2019 Woodward Stakes Equine Racing Preview, șanse și analiză profesională

Plaia de 1/8 mile Woodward Stakes (G1) a desenat un câmp de nouă cai mai în vârstă.
Trei cai, întorcându -se pe Woodward Champ Yoshida, Vino Rosso, precum și victorii cu mizele gradate. Vom examina avantajele, precum și contra fiecare equin atunci când pariază la Miza Woodward.
Post Time for Race 11, The Woodward Stakes, este aranjat pentru 18:00. ET Sâmbătă. Piesa principală va fi rapidă, precum și nicio ploaie nu este în prognoză.
PĂRIȚI FAVORITE, precum și împușcături lungi în Miza Woodward (G1)
Să aruncăm o privire pro/con la favoritele pariurilor, precum și la fotografii lungi raționale pentru această cursă.

Cal
#7 Yoshida (JPN) (5-2) +250
#5 Conservationist (7-2) +350
#9 Tom’s D’Etat (4-1) +400
#3 Vino Rosso (7-2) +350
#8 Woodeson (12-1) +1200
#1 MR. Buff (12-1) +800
#2 Bal Harbour (15-1) +1500
#4 mire mongol (151) +1500
#6 Abrabate (30-1) +3000

Arată mult mai mult ↓ arată mai puțin ↑
Puneți un pariu pe Miza Woodward din 2019 la Bovada!
#7 Yoshida (JPN) (5-2) (+250)

Pro: Yoshida este campionul Woodward care se întoarce, precum și ambele performanțe pe pista primară au fost puternice. Cheltuirea instructorului de fitness Mott a condiționat excelentul trabuc la victoriile consecutive din Woodward în 1995 – 1996.
Contra: Yoshida este primul ecvină, având în vedere că 2006 pentru a face victorii înapoi la spate în Woodward.
Piesa: Yoshida va merge la publicare la cote mici, precum și meritat.

Alegerea noastră de pariuri: utilizați deasupra, precum și dedesubt.

#5 Conservationist (7-2) (+350)

Pro: Conservationist a finalizat banii în opt din nouă starturi de viață. În prima sa incursiune în compania de mize gradate, stagiarul Jimmy Jerkens a obținut un succes supărat asupra favoritului, catolic, un câștigător de gradul 1.
Contra: El a stabilit o viteză rapidă în Whitney, hărțuit de eventualul campion McKinzie, precum și a finalizat din bani singurul timp al carierei sale. Arăta uzată, precum și spălată.
Piesa: Conservationistul este tractabil, el poate seta plumbul sau poate apăsa ritmul. Dacă va soluționa viteza care va fi probabil stabilită de domnul Buff, conservatorul poate reveni la căile sale câștigătoare.

Alegerea noastră de pariuri: utilizați deasupra, precum și dedesubt.

#9 Tom’s D’Etat (4-1) (+400)

PROS: Tom’s D Etat îi place această piesă. Are cel mai bun record 3-pentru-3 la Saratoga. El este designul consecvenței, precum și a fost finalizat din bani doar de două ori în doi ani.
Contra: Tom’s D Etat încearcă în continuare să găsească acea victorie descoperită la nivelul mizelor gradate. În singurele sale două mize gradate, The Albert Stall, stagiarul Jr. a fost bătut cu 6 lungimi integrate de 6/4.
Piesa: Tom’s D etat poate conduce sau apăsa ritmul. El trebuie să verifice că poate alerga cu băieții uriași, cu toate acestea trebuie să -i admirați fiabilitatea în alegerea unui salariu. Nu ratați o reducere a unui ecvină căruia îi place Saratoga.

Alegerea noastră de pariuri: utilizați deasupra, precum și dedesubt.

#3 Vino Rosso (7-2) (+350)

Pro: Vino Rosso are o mulțime de clase din spate. El a câștigat Cupa de Aur la Santa Anita (G1) două curse înapoi, cu toate acestea a fost o treime dezamăgitoare în Whitney Stakes (G1) la Saratoga după o călătorie mare. Vino Rosso a publicat miercuri un antrenament cu cinci furlong în: 58.60, cel mai bun din 22 de lucrări ale zilei.
Contra: Vino Rosso este 0-3 la Saratoga, cu toate acestea, a fost finalizat de două ori. Este un râșniță cu un singur ritm, care se descurcă cu o viteză rapidă în fața lui.
Piesa: Blinkers ies din Vino Rosso pentru Woodward, care îi poate oferi un pic de viteză mult mai timpurie. Vino Rosso nu gestionează bine virajele la Saratoga, ceea ce reprezintă șirul său fără câștig. El va fi unul dintre favoriți, cu toate acestea, nu a fost nemulțumit în această funcție la Saratoga în trecut.

Alegerea noastră de pariuri: utilizați dedesubt.

#8 Woodeson (12-1) (+1200)

PROS: Jumătatea de materie ulterioară a campionului Rachel Alexandra a câștigat sau a pus în toate cele trei starturi la Saratoga. El a ratat cu o lungime de închidere rapidă pentru conservare ultima dată în miza Alydar peste acest program, precum și distanța. El a înregistrat o briză ascuțită de patru curse.
Contra: Wooderson a oferit cele mai proaste performanțe ale tinerei sale ocupații împotriva companiei de mize gradate. El s-a străduit să iasă la suprafață 28 de lungimi în spatele conservatorului în mizele suburbane (G2) la Belmont, precum și nu a arătat nimic în Oklahoma Derby de anul trecut (G3).
Piesa: Secretele chiar aici sunt mai târziu, precum și equine pentru curs. Ar fi o supărare semnificativă pentru Woodson să câștige, cu toate acestea ar putea să lovească de bord.

Alegerea noastră de pariuri: utilizați dedesubt.

#1 MR. Buff (8-1) (+800)

Pro: Domnului Buff îi place clubul de sănătate, precum și a câștigat sau a pus trei din patru starturi. El poate gestiona distanța, precum și câștigat la 1/8 lungimi în începutul său anterior.
Contra: Domnul Buff este un cal de viteză unidimensional. Este un ecvine uriaș într-un mic iaz atunci când este ocupat de o companie de rasă de stat restrânsă. Cu toate acestea, cea mai gravă rasă a ocupației sale a fost împotriva unui câmp tepid de cai de gradul 2 în handicapul din New Orleans, unde a fostnull

Purtătorul de cuvânt al USOC de multă vreme, Mike Moran, moare la 78

Mike Moran, care a condus relațiile media pentru Comitetul Olimpic al SUA de la Jocurile Olimpice din 1980 la Jocurile din 2002, precum și ulterior a jucat o funcție esențială la Colorado Springs Sports Corp, a avut decedat. Avea 78 de ani.

Moran a petrecut un deceniu ca director de informații sportive pentru Universitatea din Colorado din 1968 până în 1978, înainte de a se alătura USOC în 1979. În timpul său, cu ceea ce va fi numit mai târziu olimpic al SUA, precum și Comitetul Paralimpic, a supravegheat relațiile de media ale organizației, O funcție în care a rămas cu jocurile din sezonul olimpic de iarnă din 2002 în Salt Lake City, pensionându -se în 2003. Moran a fost gândit la un istoric al mișcării olimpice, precum și a obținut cea mai mare onoare a organizației, premiul general Douglas MacArthur, în 2002.

„În numele USOPC, precum și al comunității olimpice, precum și paralimpice, trimit cele mai profunde condoleanțe către gospodărie, precum și amicii lui Mike Moran”, a declarat CEO -ul USOPC, Sarah Hirshland, într -o declarație. „Mike a servit atât această organizație, cât și sportivii din echipa SUA cu integritate, precum și pasiune, precum și al său pentru jocuri, momentele fantastice, istoria, precum și oamenii nu au scăzut niciodată. Dorim confort tuturor celor care simt greutatea acestei pierderi, precum și ne alăturăm pentru a onora viața lui Mike, precum și moștenirea. ”

După timpul său la USOC, Moran a sfârșit prin a fi specialist în mass -media pentru Colorado Springs Sports Corp. Compensarea sportivă organizează evenimente, inclusiv Broadmoor Pikes Top Worldwide Hill Climb, Rocky Mountain specifică jocurile, precum și Colorado Springs Sports Hall of Fame Fame Fame inducții. În acest rol, el a fost frecvent acordul public al organizației din orașul House of the Olimpic, precum și cu mișcările paralimpice, funcționând ca emcee de evenimente de premiere, precum și prânzuri care onorează familia olimpică.

Moran a fost introdus în Sala de renume a sportului din Colorado Springs în 2005.

Tom Osborne, președinte, precum și CEO al Sports Corp, a declarat că Moran a dorit să continue să lucreze după ce s -a retras oficial din USOC. “El a fost atât de priceput la fel de bine, cât a mai avut foarte multe de oferit”, a spus Osborne. „Ceea ce a dorit să facă a fost să asiste la Sports Corp, precum și să ne ridicăm jocul. La fel de bine ca el a făcut -o de când îi plăcea Colorado Springs. ”

De asemenea, Osborne l -a creditat pe Moran, precum și conexiunile sale cu asistarea la o serie de organe naționale de conducere pentru a -și face sediul în Colorado Springs. “El a fost atât de instrumental cu USOC, precum și a avut toate contactele”, a spus Osborne. „S -ar putea să lege punctele. Era doar o icoană. ”

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Vizitați președintele Spokane, precum și CEO -ul Cheryl Kilday pentru a demisiona

Cheryl Kilday, președinte, precum și CEO al See Spokane (Washington), și -a dezvăluit demisia după ce a condus organizația timp de opt ani. Ea va merge mai departe pentru a ocupa funcția de CEO al Biroului de Comerț/Convenție și Vizitatori din Carolina de Sud (Carolina de Sud).

„A fost o decizie grea să părăsesc un loc atât de uimitor, dar această șansă excelentă este chiar mult mai atrăgătoare gândirea despre sarcina soțului meu este pe coasta de est”, a spus Kilday. „Nu am putut trece. M -am bucurat în timpul meu să servesc la cârma lui See Spokane, precum și am făcut parte din câteva locuri de muncă interesante în timpul mandatului meu. Consiliul de administrație, precum și sprijinul de vecinătate au fost incredibile, precum și lucrul cu o echipă atât de extraordinară au fost cu adevărat inspirate. ”

TJ Hake, a se vedea vicepreședintele Spokane pentru avansare calculată, precum și operațiuni, va servi ca președinte interimar, precum și CEO. Căutare la nivel mondial a fost aleasă pentru a efectua o navigație națională pentru succesorul lui Kilday.

„În această perioadă de schimbare, este îngrijorarea noastră să descoperim cel mai bun privat de condus, păstrând în același timp o organizație constantă, precum și eficientă”, a declarat președintele consiliului de administrație al Spokane, Matt Jensen. „Nu putem spune mulțumirii lui Cheryl suficient pentru dăruirea, entuziasmul, precum și interesul pe care l -a oferit Spokane în ultimii opt ani.”

Ultima zi a lui Kilday cu See Spokane este 12 octombrie.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Arhitect principal numit pentru Southport Marine Lake Events Center

AFL Architects a fost numit pentru a conduce proiectarea și dezvoltarea noului Centrul de Evenimente Marine Lake de 1.200 de lire sterline, care va înlocui acum Southport Theatre și Centrul de Convenții Southport .

Echipa de la AFL va oferi servicii de arhitectură și de design interior pentru locul de 75 de milioane de lire sterline. Proiectul este planificat să prezinte un auditorium de 1.200 de capacități, spațiu expozițional și zone de colaborare. O atracție suplimentară de apă, lumină și sunet va atrage vizitatorii pe malul lacului.

Proiectul urmează să fie finanțat parțial cu un premiu de tranzacții de 37,5 milioane de lire sterline, autoritatea combinată a regiunii orașului Liverpool, oferind 23 milioane de lire sterline suplimentare.

AFL va conduce o echipă, inclusiv consultantul specializat în locația IPW …, manager de proiect și consultant de costuri Gardiner și Theobald și consultanți în domeniul ingineriei civile AECOM.

AFL a primit proiectul printr -un proces de licitație competitiv, achiziționat și gestionat prin cadrul NHS SBS Construction Consultancy 2. Cadrul este deschis tuturor organismelor publice, oferind un traseu conform și premium pe piață.

Marcel Ridyard, asociat senior, AFL Architects, a declarat:

Nu am fi putut spera la un proiect cultural mai interesant și mai important pentru Nord -Vest. Echipa noastră simte un sentiment grozav de responsabilitate pentru moștenirea acestei promenade de renume mondial-noul centru polivalent va fi un complement modern al acestei istorii, în timp ce va stabili Southport ca destinație de vizitatori vibranți. Este o perspectivă foarte interesantă.

John Roberts, directorul AFL Architects, a adăugat:

Nu am putea fi mai încântați să fim arhitecții aleși pentru acest proiect, lucrând cu Consiliul Sefton și cu partenerii lor de dezvoltare. Credem că oamenii sunt adunați de experiențe comune și implicare activă în comunitățile lor. Acest proiect întruchipează ambele-un loc flexibil, polivalent, care este plin de dialog și implicare cu oamenii care vor beneficia cel mai mult.

Durabilitatea acestor locuri extrem de flexibile este suportată de dovezi – acestea sunt regenerare, revitalizând evoluții care atrag vizitatorii și readuc viața în centrele orașului. Avem acum o responsabilitate enormă față de Southport și zona mai largă Merseyside pentru a crea ceva incredibil și energizant pentru Marine Lake.

Licitația lansată
Consiliul Sefton caută acum o companie care să funcționeze locul și a lansat o licitație pentru slujbă, făcând publicitate la un contract de 9 milioane de lire sterline, 25 de ani.

HOK Architects au întocmit proiecte preliminare pentru schemă.

Credit de imagine: Studiul de fezabilitate HOK

Sports Venue Business organizează și livrează ALSD International, evenimentul de frunte și comunitatea 365 pentru sectorul premium al scaunelor și ospitalității, axat pe optimizarea veniturilor prin noi construcții, renovări și extinderi de servicii, în numele Asociației Directorilor de Suite de Lux (ALSD). Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a afla mai multe …

Evenimentul din 2022 urmează să fie găzduit la Tottenham Hotspur Stadium și va prezenta obișnuitul Conferință la nivel înalt, o expoziție care prezintă produse și servicii lider în industrie, evenimente de rețea și un turneu foarte special în culise în stadionul Tottenham Hotspur, sponsorizat de Levy Marea Britanie + Irlanda.

#ALSDInternational – Evenimentul Europei pentru Sectorul Premium și sectorul ospitalității sportive
#ALSD – Conducerea sectorului de scaune premium în ultimii 30 de ani
#SportsVenueBusiness – Platforma de frunte pentru știri, vizualizări și evoluții din sector

Partajează acest articol

Proiectul NFL 2018 produce un impact economic record

Un raport de impact economic compilat de Check Out Dallas a estimat că proiectul NFL din 2018 a produs 125,2 milioane USD impact economic pentru regiunea Dallas și 74 de milioane de dolari în cheltuieli directe. Cifrele au fost compilate folosind calculatorul de impact economic al destinației International.

Proiectul din 2018, care a fost organizat pe stadionul AT&T din Arlington, Texas, a fost primul proiect NFL organizat pe un stadion NFL. Estimarea este cel mai mare impact pentru orice proiect NFL și se crede că este prima dată când evenimentul a produs mult mai mult de 100 de milioane de dolari în impact economic pentru regiunea Hold.

„Proiectul din Dallas a crescut din nou barul pentru orașele Hold din ceea ce a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive ale anului”, a declarat Peter O’Reilly, vicepreședinte senior al NFL pentru evenimente și dezvoltare a companiei de cluburi. „Suntem recunoscători pentru Dallas Cowboys, Dallas Sports Commission și tuturor partenerilor noștri pentru asistența pentru a crea un astfel de eveniment de neuitat pentru fanii noștri, cluburile, jucătorii primiți și mass -media.”

O mulțime record de mult mai mult de 100.000 de fani au mers în ziua de deschidere a proiectului și experiența de proiect NFL pe 26 aprilie. Mulți peste 200.000 de fani au mers cel puțin la o parte din evenimentul de trei zile.

„Atunci când organizăm orice eveniment major, ne angajăm toată regiunea noastră pentru a garanta impactul evenimentului este într -adevăr resimțit pentru mulți ani următori”, a declarat Charlotte Jones Anderson, directorul de brand al Dallas Cowboys. „Credem că proiectul NFL a fost unul dintre o mulțime de evenimente de succes, în special, din punct de vedere al interacțiunii comunitare. Nu numai că acoperirea de știri a comunității a primit mult mai mult de 1 miliard de impresii media, dar proiectul a atins mult mai mulți oameni ca niciodată. Proiectul NFL furnizează una dintre cele mai mari platforme pentru o regiune care să angajeze districte școlare întregi, parteneri și cartiere, deoarece este un eveniment care, prin jocul dincolo de teren, poate face ca toate visele să devină realitate. ”

Datele compilate din sondajele participanților la fața locului au arătat, de asemenea, că 60,5 la sută din toți oaspeții de proiect au zburat în Texasul de Nord pentru evenimente și că ponderea locală a vizitatorilor de zi a fost de 85,3 la sută. Mult mai mult de 463.000 de fani din toate cele 50 de specificații înregistrați pentru o oportunitate de a primi bilete total gratuite la una dintre cele trei zile ale evenimentului.

„Dallas are o istorie grozavă de organizare a evenimentelor sportive premiere și am fost onorați să partenerăm cu NFL și Dallas Cowboys pentru a oferi această oportunitate comunităților noastre”, a declarat Monica Paul, directorul executiv al Comisiei Sportive din Dallas. „De la proiectul de cinematograf din interiorul stadionului AT&T până la experiența de proiect NFL din afară, până la implicarea comunității, a fost un eveniment de neuitat pentru fanii fotbalului din toată țara.”

Proiectul NFL din 2019 va avea loc în perioada 25-27 aprilie în Nashville, Tennessee.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Golf profesionist se întoarce la Maine

Golf profesional va reveni la Maine în 2021, când excursia Korn Ferry PGA găzduiește Live + Work in Maine Open. Turneul, 24-27 iunie, va fi pus în scenă la Falmouth Country Club, lângă Portland, și va prezenta 156 dintre cei mai buni jucători în creștere, care vor concura pentru o poșetă de premii de 600.000 USD.

Turneul este primul dintr-un acord de cinci ani care a fost programat să înceapă în 2020 înainte ca pandemia să întârzie evenimentul inaugural.

„Portland este într -adevăr o localizare excepțională pentru golf profesionist și suntem dornici să aducem lucrările live + în Maine deschisă acestei comunități”, a declarat Alex Baldwin, președintele Korn Ferry Tour.

Elevii de excursie Korn Ferry au continuat să câștige mult mai mult de 500 de titluri de excursie PGA, inclusiv 23 de campionate majore și opt campionate de jucători. Acest sezon marchează cel de -al 30 -lea an de competiție în tur.

Maine a găzduit anterior Golf Professional, inclusiv New England Classic, apoi parte a turneului Ben Hogan, în 1990, la The Woodlands. Deane Beman, fostul comisar al excursiei PGA, s -a alăturat lucrării live + din Maine Open ca președinte onorific.

Live + Work in Maine Open intenționează să doneze 100.000 de dolari în acordarea caritabilă a unității de asistență medicală pentru copii Barbara Bush, anual, ca parte a acordului de cinci ani cu PGA Tour.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Camatic își prezintă noul său scaun Axiom la Curragh Hipodrow

Camatic, tocmai recent, a avut onoarea de a -și prezenta noul scaun Axiom la unul dintre locurile excelente de curse din lume, în formă atât pentru nobilime, cât și pentru punterul tipic, Irish Racing Racing, cât și pentru nobilime, cât și pentru tipul Punter, irlandez Racing Racing, cât și pentru nobilime, cât și pentru tipul Punter, Irish Racing Racing, cât și pentru nobilime, cât și pentru tipul Punter, Irish Racing Racing, cât și pentru nobilime, cât și pentru tipul Punter, irlandez Racing Racing, cât Noua instalație flagship de 80 de euro la cursa de curse Curragh.

Dificultatea era clară. Un mare plan de a reface casa istorică a Irlandei de curse de ecvidee de rasă, Curragh, într -unul dintre locurile excelente de curse din lume, în formă atât pentru nobilime, cât și pentru punterul tipic. Aceasta a fost viziunea Aga Khan, nobilimea de curse, precum și unul dintre cei mai bogați filantropi din lume, precum și scaunele camatice ar fi vitale pentru proiect.

Cu conexiuni profunde la Casa spirituală a Irlandei de curse, Aga Khan a sfătuit autoritățile de curse, precum și guvernul să întreprindă o reamenajare care să facă ca facilitățile Curragh îmbătrânite:

Cel mai pozitiv răspuns la nevoile curselor contemporane.

Noua tribună spectaculoasă are o capacitate de 6.000 în interior, cu terase, precum și locuri pentru încă 6.000 în exterior. Imagine, curtoazie: NMA Architects

Central al planului era o tribună cu două caracteristici uimitoare: un uimitor acoperiș cantilevered de 7.000 de metri pătrați, precum și locuri de arenă, oferind participanților de curse, care se apropie, neobstruit, precum și o perspectivă confortabilă la acțiune pe gazon, unde caii s-au plimbat pentru timp imemorial timp . Aici a apărut Camatic. Afacerea a exprimat o rată serioasă de dobândă într -o etapă extrem de timpurie a locului de muncă, precum și conexiuni stabilite, călătorind în Irlanda pentru a -și prezenta noul sistem de șezut Axiom, precum și pentru a oferi asigurări atât la expediere, cât și la instalare.

Planurile necesare scaune de stadion fără întreținere cu o estetică contemporană, precum și un stil compact, dar nu există compromisuri asupra confortului VIP. În timp ce acoperișul de la tribuna de măturare oferă o anumită securitate pentru terase, scaunele trebuiau să fie atât rezistente la apă, cât și cu o rezistență excelentă la UV. Versiunea căptușită a lui Camatic a axiomului, tapițată în vinil gri deschis, de calitate marină, a montat perfect cheltuiala.

Lucrările la reamenajarea Curragh a început în 2017, precum și până în ianuarie 2019, echipa Camatic a fost la fața locului, care se ocupă de dificultăți pe care le prezintă iarna irlandeză, lucrări de acoperiș, precum și întâlniri continue de curse. Până la respectarea lunii, Camatic a instalat aproape 1.400 de locuri în mult timp pentru marea redeschidere în luna mai, când vârsta Khan a salutat oficial punterii la tribuna care îi aduce numele, precum și modelul Axiom de cea mai bună calitate a lui Camatic.

În timp ce acoperișul de gunoi măturat de pe standul Aga Khan oferă o anumită securitate pentru terase, scaunele trebuiau să fie atât rezistente la apă, cât și cu o rezistență excelentă la UV. Versiunea căptușită a lui Camatic a axiomului, tapițată în vinil gri deschis, de calitate marină, a montat perfect cheltuiala

Opriți la curse
Un Taoiseach Leo Varadkar a deschis oficial facilitățile spectaculoase ale Curragh în luna mai. Piesa centrală a cursei de curse reamenajate este standul Aga Khan, care poate satisface până la 6.000 de oameni pe patru niveluri.

La fel ca și standul, locul de muncă de doi ani a dat peluze constante renovate, precum și un inel de paradă, pe lângă facilitățile personalizate, inclusiv abilități de seminar, precum și restaurante. Gallopurile, care se găsesc în câmpiile Curragh, au fost modernizate și ele.

Camera reginei istorice, care a fost relocată ca o funcție autonomă, precum și reasamblată bloc de bloc de la vechiul stand, acum are vedere la marele inel de paradă.

Despite having only been completed a number of months, the project, provided by primary contractor John Sisk & Son and designed by Newenham Mulligan & Associates (NMA Architects), The Curragh racecourse has already secured a number of plaudits, including the BIM effort of the Premiul pentru anul ICI Awards 2019.

Aflați mai multe despre scaunele camice, despre cele mai recente produse ale acestora, progrese, precum și locuri de muncă la evenimentul ALSD Worldwide de luna viitoare, care au avut loc pe Croke Park Stadium, 28-29 octombrie, unde le puteți descoperi pe standul expoziției #31.

Piesa centrală a cursei de curse Curragh reamenajate este standul Aga Khan, care poate satisface până la 6.000 de oameni pe patru niveluri. Imagine, curtoazie: NMA Architects

Aflați totul despre acest lucru, precum și alte locuri de muncă de scaune camatice la ALSD Worldwide-unul din Europa, precum și singurul eveniment dedicat sectorului Premium Seat & Hospitality-luând locația pe Croke Park Stadium 28-29 octombrie. Aproximativ peste 50 de profesioniști de mare calibru din toată Europa, precum și din America de Nord, inclusiv Roy Westwood de la AfiTer Associates, care au fost incluși atât pe Curragh, cât și pe noile proiecte de stadion ale lui Tottenham Hotspur, vor oferi informații despre modul de a stimula veniturile cu veniturile cu Construiri noi, renovări, precum și extinderi de servicii, pe lângă cele mai recente F&B, precum și oferte de inovație.

#AssDinternational – evenimentul principal al Europei dedicat Mării Premiumnull

William Hill Sports Book Indicații cu New Jersey Devils

Operatorul de pariuri sportive William Hill US a dezvăluit o ofertă pe mai mulți ani cu NHL New Jersey Devils și Prudential Center, făcând The Devils prima echipă sportivă expertă care se asociază cu o carte sportivă în New Jersey, deoarece specificarea pariurilor sportive legalizate. Sponsorizarea include o suită la arena din Newark, New Jersey, care va funcționa 20 de ecrane digitale care prezintă evenimente sportive, precum și șanse ca oamenii să parieze pe gadgeturile lor mobile în timp ce se află la joc.

„William Hill Sports Lounge” va fi deschis pentru toate jocurile de la Devils House, precum și pentru alte spectacole, precum și pentru evenimente speciale organizate pe arenă. „Suntem încântați să partenerăm cu New Jersey Devils, precum și cu Prudential Center”, a declarat Joe Asher, CEO al William Hill. „Cu trei cărți de sport William Hill cu amănuntul, precum și aplicația noastră de pariuri mobile oferite acum în Garden State, angajarea fanilor din New Jersey Sports este incredibil de esențială pentru noi. Acest parteneriat ne oferă o serie de șanse uimitoare de a face legătura direct cu susținătorii pasionați ai echipei de hochei din New Jersey. ”

„În William Hill, am descoperit un partener care împărtășește angajamentul nostru față de specificul New Jersey, precum și angajamentul nostru de a produce o experiență dinamică, precum și de antrenare a fanilor”, a declarat Hugh Weber, președintele Harris Blitzer Sports & Entertainment, The New Jersey Devils, precum și Prudential Center. „Ca arena nr. 8 din lume în lume, precum și din cauza listei mondiale din New Jersey Devils, precum și a fanbase -ului, a fost firesc ca primul nostru partener în această nouă clasificare dinamică să fie un brand de încredere, la nivel mondial, precum William Hill. ”

Oferta necesită, de asemenea, un Dasherboard vizibil TV, semnalizare dinamică, în arnă, precum și recunoaștere pe tabloul de panglică LED a „William Hill Line Schimbarea”, care se va întâmpla la prima modificare a liniei Devils din New Jersey în fiecare perioadă. În timpul Jocurilor Devils, cote actualizate la nivelul ligii, furnizate de William Hill, vor fi afișate pe tabloul de bord al Prudential Center.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Kevin Jenks a numit președinte, CEO al Higher Wichita Sports Compensation

Kevin Jenks a fost numit noul președinte, precum și polițistul executiv la compensația sportivă din zona superioară din Kansas, Comitetul Administrativ al Consiliului de Administrație a dezvăluit acest lucru săptămână.

Jenks a ocupat funcția de director al parteneriatelor de cartier pentru GWASC din ianuarie 2020, când organizația s -a contopit cu NBC Baseball Foundation. Înainte de fuziune, el a fost directorul general/directorul turneului pentru fundație din 2014.

Povești înrudite

Echipa de fotbal a femeilor din SUA pentru a face față Germaniei în Florida, New Jersey

Experiență Kissimmee numită destinație oficială de călătorie a jocurilor NFL London

Hoteluri asociate de înaltă calitate din întreaga lume Dan Meisler în calitate de director de vânzări la nivel mondial

NASCAR făcând revenirea istorică la North Wilkesboro Speedway în 2023

Seminarul West Coastline, precum și competițiile de baschet pentru femei stau în Las Vegas

„Sunt smerit, precum și onorat pentru această șansă minunată cu Comisia Sportivă din Area Superioară din Wichita Area”, a declarat Jenks. „În ultimii 25 de ani, compensația sportivă a servit cartierul nostru într -o serie de moduri, cultivând în același timp relații puternice. Construim un personal dinamic. Unul căruia îi pasă foarte mult de evenimentele noastre de bază, precum și de foame de mai multe oportunități. ”

Jenks a absolvit instituția obișnuită de înaltă grădină, precum și Fort Hays specifică Universitatea. A petrecut 12 ani lucrând în radiodifuziune de televiziune ca fotograf sportiv, reporter, precum și ancoră înainte de a costa cinci ani în recrutarea de afaceri, vânzări, marketing, precum și dezvoltarea afacerilor. S -a alăturat organizației Wichita Wingnuts în 2013 înainte de a merge la NBC Baseball Foundation.

„Apreciem foarte mult serviciul lui Kevin la GWASC, precum și să privim în față succesul continuu în 2022, precum și dincolo”, a declarat Jeff Weiford, președintele consiliului de administrație.

De asemenea, Gwasc a dezvăluit adăugarea Scott Vang în calitate de director al evenimentelor, precum și Brian Turner, ca director al parteneriatelor de cartier.

Vang va supraveghea facilitarea evenimentelor anuale, coordonarea voluntarilor, precum și se va ocupa de programul de stagiu. Vang a petrecut 27 de ani în educație publică ca profesor, antrenor, precum și director de atletism. Turner a petrecut 13 ani în baseball -ul expert din Wichita, a servit în numeroase funcții cu franciza Wichita Wingnuts peste 10 ani, precum și ca director al vânzărilor pentru creșterea vântului de la înființarea lor.

“Sunt extrem de încântat să mă alătur compensării sportive din zona Wichita Superioară, precum și să mă reindăm în seria mondială NBC”, a spus Turner. „Amândoi au o istorie lungă în cartierul Wichita, precum și că privesc înainte să mă întorc la rădăcinile mele de evenimente de construcție, precum și la divertisment pentru orașul Wichita.”

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Bristol sport unveils GBP£100m change of Ashton entrance stadium complex

Ashton entrance stadium Chairman, Martin Griffiths, has today exposed extensive plans for a new GBP£100m advancement to prolong the stadium footprint to include a new sports as well as Cartierul de divertisment pentru casă pentru oraș.

Piesa centrală a avansului sugerat este Ashton Entrance Sports & Convention Center; O locație de 4.000 de capacități care va oferi o casă pe termen lung pentru echipa de baschet Bristol Flyers.

Propunerea include locuințe suplimentare, birouri, un mașini cu mai multe etaje și un parc de camioane împreună cu două hoteluri.

Piesa centrală a avansului sugerat este Ashton Entrance Sports & Convention Center; O locație de 4.000 de capacități care va oferi o casă pe termen lung pentru Flyers Bristol

Vorbind despre dezvoltarea sugerată, președintele de la Ashton, Martin Griffiths, a declarat:

Suntem încântați să putem expune aceste planuri. Au trecut mult mai mult de doi ani în planificare pentru a garanta că faza a II -a a reamenajării Ashton Gate într -un sfert de oraș axat pe sport, precum și divertisment pentru locuințe a fost cu siguranță viabilă, durabilă, precum și multe semnificative.

În urma schimbării cu succes de 45 de milioane de lire sterline a Ashton Entrance Stadium, la timp, precum și la buget, a fost întotdeauna aspirația de a-l stabili și mai mult pentru a oferi echipa noastră de baschet, Flyers, un pe termen lung, precum și protejat jucând acasă , cel mai bun chiar aici în BS3. Fluturașii au oferit fiecare joc de casă din sezonul 17/18, precum și această nouă unitate își va oferi calea către sustenabilitate. Noul sport, precum și centrul de convenții vor oferi, de asemenea, o zonă atât de necesară pentru creșterea unei mari varietăți de sporturi bazate pe comunitate, condusă de grupul nostru de organizații de caritate cu sediul la Ashton Gate.

Cel mai bine este ca orice tip de avansare sugerată să țină cont de dilema locuinței actuală care se ocupă de orașul nostru, precum și de casele au fost luate în considerare în planuri. Cerința pentru ca South Bristol să aibă o livrare publică eficientă este, de asemenea, vitală, precum și sperăm că, prin propunerea investițiilor într -un hub integrat de livrare pentru a lega metrobusul; linia feroviară; Rutele ciclice, precum și secțiunile de traversare pe drumul Winterstoke, că acest avans sugerat va spori considerabil fluxul de livrare în jurul zonei.

Ultimii doi ani au înregistrat o regenerare de succes, precum și un stimul în zona BS3. Fiind unul dintre cei mai mari angajatori ai orașului, suntem fericiți că am fost fideli garanției noastre de a furniza un stadion în inima orașului, cu furnizorii regionali, precum și cu o forță de muncă regională. Acest lucru a avut un efect economic considerabil asupra averilor numeroși rezidenți regionali, precum și companii, precum și sperăm că, angajându -ne la următoarea fază, întregul Bristol va profita de beneficii.

Declarația de astăzi vede începutul unui proces de consultare cuprinzător cu toți părțile interesate.

Ashton Entrance Stadium a expus astăzi planuri extinse pentru un nou avansare GBP de 100 de milioane de lire sterline pentru a prelungi amprenta stadionului pentru a include un nou sport, precum și un sfert de divertisment pentru casă pentru oraș

Vorbind despre planuri, antrenorul principal al Bristol Flyers, Andreas Kapnoulas, a declarat:

Acesta este un moment remarcabil pentru baschetul Flyers, precum și unul care va proteja viitorul nostru de lungă durată. Intrăm cel de -al cincilea sezon al nostru în Liga Britanică de Baschet, precum și ne -am dezvoltat credibilitatea atât atât pe teren, cât și în afara terenului.

Mulțimile de vânzare din sezonul trecut de la SGS College ne-au arătat că există un apetit autentic pentru baschet în Bristol, precum și este fantastic că acum putem privi cu nerăbdare să jucăm într-o locație nouă în următorii ani, care va susține Ambițiile noastre de lungă durată pentru succesul intern, precum și european.

Faceți clic aici chiar pentru multe mai multe informații

Imagini, amabilitate: Bristol Sport

Mark Kelly, director general la Ashton Entrance Stadium, este unul dintre cei peste 40 de vorbitori profesioniști de pe piață care participă la primul eveniment premium din Europa, ALSD International, cu privire la Londra luna viitoare, 10-12 octombrie. Mark se va alătura unei sesiuni de panou intitulate „Renovate cu succes: ROI -ul Transformațiilor Locației”, alături de Steve Sayer, director industrial, O2 Londra/AEG, Craig Flinkall, director de operare, Warwickshire Region Cricket Club/Edgbaston Stadium, Jeroen Van Van, Regiunea Warwickshire Iersel, manager de publicitate, Johan Critijff Arena, Roy Westwood, fondator/director, Ahead Associates, precum și Sally Walder, director general, Amplify.

Mark Kelly, director general, Ashton Entrance Stadium, este unul dintre cei peste 40 de vorbitori profesioniști de pe piață care participă la primul eveniment premium din Europa, ALSD International

Consultați linia de difuzoare excepțională, precum și agenda, inclusiv călătoriile din spatele scenei pe stadionul național al Angliei, Wembley Stadium, SSE Arena Wembley, precum și Craven Cottage de la Fulham FC, pe Internet la::

#AssDinternational – Primul premii din Europanull