

Au fost adăugate două evenimente noi, fără intrare în postseason, (datele, precum și locurile care urmează să fie anunțate), punând accentul pe Toyota Tundra Bassmaster Angler of the Year (AOY). În ciuda comisioanelor reduse de intrare, finisatorul de top din cursa AOY va lua casa de 250.000 USD, precum și plata totală va rămâne la peste 1 milion de dolari. Evenimentele postseason vor funcționa doar primii 12 pescari din clasamentul AOY.

Sporturi, precum și suplimente Expo Events 2009

ORLANDO, Fla.-Visionstar Entertainment Inc. va susține două Europa Show of Champions Sports, precum și Expos Expos în 2009. Primul eveniment va avea loc în perioada 17-18 aprilie la Orange Region Convention Center din Orlando, precum și al doilea va avea loc la Dallas Convention Center din Dallas, 14-15 august.

Peste 5.000 de sportivi sunt așteptați în 21 de evenimente, inclusiv bărbați, precum și culturismul expert al femeilor; Powerlifting mondial; Lupta pentru campionat de experți; precum și artele marțiale, împreună cu un spectacol personalizat de mașini și camioane, precum și alte evenimente.

Expoziția are o istorie de 16 ani, precum și este de așteptat să atragă peste 16.000 de participanți.

Cupa Confederațiilor FIFA 2009 în Africa de Sud

CHICAGO-Cupa Confederațiilor FIFA 2009 va avea loc în perioada 14-28 iunie în Africa de Sud. Competiția cu opt echipe va prezenta campioni confederației din întreaga lume.

Africa de Sud va deschide competiția împotriva Irakului pe 14 iunie la Ellis Park din Johannesburg. Alte echipe de grup A sunt Spania, actualul campion european, precum și Noua Zeelandă, campion al Confederației de fotbal din Oceania.

Echipa americană a fost atrasă în grupul B, împreună cu Italia, campioană mondială domnitoare; Brazilia, câștigător al Cupei Mondiale de cinci ori; La fel ca și Egiptul, câștigător al Cupei Africane a Națiunilor. Echipa americană va juca pe 14 iunie împotriva Egiptului pe Royal Bafokeng Stadium din Rustenburg.

Asociația Națională de Softball deține Seria Mondială

NICHOLASVILLE, KY.-Asociația Națională de Softball (NSA) va desfășura șase competiții de calificare rapidă a Seriei Mondiale NSA, începând cu aprilie. Primul turneu, Gateway 1, va avea loc 25-26 aprilie, respectat de Gateway II, 9-10 mai; Cupa de aur I, 13-14 iunie; Missouri specifică turneul, 20-21 iunie; Cupa de aur II, 11-12 iulie; precum și turneul de bursă Hall of Fame, 23-25 ​​octombrie. locurile nu au fost înțelese la PRESnull

NHL lansează detalii despre evenimente externe de la Lake Tahoe

Liga Națională de Hockey a lansat specificații despre NHL în aer liber din seria Lake Tahoe, care va funcționa două jocuri din sezonul regulat de-a lungul țărmului sud al celui mai mare lac Alpine din America de Nord.

Bridgestone NHL Outdoors sâmbătă va funcționa Avalanța din Colorado, precum și Vegas Golden Knights pe 20 februarie, în timp ce duminică Honda NHL în aer liber vor vedea că Flyers Philadelphia vor juca Boston Bruins pe 21 februarie. Ambele jocuri vor fi difuzate la 15:00. ET pe NBC, precum și să fie jucat fără spectatori.

Patinoarul pentru jocuri va fi dezvoltat pe Lakefront 18 Fairway of the Golf Program la Edgewood Tahoe Resort, care a fost locul anual al Campionatului American Century, deoarece 1990. Fiecare echipă va purta un Jersey autentic Adidas Reverse Vintage Adizero pentru Jocuri care onorează momente distincte, precum și istorice din istoria fiecărui club.

„Ever, pentru că am început să punem în scenă jocuri în afara în 2003, precum și am făcut-o o funcție de rutină a rutinei noastre anuale în 2008, ne-am gândit la setările non-stadionului numeroase, cu toate acestea, acestea au fost întotdeauna nepractice de la volumul pur de cerere din partea noastră Fanii să participe ”, a spus comisarul Gary Bettman. „În acest sezon, nu am putut să ne ținem mulțimilor noastre tipice la astfel de evenimente, ne vom continua obiceiul de a lua jocul, precum și jucătorii noștri înapoi la rădăcinile lor exterioare, atunci când avalanșa satisface cavalerii de aur, precum și Bruins se ocupă de The Bruins cu Fluturași pe un patinoar în aer liber la spectaculosul stațiune Tahoe Edgewood. ”

Pentru Vegas, evenimentul va marca primul său joc exterior. Colorado va juca în cel de -al treilea meci, în timp ce Bruins a jucat în patru, precum și Flyers în cinci.

„Având Liga Națională de Hockey care joacă la Lacul Tahoe evidențiază credibilitatea zonei ca destinație de lider de sezon de iarnă, precum și completează farmecul recreativ cu o atracție sportivă majoră”, a declarat Carol Chaplin, președinte, precum și CEO al Autorității Vizitatorilor Lake Tahoe. „Combinarea farmecului spectaculos al lui Tahoe South cu cei mai buni jucători de hochei din lume este o formă naturală, precum și va produce o experiență de televiziune care nu poate fi ratată.”

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

USA Swimming Sets 2020 Pro Swim Swim Rutina

Seria de înot în Swimming Pro 2020, care va servi drept conducere la încercările olimpice, a fost dezvăluită odată cu întoarcerea unui eveniment din noiembrie la circuitul cu cinci stopuri .

Seria va începe Noember 6-9 în Greensboro, Carolina de Nord. Restul evenimentelor sunt 16-19 ianuarie în Knoxville, Tennessee; 4-7 martie în Des Moines, Iowa; 16-19 aprilie în obiectivul Viejo, California; precum și 6-9 mai în Indianapolis, Indiana.

Knoxville, precum și Des Moines, au fost deținute și pentru seria 2019, care au avut mult mai mult de 1.100 de sportivi interni, precum și la nivel mondial, participanți la cel puțin unul dintre cele cinci evenimente. A fost prima dată când SUA înotul ales chiar a avut loc printr -un proces de citat, pe care, de asemenea, l -a făcut pentru alegerea site -urilor pentru circuitul 2020.

Seria duce la încercările olimpice din 2020, care încep pe 21 iunie în Omaha, Nebraska.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Milan-Cortina a acordat olimpică din 2026, precum și jocurile paralimpice de iarnă

Comitetul Olimpic Mondial a acordat Milan-Cortina, Italia, Jocurile Olimpice din 2026, precum și paralimpice de iarnă. Decizia de a acorda citatul italian jocurile pentru un citat de la Stockholm-Åre, Suedia, a fost luată în timpul celei de-a 134-a sesiuni a COI din Lausanne, Elveția.

„Putem privi înainte la jocuri olimpice de iarnă impresionante, precum și durabile, într -o țară sportivă standard de iarnă”, a spus președintele IOC, Thomas Bach. „Entuziasmul, precum și înțelegerea fanilor italieni, împreună cu operatorii de locații cu experiență, vor produce cel mai bun mediu pentru cei mai buni sportivi din lume. Jocurile olimpice de iarnă Milan-Cortina 2026 va funcționa locuri celebre, precum și setări superbe, integrând atracțiile unei metropole europene contemporane cu un mediu alpin tradițional. ”

De asemenea, Bach a creditat un proces de cotație simplificat pe care COI l -a pus la punct pentru BID, un produs al programului olimpic al organizației 2020. Procesul a avut ca scop reducerea cheltuielilor, precum și a complexității ofertei. Milano-Cortina, precum și Stockholm, au fost singurele orașe care au stat în procesul de citat după o serie de alte orașe, inclusiv Calgary, s-au îndepărtat de competiție.

Citatul Milan-Cortina a necesitat, de asemenea, utilizarea multor locuri existente, cu 13 dintre cele 14 site-uri pentru Jocurile Olimpice deja existente sau sugerate pentru locuri de moment. De asemenea, citatul a avut sprijinul complet al guvernului italian.

Andrew Parsons, președintele Comitetului Paralimpic Mondial, a aplaudat de asemenea decizia. „Italia are o istorie extrem de bogată în organizarea unor evenimente importante de sport de iarnă, după ce a organizat mai multe campionate mondiale, pe lângă jocurile paralimpice de iarnă Torino 2006”, a spus el. „Aceste jocuri se angajează mult pentru generațiile viitoare de italieni; Ele stimulează participarea sportului, motivează sustenabilitatea, precum și conduc includerea socială. Sunt pozitiv, acestea vor fi jocuri fantastice, precum și jocuri care vor angaja audiențe cu totul noi în sporturile de iarnă Para. ”

Președintele COI, Thomas Bach, anunță că citatul de la Milan-Cortina. Italia, a avut succes pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026. Fotografie: Dave Thompson/IOC
Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail