Fort Worth a premiat 2026 Cupa Mondială Equestriană

Fort Worth, Texas, va fi găzduit la finala Cupei Mondiale din 2026, precum și la sărituri, a dezvăluit miercuri Federația Equestriană Mondială.

Va fi prima dată când destinația a organizat evenimentul. Prima finală de pansament din Statele Unite a fost la Los Angeles în 1995.

Finala a fost anulată în 2020, precum și în 2021, în principal din partea pandemiei coronavirusului. Acesta va avea loc în aprilie viitoare în Omaha, Nebraska, înainte de a se îndrepta spre Arabia Saudită în 2024, precum și Elveția în 2025.

„Astăzi, Consiliul FEI a făcut alocări până în 2026 și, după câțiva ani de perturbare din cauza Covid-19, precum și a EHV-1, avem un sport remarcabil la care să ne uităm în urmă în următorii ani”, a declarat președintele FEI, Ingmar de Vos. „Este fantastic că FINA FEI JUMPING Cupa Mondială, precum și Cupa Mondială a Dressingului FEI vor călători în Statele Unite. Cu doar doi ani pentru a merge până la Jocurile Olimpice din Los Angeles 2028, precum și Paralimpic, se va instala, precum și sunt convins că va fi un eveniment plin de sport remarcabil, aplaud, precum și energie ridicată. ”

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Universitatea Purdue autorizează fotbalul, îmbunătățirile locației baschetului

Consiliul de administrație de la Universitatea Purdue a autorizat o pereche de locuri de muncă care se integrează pentru mult de 50 de milioane de dolari în îmbunătățiri la facilitățile care acasă fotbalul boilermakerilor, precum și bărbați ca fiind bărbați ca Și echipele de baschet feminin, toate finanțate cu cadouri donatoare.

„Avem norocul la Purdue să avem fanul, precum și sprijinul donatorilor necesar pentru a continua investițiile în programele noastre sportive, precum și în facilități”, a declarat vicepreședintele, precum și în directorul atletismului intercolegial, Mike Bobinski.

Pentru fotbal, aprobarea aprobată pentru faza unu a Stadionului Ross-Ade include construirea unei noi intrări/tunel ale echipei de la Kozuch Football Performance Complex în Rohrman Field, conversia magazinului de echipă existent într-o facilitate de nutriție/mese de la student-sportiv precum și construirea unui conector de concurență alături de locuri suplimentare în zona de sud. Detalii complete referitoare la restul restaurărilor din faza 1 vor fi împărtășite în lunile următoare.

„Aceste restaurări vor face o diferență semnificativă pentru sportivii noștri studenți, precum și pentru a îmbunătăți experiența generală a fanilor la Ross-Ade”, a declarat instructorul de fotbal Jeff Brohm. „Suntem recunoscători fanilor noștri, donatorilor, consiliului de administrație, Mike Bobinski, precum și președintelui (Mitch) Daniels pentru angajamentul lor față de creștere, precum și succesul fotbalului Purdue. Acest loc de muncă va avea un efect pozitiv asupra programului nostru pentru mulți ani următori. ”

Renovările Mackey Arena, aranjate să înceapă la gândul final al sezonului 2022-2023, vor include bărbați reconfigurați, precum și vestiare de baschet pentru femei, saloane pentru jucători, precum și o creștere a clubului John Wooden. Restaurațiile se vor concentra pe modernizarea proiectelor, precum și pe actualizarea inovației, în timp ce creșterea clubului de lemn este creată pentru a îmbunătăți experiența donatorului.

Cheltuielile estimate ale acestui loc de muncă sunt de 6,7 milioane USD, precum și vor fi finanțate complet cu cadouri pentru donatori. Echipa de baschet masculin a ajuns pe locul 1 în țară în timpul sezonului de rutină, precum și a ajuns la minunata 16 în competiția NCAA, în timp ce echipa femeilor a fost finalizată cu 17 victorii după ce Katie Gearlds a fost numită instructor principal cu mai puțin de 50 de zile înainte de începerea sezonului.

„Următoarea slujbă de spațiu de vestiar, precum și restaurările clubului de lemn vor continua să ne ridice programul pentru prezentul nostru, precum și viitorii studenți-sportivi, precum și fanii noștri”, a declarat instructorul de baschet pentru bărbați, Matt Painter. „Aceste îmbunătățiri vor continua să se asigure că baschetul Purdue, precum și Mackey Arena rămân printre elita națiunii.”

„Lucrarea de restaurare a spațiului vestiarului este un pas crucial, deoarece aducem programul de baschet al femeilor înapoi la scena națională”, a declarat Gearlds. „Noul spațiu vestiar, precum și zonele jucătorilor vor furniza resurse suplimentare pentru studenții noștri sportivi, în timp ce facem următorul pas pentru a lupta la un nivel de elită.”

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Aviva Stadium completează actualizarea tehnologiei

Daktronics și -a continuat parteneriatul cu Aviva Stadium prin instalarea a trei noi afișaje cu LED -uri în valoare totală de peste 400 de metri pătrați la Dublin, Irlanda, înaintea Campionatelor UEFA Euro 2020.

Noile afișaje de la Aviva Stadium completează un plan de îmbunătățire a experienței fanilor, care a început cu două afișaje video din nord-end, instalate în 2017.

Martin Murphy, directorul stadionului pentru Aviva Stadium, a declarat:

Avem evenimente incredibile pe stadionul Aviva, care sunt completate de experiențe solide și vizuale. Îmbunătățirea experienței fanilor este esențială. Chiar dacă suntem un stadion relativ nou, am investit în noile ecrane Daktronics HD pentru a oferi imagini extraordinare ale acțiunii pe teren.

Afișajul South End măsoară 5,85 metri înălțime cu 18,65 metri lățime. Un afișaj de panglică se află deasupra intrării tunelului la pas și măsoară 0,73 metri înălțime cu 4,02 metri lățime. Afișarea principală a panglicii stadionului măsoară 0,73 metri înălțime cu 393,90 metri lățime. Aceste afișaje se alătură două videoclipuri identice North End afișează fiecare cu o înălțime de 5,85 metri cu o lățime de 14,99 metri.

Toate aceste afișaj prezintă machete de pixeli 13HD pentru a aduce claritate extraordinară a imaginii și contrast cu fiecare scaun din stadion. Afișările video din Nord și South End sunt capabile de zonare a conținutului variabil, care permite fiecărui afișaj să arate o imagine mare sau să arate mai multe zone cu conținut diferit.

Ewan Prentice, managerul regional Daktronics, a declarat:

Când am început discuțiile pentru ecranele suplimentare și modernizate, echipa de la Aviva Stadium a făcut -o foarte clară Daktronics a fost alegerea potrivită pentru a complimenta un stadion cu adevărat spectaculos. Cu toții suntem foarte onorați de faptul că echipa de la Aviva Stadium de încredere în Daktronics pentru a ajuta la livrarea unei experiențe de fani cu adevărat de clasă mondială pe un stadion de clasă mondială fanilor de clasă mondială.

Daktronics a inclus sistemul său puternic de control al spectacolului cu această instalație. Acest sistem de conducere a industriei oferă o combinație de software de control al afișajului, procesare video de talie mondială, integrare a datelor și hardware de redare care formează o soluție de producție prietenoasă cu utilizarea.

Instalarea este susținută de Daktronics On-Island Facility de întreținere din Ennistymon, Co. Clare, Irlanda. De asemenea, compania are un parteneriat de servicii cu o companie de specialitate irlandeză de electronică, Ion Solutions, care oferă sprijin la fața locului stadionului Aviva.

Aproximativ 270+ profesioniști din industrie la nivel înalt au coborât la Dublin pentru ediția din 2019 a ALSD International

Despre stadionul Aviva
Stadionul Aviva este un stadion sportiv situat în Dublin, Irlanda, cu o capacitate de 51.700 de spectatori. Este construit pe locul fostului stadion Lansdowne Road, care a fost demolat în 2007 și înlocuindu -l ca fiind acasă la Irish Rugby Football Union (IRFU) și la Asociația de Fotbal din Irlanda (FAI).

Aviva Stadium și este catering-ul intern, Levy Ireland, au făcut un turneu din spatele scenei și un prânz de rețea în cadrul ediției din 2019 a ALSD International, la care directorul stadionului, Martin Murphy, a fost și vorbitor.

#Avivastadium #football #stadium #Rugby #irfu #fai #Dublin #ireland #Technology

Ediția din 2020 a ALSD International, principalul eveniment al Europei pentru premium Seat & Hospitality Sector, se desfășoară pe iconicul stadionului Anfield din Liverpool FC, în perioada 12-13 octombrie. Evenimentul de două zile va include o conferință la nivel înalt, o sală de expoziții care prezintă cele mai noi produse, servicii și soluții, excursii din spatele scenei nu numai Anfield, ci și Everton Goodison Park și M&S Bank Arena, precum și numeroase rețele de rețea evenimente.

#ALSDInternational – Evenimentul de frunte al Europei pentru premium scaunul și sectorul ospitalității

#sportsvenuebiz

#SportsVenueBusiness – Platforma principală a lumii pentru știri, viziuni și evoluții din sector

Partajează acest articol

Top 10 dificultăți ale perfecționismului

avantaje, precum și dezavantajele perfecționismului

Astăzi introduc o nouă serie video de antrenament mental în primele 10 dificultăți ale perfecționismului.

Unii dintre cei mai mari sportivi sunt vreodată perfecționiști, inclusiv Tom Brady, Tiger Woods, precum și Serena Williams. Deci, exact cum au scăpat de a fi perfecționisti?

Este această parte a motivului pentru care acești sportivi sunt fantastici sau perfecționismul este un ghimpe în partea lor? Cei mai buni sportivi sunt capabili să împlinească avantajele pentru a -și modela măreția în timp ce gestionează dezavantajele care includ un perfecționist.

Urmăriți videoclipul complet pentru a descoperi mult mai multe despre exact cum să scăpați de câteva dintre dezavantajele perfecționismului, precum și să utilizați această mentalitate în avantajul dvs. precum și inspectați săptămâna viitoare pentru primul episod din primele 10 dificultăți ale perfecționistilor: blocați într -o mentalitate de metodă.

Top 10 dificultăți de perfecționism pentru sportivi

Articole înrudite, precum și videoclipuri

Cum să scapi de cerința de a fi cel mai bun în sport
Ajutând sportivii cu perfecționism în sport
Pregătește nervii, de unde provin ei

2 Lucruri de luat în considerare atunci când utilizăm instrucțiuni explicite

Cum oferim instrucțiuni și informații studenților atunci când învață informații noi sau complexe joacă un rol cheie în învățarea lor. Este mai bine să fie un „ghid pe partea” sau profesorii ar trebui să ia în scenă și să dea instrucțiuni explicite? Este chiar posibil să aveți un scurt răspuns simplu la această întrebare sau trebuie să fie luați în considerare o serie de factori?

Am explorat câteva studii fascinante și am identificat câțiva factori cheie care ar putea merita să fie luați în considerare …

Rezervați atelierul științei profesorului de învățare

Instrucțiuni explicite și învățare bazată pe anchetă

Instrucțiunea explicită este atunci când un profesor oferă instrucțiuni clare și specifice elevilor cu privire la modul de finalizare a unei sarcini sau a unei misiuni. Cercetările sugerează că oferirea de instrucțiuni explicite ale elevilor este o strategie de predare foarte eficientă care poate spori învățarea și înțelegerea elevilor (atât de mult încât un studiu recent a fost intitulat „Impactul dramatic al instrucțiunilor explicite asupra învățării cititului într -un nou sistem de scriere”).

De obicei este observat în contrast cu învățarea bazată pe anchetă. Avocații învățării bazate pe anchetă indică uneori modul în care unele dintre cele mai mari descoperiri științifice ale omenirii au venit ca urmare a anchetei/îndrumări minime-credeți că Newton descoperind gravitația când a văzut un măr căzând dintr-un copac sau „eureka” al lui Archimedes în momentul baie. Din păcate, acest tip de abordare: a) durează mult timp (a fost nevoie de sute de ani ca omenirea să -și aștepte să -și facă descoperirile) și b) au fost probabil la niveluri de geniu.

Cercetarea care susține instrucțiuni explicite

De exemplu, într -un studiu, studenții au trebuit să creeze experimente științifice din care se poate stabili o relație de cauză și efect. Cercetătorii au comparat instrucțiunile explicite cu învățarea descoperirii. Ei au descoperit că elevii au învățat semnificativ mai mult atunci când li s -a oferit instrucțiuni explicite în comparație cu momentul în care au luat parte la învățarea descoperirii.

Alte cercetări au susținut, de asemenea, ideea că instrucțiunea explicită este mai eficientă decât învățarea descoperirii. Un studiu sugerează că atunci când elevilor li s -a oferit exemple lucrate, o formă de instrucțiuni explicite, s -au comportat mai bine la testele de matematică după ce au finalizat mai puține probleme de practică. De asemenea, au finalizat testul mai repede, cu mai puține greșeli și cu mai puține îndrumări din partea profesorului lor.

Un alt studiu sugerează că atunci când studenților de drept li s -a oferit fișe de lucru cu un număr optimizat de pași cu privire la modul de pregătire a unui motiv, au depășit studenții care nu au primit o foaie de lucru.

În general, cercetările au constatat în mod constant că instrucțiunea explicită este o strategie de predare extrem de eficientă pentru îmbunătățirea învățării elevilor pe o gamă largă de subiecte și subiecte.

2 Lucruri de luat în considerare cu instrucțiuni explicite

În ciuda eficacității instrucțiunilor explicite, ca întotdeauna, există context și nuanță de luat în considerare. Două domenii merită luate în considerare:

Nivelul cursantului

Primul lucru de luat în considerare atunci când utilizați instrucțiuni explicite este nivelul de învățător. Efectul de inversare a competenței se bazează pe ideea că începătorii nu învață la fel cum fac experții. Pentru novici, învățarea informațiilor noi poate fi extrem de intimidantă și uneori copleșitoare, deoarece nu au propriile scheme extrem de dezvoltate pe care să se bazeze.

Din acest motiv, începătorii trebuie să se simtă susținuți în clasă, astfel încât să nu intre în suprasarcină cognitivă atunci când încearcă să înțeleagă noi concepte și subiecte. O modalitate de a vă asigura că este prin furnizarea de novici cu instrucțiuni explicite, cercetările care sugerează că acest lucru poate îmbunătăți drastic învățarea.

Pe de altă parte, experții au cunoștințe bazate pe scheme, care îi ghidează prin sarcini cu mai puțin nevoie de sprijin extern. Dacă li se oferă instrucțiuni explicite în plus, va exista o suprapunere a informațiilor între schemele și experiențele personale ale experților și instrucțiunile explicite. Resurse suplimentare de memorie de lucru vor fi necesare pentru a descifra cele mai bune informații de utilizat, ceea ce poate duce la suprasarcină cognitivă și să încetinească procesul de învățare.

Destul de contraintuitiv, acest lucru înseamnă că cea mai bună modalitate de a dezvolta studenți independenți experți nu este de a oferi studenților mai multe sarcini independente. În schimb, poate fi mai bine să le oferiți instrucțiuni foarte explicite, iar apoi, în timp, estomparea treptat a sprijinului pe măsură ce competența lor se dezvoltă. Așadar, pentru a dezvolta experți, s -ar părea că nu ar trebui să avem doar elevii noștri „gândiți ca un expert”.

Tipul de sarcină

O lucrare recentă a instruit elevii să sorteze mental articole în categorii, folosind unul dintre cele două tipuri diferite de sarcini:

Sarcini bazate pe reguli-Acestea sunt sarcini simple și logice. De exemplu, toate formele albastre trebuie să fie plasate în grupul 1, toate formele roșii din grupa 2 și toate formele galbene din grupul 3.

Sarcini de integrare a informațiilor-acestea sunt sarcini mai complexe care necesită integrarea diferitelor tipuri de informații simultan, cum ar fi învățarea unei limbi.

Studenți în fiecare dintre aceste două gnull

NJCAA sponsorizând patru noi sporturi pentru competiție

Asociația Națională de Juniori a Atletismului de Juniori va recunoaște Amploare competitivă (COED), Clay Shooting (COED), volei masculin, precum și lupta pentru femei, ca sport emergente, cu instituții membre permise să înceapă programe în Sporturile alea începând din toamna anului 2021.

Fiecare dintre noile sporturi a adunat rata de dobândă în rândul colegiilor membre ca sporturi de club în ultimii ani. Nu va exista un campionat NJCAA în anul universitar 2021-22, cu toate acestea, echipele vor avea șansa de a participa la diferite evenimente care se încheie sezonul, fie cu organul național de conducere al sportului, fie cu o organizație.

Cronologia pentru începerea campionatelor NJCAA va varia în funcție de sport, precum și de participare. NJCAA sponsorizează în prezent 28 de sporturi în trei divizii cu 52 de evenimente din Campionatul Național.

“NJCAA este extatic pentru a oferi o veselie competitivă, împușcarea țintei de lut, voleiul masculin, precum și lupta pentru femei ca sport emergente”, a declarat președintele și CEO -ul NJCAA, Dr. Christopher Parker. ”Atletismul este un automobilist crucial de înscriere pentru o mulțime de colegii membre NJCAA. Adăugarea acestor patru sporturi va furniza, de asemenea, o cale pentru a stimula șansele pentru studenții-sportivi din toată țara. ”

NJCAA va tasta comitetele sportive pentru fiecare sport în pregătirea anului universitar 2021-22. Comitetele vor avea sarcina de a naviga în toate domeniile de planificare calculată pentru sporturile emergente, inclusiv modele în sponsorizare, perioade de angajament, proceduri sportive, precum și calendarul sugerat.

Adoptarea a patru noi sporturi a evidențiat un decembrie agitat pentru NJCAA, care, de asemenea, se va asocia cu creșterea pentru a informa, precum și pentru a echipa studenți-sportivi, antrenori, personal, precum și fani pentru a scăpa de discriminarea rasială, de asemenea, campionul justiției sociale ca îmbunătățirea relațiilor de rasă. Bine înființată în 2015, creșterea lucrărilor pentru producerea unei națiuni unificate cu sporturi dedicate justiției rasiale, precum și echității sociale, precum și lucrează cu parteneri de la ligile de tineret până la nivelul colegial până la sporturi de expertiză, inclusiv NBA, NFL, NHL, precum și NASCAR .

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

2016 Black Diamond Awards: Cele mai bune magazine de viteze din Vermont

Dacă doriți să petreceți o zi întreagă pe traseu, lac sau drum, magazinele de viteze din jurul Vermontului au ceea ce aveți nevoie. Acestea nu sunt doar locuri în care îți găsești gelurile energetice, schimbările de anvelope și îți faci schiurile cerute: acestea sunt, de asemenea, unele dintre cele mai bune resurse din jurul cunoștințelor locale pe trasee, condiții, evenimente, echipament și antrenament. Mulți au plimbări săptămânale și alergări și organizează evenimente populare pe tot parcursul anului. Iată câteva dintre locurile preferate ale cititorilor noștri pentru un echipament excelent și sfaturi despre cum să -l utilizați.

Cel mai bun magazin de schi alpin/snowboard și backcountry: Schimb de echipamente în aer liber,

În timp ce schimbul de echipamente exterioare, sau „Oge” așa cum este cunoscut în Burlington, este deja o alegere de top pentru cele mai recente în camping, rucsac și echipament de alpinism. Dar este la fel de iubit pentru secțiunea sa extinsă de expediere în porțiunea de la parter a magazinului, cu o mulțime de echipamente pre-iubite de înaltă calitate. Oge a primit, de asemenea, cele mai mari note pentru tunerele de schi și bord, fitile de cizme și cunoștințele de schi nordic. Runners-Up: 2. Alpine Shop, Burlington, 3. Opțiuni Alpine, Warren, 4. Ski Rack, Burlington, 5. Basin Sports, Killington.

Cel mai bun magazin de biciclete rutiere: raft de schi, Burlington

Unul dintre cele mai bune orașe în aer liber din Vermont găzduiește unele dintre cele mai bune magazine în aer liber, cu un suport de schi care a condus calea ca o alegere de top pentru biciclete rutiere și întreținere. Este deschis din 1969 la colțul străzilor Main și Pine. Tehnicienii magazinului sunt experimentați în modificări, reparații și personalizări, iar accesorii profesioniști pot alege cadrul potrivit pentru corpul tău. Runners-Up: 2. Onion River Sports, Montpelier, 3. Outdoor Gear Exchange, Burlington, 4. Earl’s Cyclery, Burlington, 5. West Hill Shop, Putney.

Cel mai bun magazin de biciclete de munte: Onion River Sports, Montpelier

Îndepărtat pe Street Langdon Quiet din centrul orașului Montpelier, Onion River Sports a fost resursa de biciclete din Central Vermont din 1974. Pe lângă reglarea completă a serviciilor, magazinul este cunoscut pentru un calendar extins de clinici de competențe, călătorii de grup și evenimente comunitare pe tot parcursul Anul, inclusiv plimbări de secol, curse și chiar plimbări de iarnă precum ceapa înghețată. Runners-Up: 2. Outdoor Gear Exchange, Burlington 3. Rack de schi, Burlington 4. Stark Mountain Bike Works, Waitsfield, 5. Green Mountain Bikes, Rochester.

Cel mai bun magazin de echipamente de rulare: raft de schi, Burlington

În centrul de rulare a rafturilor de schi, primiți videoclipuri despre mersul dvs., o șansă de a alerga pe o bandă de alergare, o analiză personală de potrivire și chiar o politică excelentă de retur de 30 de zile pentru pantofii de alergare-chiar și după ce le-ați purtat. În plus, magazinul găzduiește clinici și discuții de către sportivii de top din regiuni. Runners-Up: 2. Onion River Sports, 3. Fleet Feet Sports, Essex Junction, 4. Schimb de viteze în aer liber, 5.

Cel mai bun magazin de pescuit și sporturi nautice: orvis

Când vine vorba de alegerea magazinelor de pescuit și sporturi nautice, cititorii sportivi din Vermont apreciază un original din Vermont. Fondată la Manchester de Charles F. Orvis în 1856, compania este cea mai veche activitate de comandă prin poștă din America și cea mai lungă afacere care funcționează continuu de pescuit cu muște. Astăzi, compania conduce excursii de pescuit cu muște în Argentina, Canada, Belize și nu numai, dar puteți totuși să vă plimbați prin magazinul lor din Manchester pentru elementele de bază ale tipurilor de muscă, o excursie ghidată pe apa locală sau dacă aveți nevoie doar de un pic de tip. Runners-Up: 2. Umiak Outfitters, Stowe, 3. Schimb de viteze în aer liber, 4. Clearwater Sports, Waitsfield, 5. Middlebury Mountaineer.

Cea mai bună mașină „sport”: Subaru

Subaru este la fel de Vermont pe cât devine. Conduceți către orice cap de traseu sau parcare și sunteți obligat să vedeți cel puțin trei, să vă plasați cu rafturi pentru biciclete sau schi și cutii de Thule și debordat cu haine umede, copii, câini și fixări pentru un barbeque de sâmbătă după -amiază. Sunt mașini dure, cu tracțiune integrală pentru iarna Vermont și nu le place să parcurgă distanța pe unele drumuri urâte. Singurul dezavantaj: s -ar putea să -ți amintești greu care este al tău. Runners-Up: 2. Toyota, 3. Jeep, 4. Lexus, 5. Audi