Elevate Sports Ventures achiziționează parteneri de prețuri dinamice

Elevate Sports Ventures, o agenție de consultanță pentru sport și divertisment pentru cele mai bune clase, a achiziționat prețuri de bilete, analize și distribuție de distribuție, parteneri de prețuri dinamice.

Partenerii de prețuri dinamice contează peste 70 de departamente de atletism ale colegiului și universității ca clienți, inclusiv peste 30 de parteneri în conferințe Power-5 din ACC, Big Ten, Big 12, Pac-12 și SEC; Făcând cea mai mare companie de strategie de ticketing secundar din spațiul universității.

Dedicat creării și livrării de soluții de ticketing pentru deținătorii de drepturi alături de parteneri de platformă de ticketing primară și secundară, partenerii de prețuri dinamice își folosesc cunoștințele considerabile în strategia de ticketing bazată pe date pentru a dezvolta soluții de conducere a veniturilor și aprecierea valorii pentru clienți.

Cu o listă de clienți, inclusiv echipe, mărci și locații din NFL, NBA, NHL, MLB, MLS, fotbal profesional și internațional, fotbal internațional, tenis profesionist, sporturi cu motoare și curse de cai, Divizia I Atletism și multe altele – Elev va adăuga acum acum Cunoștințe de piață secundară pentru o serie de oferte dinamice de clienți, inclusiv vânzări și strategie și strategie de ospitalitate premium, fezabilitatea locului, construcții și renovare, vânzări de parteneriat corporativ, analize de consum și fani și multe altele.

Doar biletul
Al Guido, președinte și CEO al Elevate Sports Ventures, a declarat:

Într-o perioadă semnificativă în ecosistemul sportiv și divertisment live, atunci când Conducătorii de drepturi au cea mai mare nevoie de soluții de prețuri, distribuție și tehnologie bazate pe date, achiziția noastră de parteneri de prețuri dinamice extinde o ofertă actuală de piață și servicii de servicii ale Sports Venture; Oferind o suită de soluții diferențiate pentru clienții existenți și viitori.

Jonathan Marks, CEO și fondator al Dynamic Preț Partners, a declarat:

Partenerii dinamici ai prețurilor ne -au îmbrățișat întotdeauna parteneriatele cu misiunea de bază de maximizare a veniturilor și a prezenței; cu un accent neclintit al creării constante și proactive de o valoare adăugată pentru partenerii noștri.

Recunoașterea impactului semnificativ pe care Pandemia l-a avut asupra ecosistemului nostru de ticketing colectiv, echipele sportive și organizațiile sunt mai obligate ca niciodată să ia decizii calculate, bazate pe analitice cu privire la prețurile lor, alocarea stocurilor, strategia de ticketing și parteneriatele strategice pentru maximizarea veniturilor.

Cu sprijin suplimentar și informații de la Elevate, parteneri de prețuri dinamice sunt mai bine poziționate ca niciodată pentru a genera venituri incrementale pentru cel mai important activ al partenerilor noștri, biletele lor. Mai mult decât atât, combinația puternică a unității de analitică a datelor de lider din industria Elevate, Elevate Insights și Partners Dynamic Preț oferă o platformă inegalabilă pentru a oferi date, analize și recomandări în timp real pentru chiar și cele mai sofisticate organizații sportive profesionale și universitare; în timp ce dovedesc noi fluxuri de valoare și venituri pentru partenerii noștri actuali din organizațiile lor.

Utilizarea tendințelor de la milioane de puncte de date de ticketing și prezență și bazându-se pe experiența sa considerabilă și modelele de prețuri dovedite, partenerii de prețuri dinamice construiește studii cuprinzătoare de prețuri și planuri de acțiune strategică pentru clienți pentru a maximiza veniturile de ticketing pentru echipele de sport, organizații și locuri colegiale și profesionale, În concordanță cu platformele de ticketing primare și secundare client și furnizori.

Pentru informații despre soluțiile bazate pe date ale Partenerului dinamic pentru Drept Partner, accesați DynamicPricingPartners.com sau urmați-le pe Twitter (@DynamicPricing1) sau LinkedIn.

Sursă și imagini, curtoazie: Elevate Sports Ventures

Următoarele ediții virtuale și hibride ale ALSD International se vor concentra pe creșterea veniturilor prin noi construcții, renovări, extinderi de servicii și tehnologie și redeschiderea cu încredere.

Evenimentul hibrid, găzduit de Liverpool Football Club în perioada 6-7 septembrie, va prezenta o conferință la nivel înalt, expoziții și evenimente de rețea, precum și tururi la Anfield, Goodison Park și M&S Bank Arena.

#ALSDInternational – Evenimentul Europei pentru Sectorul Premium și sectorul ospitalității sportive
#ALSD – Conducerea sectorului de scaune premium în ultimii 30 de ani
#sportsvenuebiz
#SportsVenueBusiness – Platforma de frunte pentru știri, vizualizări și evoluții din sector

Partajează acest articol

Leave a Reply

Your email address will not be published.