Asociația Sportului și Fitness Industry pentru a organiza un eveniment anual major practic

Silver Spring, Md.-Asociația Sportului și Fitness Industry (SFIA) va organiza evenimentul său anual al industriei într-un format virtual în 9-11 noiembrie.

Intitulată „SFIA Tendnds & Insights 2021”, evenimentul virtual va prezenta directori sportivi și fitness și experți în materie de înaltă calitate care abordează probleme tactice și oportunități pe o piață post-pandemică.

„Știm că directorii noștri sunt intens interesați de învățarea perspectivelor și a tehnicilor inovatoare în jurul profitarii de o recuperare economică națională și de activitate fizică sporită”, a spus Tom Cove. Președinte și CEO al SFIA. „După multe consultări cu consiliul nostru de administrație și companiile membre, am concluzionat că un format virtual este cel mai productiv mod de a oferi conținut important în acest an. În timp ce recunoaștem că numeroase persoane așteaptă cu nerăbdare evenimente în persoană, am auzit clar că politicile de călătorie restrictive și constrângerile bugetare din 2021 ar limita probabil prezența de la numeroși care ar dori să participe. ”

SFIA Tendnds and Insights 2021 vor fi total gratuite pentru toți membrii SFIA. Ședințele vor include vorbitori, panouri moderate și discuții interactive ale industriei cu privire la problemele cruciale de astăzi pentru industria sportului și a fitnessului, inclusiv: schimbarea preferințelor consumatorilor; Analiza pieței sportive și fitness; revenirea la tendințele sportului de tineret; recâștigarea impulsului în industria clubului de fitness; rezistență organizațională; dezvoltări ale lanțului de aprovizionare; comerț și tarife sub actualul guvern federal; Politica și practica de sustenabilitate; capitaluri proprii și incluziune; și altele.

Membrii non-SFIA sunt invitați să participe la toate programele și discuțiile interactive contra cost. Înregistrarea este de așteptat să se deschidă în luna mai.

Ca reacție la dorința unora dintre membri de adunări personale, SFIA intenționează să lanseze o serie de evenimente regionale în Statele Unite. Dezvoltate pentru grupuri de 50 de participanți într -o singură după -amiază, aceste evenimente regionale vor oferi participanților conținut educațional și rețea. Oficialii SFIA vizualizează această oportunitate pentru a întâmpina colegii din industrie mai tinere, precum și directorii cu experiență

„Industria noastră este mai puternică atunci când membrii noștri pot interacționa și alimentează energia celuilalt”, a continuat Cove. „În loc să cerem companiilor noastre să vină la noi, întoarcem modelul și mergem la ele.”

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.