Huntsville, Alabama, pentru a organiza 2021 Evenimentul regional de cross country

2021, compensația sportivă Huntsville va organiza din 2021 Divizia I NCAA Divizia I South Regional Men, precum și Campionatul Femeilor de Cross Country la New John Search Cross Country Park din Alabama, în 12 noiembrie 2021.
Universitatea din Alabama de Nord va acționa ca instituție de reținere pentru eveniment, precum și Departamentul de parcuri și divertisment al orașului Huntsville va ajuta compensația sportivă din Huntsville în operațiunile de evenimente. Evenimentul va aduce aproximativ 600 de sportivi, antrenori, precum și personal la Huntsville, cu un efect economic aproximativ de 750.000 USD

“HSC este încântat că NCAA a ales Huntsville pentru bărbații regionali din Divizia I de Sud, precum și pentru Campionatul Femeilor de Cross Country”, a declarat directorul executiv al HSC, Ralph Stone. „HSC a început deja planurile pentru a se asigura că aceasta este o experiență de campionat remarcabilă. Suntem încântați că UNA ne -a împărtășit viziunea, precum și angajamentul de a organiza acest eveniment, precum și de a privi în viitor șansele viitoare cu NCAA. ”
Știrile vin pe calea rebrandingului HSC după 20 de ani de funcționare. Compensarea a adus peste 500 de evenimente la Huntsville cu un efect economic aproximativ de peste 150 de milioane de dolari. Un nou logo integrează un banner sport împreună cu o stea din cap spre eticheta „Steaua Alabama” a lui Huntsville. Pe lângă noul brand, compensația sportivă Huntsville a introdus un nou site web.

„Compensarea sportivă din Huntsville are un succes dovedit în construirea de conexiuni utile, precum și în funcționarea evenimentelor de top de top pe piața sportivă în ultimii 20 de ani”, a declarat Brooke Izzo, director de publicitate, precum și comunicații pentru Comisia Sportivă Huntsville. „Ca organizație, am văzut o șansă de a evidenția mult mai bine evenimentele de înaltă calibru referitoare la Huntsville, precum și am oferit pentru ca toți să participe. Suntem foarte extași să introducem noul nostru brand, precum și să dezvoltăm o legătură durabilă cu comunitatea Huntsville. ”

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Sisu gură de gură de consilier stomatologic

Guard Sisu, numit Finest Athletic Louthguard de către consilier dentar

Sisu este cel mai subțire, multe protecție a gurii atletice, potrivit producătorului, Akervall Technologies Inc. Grădinile bucale sunt fabricate cu o combinație de polimer perforat, material termoplastic necompresibil, care este moale, precum și pliabil, atunci când este pus în apă caldă, ca bine, așa cum se potrivește perfect în jurul dinților, precum și se întărește în câteva minute.

Materialul disipează forțele de efect pe toată suprafața paznicului, precum și departe de dinți. Gărzile de gură Sisu sunt oferite într -o serie de stiluri, de la o gară a gurii sportive, la un paznic sportiv cu efect ridicat.

Pentru mai multe informații, consultați www.sisuguard.com.

Rose Bowl Stadium adaugă sponsorul berii de ghimbir

Casa de fotbal UCLA, precum și jocul crescut de Bowl are o nouă băutură oficială care va fi servită la toate evenimentele sale de stadion.

Reed va fi berea oficială de ghimbir a stadionului crescut de boluri, precum și, de asemenea, distribuite în toată școala UCLA, precum și aproape 45.000 de studenți.

„Stadionul crescut de boluri, precum și Reed, sunt cunoscute pe scară largă, precum și nume de marcă americane venerate”, a declarat Lindsay Martin, vicepreședinte de publicitate pentru Reed. „Reed, precum și stadionul crescut de bol sunt un parteneriat natural. Ne uităm înainte să oferim un stadion de castron crescut o doză sănătoasă, precum și gustoasă de ghimbir. ”

Cocktail -urile, inclusiv Reed, au fost, de asemenea, integrate în toate meniurile suite, precum și vor fi servite la Brookside Golf Club de pe stadionul crescut de bol. De asemenea, Reed a produs o băutură mixtă „Rose Mule” pentru meniul Brookside Golf Club, realizat cu cea mai puternică bere de ghimbir, bourbon, suc de lime proaspăt, precum și garnisită cu ghimbirul confiat al lui Reed, precum și menta.

„Suntem încântați să salutăm berea de ghimbir a lui Reed în gospodăria noastră de parteneri de pe Stadionul Americii”, a declarat Jens Weiden, polițistul principal al veniturilor pe stadionul crescut de bol. „Mâncarea variată, precum și ofertele de artizanat de înaltă calitate, precum și ofertele de băuturi sunt o preocupare pentru fanii care merg la jocuri de fotbal de talie mondială, meciuri de fotbal, precum și spectacole la locul nostru iconic. A avea un partener precum Reed care se aliniază păstrarea acestui efort este interesant. ”

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

2020 MLS All-Stars pentru a se confrunta cu Liga MX la Banc of California Stadium

Relația din ce în ce mai strânsă dintre Major League Soccer și Liga MX în Mexic a făcut un alt pas cu anunțul oficial că jocul All-Star din 2020 MLS, acordat Banc din California Stadium din Los Angeles, va fi un meci al echipelor All-Star între cele două ligi pentru prima dată.

Jocul All-Star va fi o bonanza de marketing pentru ambele ligi, având în vedere capacitatea fanilor din ambele ligi pentru a participa. Este, de asemenea, cel mai recent semn al unei relații de companie care a beneficiat ambele ligi. MLS și Liga MX au început Cupa Campeones în urmă cu doi ani, care se potrivesc campionilor din ambele ligi într-un meci unic. În acest sezon trecut, a fost introducerea Cupei Ligii, o competiție între patru echipe din fiecare ligă care anul viitor va fi dublată ca mărime.

Dar nu amestecați un sentiment de îmbunătățire a parteneriatului cu prietenia pe teren, atunci când fluierul bate pe 29 iulie, la 15 zile după ce jocul Major League Baseball All-Star se află în Los Angeles, pe Dodger Stadium.

„Acum vreau să clarific și să spun tuturor fanilor din Mexic și Statele Unite, venim să câștigăm”, a spus președintele Liga MX, Enrique Bonilla. „Venim să distrugem (Major League Soccer’s Soccer) a 25 -a aniversare. Venim cu cei mai buni pe care îi avem. Și vom câștiga. ”

Comisarul MLS, Don Garber, a declarat că aranjamentul pentru jocul All-Star a fost o afacere de un an și că orice competiții viitoare de All-Star nu au fost încă discutate în profunzime, cu atât mai puțin finalizate.

Săptămâna All-Star din 2020 MLS va include o provocare All-Star Skills, plus concerte și alte evenimente publice. Jocul va face parte, de asemenea, din sărbătoarea de-a lungul celui de-al 25-lea sezon al celui de-al 25-lea sezon, cu evenimente și inițiative dezvăluite în lunile următoare pentru a sărbători punctul de reper.

Major League Soccer a avut o varietate de formate pentru evenimentele sale All-Star Game: An East vs. West Format, plus o echipă MLS SUA împotriva jucătorilor MLS World. O echipă All-Star MLS a jucat un club european în fiecare an, deoarece 2005.

MLS are un joc All-Star cu o conexiune Liga MX în trecutul său, jucând afacerea din 2003 din Carson, California, împotriva lui Chivas Guadalajara, pierzând cu 3-1. MLS a avut jocul All-Star în 1999 în San Diego, iar la San Jose atât în ​​2001, cât și în 2016.

Jocul din 2020 va fi difuzat pe ESPN. Bob Bradley de la LAFC, un antrenor de trei ori al MLS al anului, va antrena echipa MLS după ce a condus echipa sa la scutul suporterilor și la jocul Campionatului Conferinței de Vest.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Echipele de fotbal colegiale de top se confruntă cu titlul NIRSA

A
Turneul cu 100 de echipe de fotbal colegiale de top din SUA vor concura
Pentru titlul NIRSA din „Finanțarea sportului din Texas”.

Rundă
Rock ține Asociația Națională de Sport intramural-Recreational (NIRSA)
Campionatele naționale de fotbal din 21-23 noiembrie la rotund rotk multifuncțional
Complex.

Toate
Competițiile sunt gratuite pentru a participa.

Turneul face parte din seria Campionatului NIRSA care include steagul
fotbal, fotbal, tenis, precum și baschet. Round Rock va deține, de asemenea, Nirsa National
Campionatele de pavilion în ianuarie.

Îți poți câștiga viața ca antrenor de joc mental?

devenind un antrenor de succes al jocului mental

De obicei, sunt întrebat de persoane care doresc să intre în antrenor mental cu normă întreagă această întrebare: „Pot să -mi câștig viața ca antrenor de joc mental?”

Răspunsul meu scurt este „Da”. O mână de oameni – care nu instruiesc psihologia sportului la o universitate – își câștigă viața ca antrenor de joc mental.

Răspunsul meu lung … Nu puteți începe o practică de succes de coaching mental peste noapte. Când am început la începutul anilor 90, am avut câțiva ani subțiri. Mi -a luat cel puțin cinci ani să -mi dobândesc credibilitate și să încep să ajung la un pas ca antrenor mental.

Deci, puteți deveni un antrenor de joc mental de succes și puteți câștiga viața făcând -o. Și o puteți face într -o serie de moduri, cum ar fi să lucrați cu echipe, să lucrați cu sportivi individuali sau să publicați o carte de succes sau două, de exemplu.

Cu toate acestea, vă voi spune ce vă dezvăluie grupului meu de antrenori mentali: prima dvs. prioritate este să faceți o muncă bună cu sportivii și să îi ajutați să reușească. Dacă ajutați un sportiv sau o echipă să reușească, puteți dobândi credibilitate și aceștia răspândesc cuvântul altora despre munca dvs.

Acesta este motivul pentru care am început cursul de certificare MGCP – pentru a vă ajuta să aveți succes cu predarea jocului mental către sportivi și cum să fiți mult mai eficienți.

Avem doar două locuri în cursul de vară. iar înregistrarea târzie pentru cursul de vară se încheie vineri, 16 iulie. Aceasta este ultima zi în care pot accepta studenți noi în programul de vară.

Dacă nu ați făcut acest lucru, vă rugăm să completați o cerere pe site -ul MGCP:

Curs de certificare a antrenorului de jocuri mentale

Dacă ați trimis deja cererea dvs. MGCP, vă rugăm să -mi trimiteți un e -mail pentru a solicita formularele de înscriere din vara 2010.

Vă rugăm să mă sunați la 888-742-7225 dacă aveți întrebări despre curs.

Cu sinceritate,

Patrick J. Cohn, doctorat.
Antrenor de joc mintal

P.S. Am început o serie video pentru antrenorii de jocuri mentale. Primul videoclip din serie vorbește despre subiectul de astăzi: Poți să -ți câștigi viața ca antrenor de joc mental:

Curs de certificare a antrenorului de jocuri mentale

Sporiți -vă încrederea cu antrenorul de jocuri mentale!

Antrenorul de joc mental, Dr. Patrick Cohn, vă poate ajuta sau sportivul dvs., cu vârsta de 12 ani și mai mult, să cuceriți probleme de joc mental cu antrenorul personal.

Puteți lucra cu dr. Patrick Cohn însuși în Orlando, Florida sau prin Skype, FaceTime sau Telefon. Sunați-ne Toll total gratuit la 888-742-7225 sau contactați-ne pentru multe mai multe informații despre diferitele programe de coaching pe care le oferim!

Ce spun elevii noștri?
“WOW!!! Ce săptămână am avut. Am reușit să realizez cu o încredere care să -mi permită stilul să strălucească – nu mai mult să intre în arenă cu acel aspect „cerb în faruri”. Am încetat să mă evaluez în timp ce făceam performanță și am părăsit de fapt arena după ce modelele mele am simțit că m -am distrat foarte mult. mulțumesc foarte mult.”
~ Julia Dreyer, campion național Equestrian

Pentru toți sportivii-învățați tehnici de stimulare a încrederii!

D Aveți o imagine de sine negativă a dvs. ca sportiv care înăbușește încrederea?

Indiferent de pozitiv, încercați să fiți, nu puteți să agitați îndoiala care vă grăbește în cap atunci când vă dimensionați concurența?

Te-ai etichetat ca un ratat, sărac mai aproape sau un sportiv mediocru și aceste etichete te țin blocat într-o rutină de auto-milă și indecizie?

Dacă ați răspuns da la oricare dintre aceste întrebări, consultați sportivul încrezător!

Programul CD și cărți de lucru pentru sportivi încrezători este un plan de 14 zile pentru încrederea în sine supremă. Acest program este optim pentru orice sportiv sau antrenor care dorește să descopere tehnici dovedite de stimulare a încrederii garantate pentru a construi considerabil încrederea și a îmbunătăți performanța sportivă.

Aflați mult mai multe despre unul dintre numeroasele noastre programe de CD populare din seria de sportivi încrezători …

Sportivul încrezător: un plan de 14 zile pentru încrederea în sine supremă

Vezi toate produsele din seria de sportivi încrezători!

Ce spun clienții?
„Am achiziționat pentru prima dată sportivul încrezător pentru a vedea cum a mers programul și a văzut imediat rezultate. Am achiziționat apoi restul seriei de sportivi încrezători și am descoperit o îmbunătățire dramatică a nivelului meu de joc sau ar trebui să spun consecvență. În prezent joc de baseball NCAA Divizia 1 pentru Universitatea Lamar și chiar și antrenorii mei au descoperit o schimbare a modului în care metoda jocului. Atitudinea și încrederea mea la farfurie. ”
~ Tylor Prudhomme (ascultați povestea lui de succes)

„Sunt un surfer profesionist care califică lumea ASP și, după ce am început„ sportivul încrezător ”, am avut o schimbare practic instantanee de atitudine cu privire la propria mea abilitate de surfing și de gândirea mea în competiție. Folosind strategiile de atlet încrezător, încrederea mea a făcut un număr complet de 180 de grade. Am câștigat un profesionist local/am câteva săptămâni în urmă și am avut doar cel mai bun rezultat al anului într -unul dintre ultimele mari evenimente din Circuitul Mondial săptămâna trecută în Brazilia! Este arma mea secretă! ”
~ Shaun Burrell, Surfer profesionist (ascultați povestea lui de succes)

Pentru tinerii sportivi șinull

Pictograma Outlet pentru a adăuga cumpărături la O2 Experience

AEG și Crosstree Real Estate Partners și -au dezvăluit viziunea pentru pictograma Outlet, un magazin urban premium de 210.000 mp, care se va deschide în octombrie sub acoperișul popular de tentat al O2, aducând cumpărături la locul principal de plăcere din lume pentru prima dată.

Împreună cu construcția unei extensii de cinema de 50.000 mp pentru Cineworld și un parc de trambulină de 30.000 mp, închiriat către Freejumping de oxigen, operatorul principal al Regatului Unit, oferta O2 este progresată pentru a reflecta convergența consumatorilor de vânzare cu amănuntul, timp liber și divertisment. În total, peste 75% din spațiul în curs de dezvoltare este LET sau sub oferit.

Constând din 85 de magazine și 35.000 mp din restaurante noi, cafenele și baruri, pictograma Outlet va furniza cele mai bune mărci de modă și stil de viață premium ușor accesibile. Comercianții cu amănuntul din Marea Britanie și Internațional, precum Hackett, Ted Baker, Guess, Gant, Calvin Klein, echipaj de îmbrăcăminte, Jack Wills, Kurt Geiger, Aspinal of London, Levi’s, Pepe Jeans, Clarks și Skechers, sunt printre mărcile care au semnat deja deja .

Deși comune în Europa continentală și SUA, magazinele urbane sunt un concept relativ nou în Marea Britanie, deoarece punctele de vânzare tind să fie amplasate în afara centrelor majore ale orașului. Acestea combină alegerea, confortul și valoarea online cu inspirația și implicarea celor mai buni retail fizic. Lățimea lor de ofertă este, de asemenea, ușor accesibilă pentru un număr mare de consumatori prin legături de transport excepționale, care vor rezona cu toți vizitatorii, inclusiv cu consumatorii de milenii din Londra și Generation Z, care de obicei nu au propriile lor indicatoare de transport.

Icon Outlet este la doar 15 minute de centrul Londrei și, deservit de linia Jubileului, Crossrail (la Canary Wharf), Mbna Thames Clippers și compania aeriană Emirates, va fi ușor de accesat pentru majoritatea populației de zece milioane de capitală, deoarece precum și cei 31 de milioane de vizitatori interni și străini la Londra în fiecare an.

În plus, pictograma Outlet va atrage cele nouă milioane de vizitatori existenți pe care O2 le atrage la cele 200 de evenimente ale sale anuale, cinematografice, restaurante, baruri și locuri în fiecare an. 75% din vizitatorii actuali ai O2 sunt din afara bazinului hidrografic, iar 50% provin din realizările bogate ale CACI sau din grupurile de Acorn în creștere a prosperității, consumatorii cu cea mai mare cheltuială din Marea Britanie.

În plus față de oferta de vânzare cu amănuntul și de agrement, pictograma va aduce noi experiențe de vânzare cu amănuntul la O2. O serie de servicii exclusive vor fi, de asemenea, oferite, cum ar fi cumpărătorii și stilistii personali, picăturile de bagaje de concierge și cumpărăturile cu mâini libere, un salon din impozit de lux și pachete speciale de cumpărături pentru evenimente.

Icon Outlet va fi, de asemenea, prima dezvoltare majoră de vânzare cu amănuntul din Marea Britanie care a obținut un rating impresionant Breeam.

Comentând anunțul, Alistair Wood, vicepreședinte executiv pentru imobiliare și dezvoltare pentru AEG, a declarat:

Icon Outlet este cea mai relevantă destinație de vânzare cu amănuntul și de agrement care va fi deschisă în Europa în acest an. Înțelegerea noastră despre consumatori a informat fiecare aspect al dezvoltării: de la care au fost selectate mărci, la modul în care experiența răspunde la mediul special de sub acoperișul popular al lumii O2. Pictogrant Outlet aduce un element nou interesant ofertei O2, stimulându -și în plus apelul ca destinație care furnizează experiențe speciale.

Marion Dillon, director de leasing pentru Icon Outlet, a adăugat:

Pictograma Outlet la O2 este întârziată la Londra. Capitala are unii dintre cei mai tineri, mulți consumatori exigenți ai oricărui oraș din lume. Acestea sunt persoane care, de obicei, gândesc online mai întâi atunci când se referă la vânzarea cu amănuntul și petrec ceea ce ar fi fost cumpărăturile și timpul liber, căutând noi experiențe. Pictogrant Outlet va fi o destinație care se adresează ambelor nevoi, reunind la alegere, valoare și inspirație într -o locație care nu este doar una dintre cele mai ușor de atins la Londra, dar are un record pentru a furniza cele mai bune experiențe pentru turiști, Vizitatori existenți la O2 și o nouă generație de consumatori. Odată cu ieșirea cu pictograme, O2 evoluează pentru a deveni acolo unde converg vânzarea cu amănuntul și plăcerea.

CBRE și CWM sunt agenții de închiriere cu amănuntul pentru Icon Outlet.

Despre O2
O2 este o mulțime de muzică populară și de plăcere populară din lume. Având în vedere că deschiderea în 2007, a fost verificată de mult mai mult de 70 de milioane de oameni și a preluat premii, inclusiv: Venue of the Year at the Music Week Awards, Locul anului la Evenimentul Premiile, Locul anului la The Wainte la The The The Your the the the the the the the the the the the the the the the Thete AEO Awards, Pollstar International Arena of the Year (pentru a zecea oară), Team Team of the Year la Event Awards, cel mai bun loc important de concert, locul anului la Asociația Serviciilor de Evenimente și Locul mult iubit la TPI Awards .

Pe lângă arenă, O2 este, de asemenea, acasă la Indigo la O2, un spațiu de performanță live; un complex Cineworld 11 ecran; Sus la O2 – o experiență care permite vizitatorilor să meargă pe acoperișul O2; Bolul de la Hollywood cu 12 benzi;și Avenue, care are 26 de baruri și restaurante.

Despre AEG
Cu sediul central în Los Angeles, California, AEG este cea mai importantă companie de sport și plăceri live din lume. Cu birouri de pe cinci continente, AEG funcționează în următoarele segmente de servicii: facilități AEG, care este afiliat sau deține, gestionează sau se consultă cu mult mai mult de 120 de arene, stadioane, teatre, cluburi și centre de convenții din întreaga lume, inclusiv în lume O2 Arena, Sprint Center și Mercedes-Benz Arenas; AEG se prezintă, care este dedicat tuturor aspectelor spectacolelor de muzică contemporană live, inclusiv producerea și promovarea tururilor de concerte globale și regionale, muzică și evenimente speciale și festivaluri de renume mondial; AEG Real Estate, care dezvoltă locuri de clasă mondială, precum și districte importante de sport și plăceri precum Staples Center și L.A. Live; AEG Sports, care este cel mai mare operator de francize sportive din lume și evenimente sportive cu profil înalt; și AEG Global Partnerships, care supraveghează vânzările la nivel mondial și deservirea sponsorizărilor, inclusiv drepturile de numire, locurile premium și alte parteneriate calculate.

Prin intermediul rețelei sale mondiale de locuri, portofoliul de mărci de sport și muzică puternice și districtele sale de plăceri integrate, AEG distrează mult peste 100 de milioane de invitați anual. Multe informații despre AEG pot fi găsite pe www.aegworldwide.com.

Despre Crosstree
Crosstree Real Estate Partners este o firmă privată de investiții imobiliare, cu accent pe piața din Marea Britanie. Fondată în 2011 și cu sediul la Londra, Crosstree gestionează mult mai mult de 1 miliard de lire sterline de active în sectoarele de vânzare cu amănuntul, hoteluri și rezidențiale.

Steve Sayer, director comercial, O2 – Londra, Matt Botten, director principal, Premium Locație, O2 – Londra, Rich Krezwick, SVP Facility, AEG Europe și Michele Kajiwara, SVP, Premium Sales & Service, Staples Center, sunt doar Unii dintre cei 40 de vorbitori experți din industrie care sunt confirmați să participe la primul eveniment premium din Europa, ALSD International, referitor la Londra în luna octombrie, 10-12. Asigurați -vă că vă asigurați locul astăzi, deoarece locurile sunt acum limitate!

ALSD International este livrat de ALSD (Asociația directorilor de suite de lux) în lucrul în echipă cu EAA (European Arenas Association), cu sponsorii de prezentare/fondatori Avixa, Elevate Sports Ventures, Levy Restaurants, Soccerex și The Parker Company și sponsori 1huddle, Delaware North, IHS Global Alliance, Fund Raiders Sports, Hok, Spring, LiveSteld și Wave Work; Ultimele doi sunt sponsori ai unei călătorii cu barca pe un tuns Mbna Thames, pe traseul către o excursie din spatele scenei a Craven Cottage de la Fulham FC.

#ALSDInternational – primul eveniment de scaun premium din Europa!

#SportsVenueBusiness – Ținându -vă în cunoștință!

Partajează acest articol

Comeback Mountain

pentru 2015/16, schiul se întoarce la Ascutney. Iată exact modul în care un grup de schiori regionali, precum și bicicliștii și -au propus să salveze muntele regional pe care îl iubesc.

De Evan Johnson

Într-o parte din Vermont a înțeles pentru dealuri blânde, rulante, precum și pășuni, instalația înaltă de 3.130 de metri înaltă izbucnește din peisaj ca un tip de gigant trezit. Pârtiile sale abrupte sunt o revoltă de verde, nuanțată cu primii roșii de toamnă, precum și de aur. Gravate în flancurile sale sunt contururile
Trasee de schi.

Timpul nu a fost amabil cu zona de schi defunctă. Au trecut cinci ani pentru că bullwheels s -au transformat, precum și ultimul lift, o dublă ruginită, se află inactiv în aerul cald. Deasupra parcării auto, se ridică foarte mult, hulk -ul înfiorat al unei foste loji de bază, care a prins terminarea într -o noapte frigidă în ianuarie trecută.

Tom Stuessy, președintele Asociației de Ciclism Mountain Vermont (VMBA), care organizează festivalul anual, aruncă o privire spre Hulking Stays of the Base Lodge. Sistemul de acoperișuri care se prăbușește, precum și ferestrele spulberate produc un iad de ochi, însă nu -i deranjează. „Pare urât, este îngrozitor, cu toate acestea este un indiciu al modificării timpurilor”, spune el. Dar în această zi de august, parcarea auto este foarte mare. Keg -urile de cale lungă sunt atinse, precum și curgerea, chiftelele de la camionul alimentar sunt preparate, precum și un retriever de aur flăcără un frisbee furat. Este tipul de după -amiază de vară în West Windsor, când toată lumea speră cu adevărat să alunece din muncă devreme pentru a se încânta într -o călătorie în pădure. Pentru cei 400 de bicicliști de munte care se prezintă de la șapte specifică pentru al optulea festival anual de biciclete din Vermont, acesta este exact planul.

„Există o rețea de piese cu mai multe utilizări chiar aici, precum și vor fi chiar aici pentru totdeauna”, continuă el. „Este o poveste specială.”

În apropiere, așezat pe un scaun de tabără pliabilă la umbră, Tom Galloway de la Mt. Holly, Vt. Încetează un Guinness, precum și o dezvăluie un pui prietenos Springer Spaniel, numit Pugsley (numit după premierul Fatbike al producătorului de biciclete Surly).

După ce a călărit în Vermont 50 pentru 14 din cei 20 de ani, s-a desfășurat cursa de biciclete de 50 de mile, a avut loc cursa de biciclete de 50 de mile, Galloway are mult mai mult decât o familiaritate a războinicului de weekend cu traseele din zona West Windsor. „Ascutney este ca un mini-burke”, spune el. „Avem 45 de kilometri de piste cu unele urcări ucigașe, precum și o coborâre minunată.”

Și atunci când zăpada cade, muntele oferă un alt tip de loc de joacă: „Are abruptul, are acces ușor, precum și este aproape de casă”, adaugă el.

Și în curând, este posibil să aibă din nou un lift care rulează.

Revenirile sunt rare, cu toate acestea, instalează Ascutney, precum și orașul West Windsor, precum și zona înconjurătoare sunt pregătite să scoată unul.

Un munte al unui oraș

Glenn Seward a locuit în zona West Windsor timp de 47 de ani, precum și a ajutat 18 dintre ei la instalarea Ascutney Ski Resort, făcând orice, de la cosirea peluzelor până la fabricare, precum și îngrijirea zăpezii până la burgerii în bucătărie. „Tot ceea ce este inclus cu rularea unei zone de schi”, spune el. La un moment dat, el a fost unul dintre cei 200 de angajați întregi, precum și cu timp parțial, numeroși dintre cei care au trăit local.

Pentru Seward, precum și pentru alții, Ascutney nu a fost doar o zonă de schi sau un loc de muncă: a fost o piatră de temelie pentru comunitate. După cum își amintește rezidentul din West Windsor, Telemark Skier, precum și constructorul de cale Jim Lyall, într -un oraș de aproximativ 1.000 de rezidenți, erau trei zone pe care oamenii le -ar merge să se întâlnească.

„Ai folosit să -ți vezi vecinii la școală, biroul de publicare, precum și zona de schi”, spune el. „A fost folosit pentru a se întâmpla întotdeauna ceva acolo.”

Localnicii au schi pe munte atâta timp cât oricine își poate aminti. În 1935, Corpul de conservare privat, precum și Windsor Trip Club au tăiat prima cale în acordul cu muntele. Avansarea pieselor de schi Asscney a avut loc la scurt timp după ce și o serie de proprietari au lărgit stațiunea. Fanii Magic sau Mad River Glen ar recunoaște stilul de piese din vechile școli de est a pieselor precum Touch N ‘Go sau Snowdance. Structura forestieră distinctă a muntelui a furnizat, de asemenea, aproximativ 50 de acri de poduri, cu foioase bine distanțate, precum și păduri de molid dense.

Harta căii Ascutney în anii ’80, prin amabilitatea istoriei schiului din New England.
Anii 1980 au înregistrat investiții de aproximativ 65 de milioane de dolari în stațiunea de schi, cu toate acestea, în curând, stațiunea a fost ipotecată la Hilt. Un grup de investitori numiți Summit Ventures Inc. a depus pentru securitatea falimentului în 1990. New Yorkers Steve, precum și Susan Plausteiner, au achiziționat -o pentru 1,1 milioane de dolari în 1993, precum și au încercat să repornească stațiunea respectarea iernii. Nu au avut succes, precum și în 2010, principalul creditor al Associaților MFW al Băncii de Investiții din New York, a luat posesia. S -au vândut o lichidare, precum și scaunele. Între timp, piesele, precum și Base Lodge s -au stins gol.

Pierderea stațiunii a trimis ondulări cu economia regională. Traficul sezonier a scăzut, precum și restaurante,nullnull

Stadionul Al Bayt atinge o reper de sustenabilitate

Al Bayt Stadium – Orașul Al Khor a fost lăudat pentru exprimarea patrimoniului și culturii locale, marcând trei din trei în sistemul global de evaluare a sustenabilității (GSAS) de la Organizația Golfului pentru Cercetare & Development (Gord). Este primul stadion care a primit acest scor pentru contribuția sa la patrimoniu și identitate culturală.

Proiectarea stadionului Al Bayt, care emulează un cort tradițional Qatari, a fost prezentat unui grup de patrimoniu expert ca parte a procesului de certificare a sustenabilității GSAS. Este răsplătit pentru considerația sa unică a patrimoniului cultural local.

BODOUR AL-MEER, Manager de sustenabilitate și de mediu la Comitetul Suprem pentru Livrare și Legacy (SC), a declarat:

Designul unic al stadionului Al Bayt arată cum folosim inspirație din trecut pentru a oferi un viitor verde. Însăși conceptul acestui design distinctiv este centrat pe durabilitate și consum redus de energie, deoarece designul asemănător cortului va reduce la minimum cantitatea de energie necesară pentru a menține fanii și jucătorii de fotbal.

Președintele fondator al Gord, Dr. Yousef Al Horrou, a spus:

Stadionul arată o uniune creativă a stilului tradițional cu concepte moderne, oferind o aromă atât din trecutul și viitorul Qatarului. Tema cortului arabian este o adevărată reflectare a culturii Qatari, atât din punct de vedere estetic, cât și simbolic.

Stadionul Al Bayt – Designul orașului Al Khor este un concept în întregime Qatari, care reflectă mândria istorie și cultură a țării. Arena de 60.000 de locuri are un design modular, care include un nivel superior de scaune detașabile. După 2022 FIFA World Cup ™, nivelul superior va fi îndepărtat, iar capacitatea stadionului va fi redusă la 32.000.

Înconjurând stadionul, un nou secție va servi comunitatea mai largă din Al Khor. În plus față de spațiul de vânzare cu amănuntul și restaurantele, secțiunea va include căi amenajate pe care rezidenții să le utilizeze ca piste de călărie, ciclism și jogging, făcând din complexul stadionului o parte integrantă a vieții locale.

GSAS este un sistem de certificare ecologică dezvoltat pentru țările Consiliului de cooperare din Golf. Prin angajamentul său pentru construcția durabilă a stadionului, SC lucrează la certificările GSAS, care sunt destinate să evalueze durabilitatea clădirilor, districtelor și infrastructurilor recent construite sau renovate major.

Imagini, curtoazie: Comitetul Suprem pentru livrare și moștenire (SC)

#SportsVenueBusiness – Ținându -vă în cunoștință!

Partajează acest articol

Noii vânători (și de ce avem nevoie de ei)

Pe măsură ce numărul vânătorilor din Vermont scade, veteranii sportului lucrează pentru a educa o nouă generație pentru a steward.

Aerul este încă. În lumina predawn, Heather Furman se mișcă încet. Stratând într -un amestec de echipamente tehnice în aer liber și îmbrăcăminte camuflată accidentată, merge prin golurile reci ale terenului ei din Jericho Center până la pădurea din ferma vecină Mobbs.

În tăcere, respirația ei lentă este abia auzită. Sub picioarele ei, frunzele sunt fragile cu îngheț. Ea se îndreaptă spre suportul de cerbi, pe care l -a instalat într -un loc de lângă un pârâu mic, la marginea unei zone în care a existat o recoltă recentă de cherestea. Ea a ales locația cu câteva săptămâni înainte, urmând căi informale și citind semne de cerb – treuri în care scoarța este răzuită, trasee de joc. Urcă scara cerbului stau foarte încet. Cu mâinile reci, jonglează pușcă și împachetează. Apoi, așezat, așteaptă. În liniște, ea ascultă în timp ce copacii se strecoară și pădurea începe să se trezească. Pe măsură ce un tâmplă de lemn se lansează în melodia sa cu două tonuri, eterică, The Dawn Chorus începe.

După mult timp, apare un cerb, fără sunet. Bătăile inimii lui Furman se ridică și respiră intenționat în timp ce își ridică pușca. Încet, calm, ea își face gol prin obiectivele pistolului, o stabilește pe o ramură din apropiere și așteaptă o lovitură curată. După câteva minute lungi, reci, încă, cerbul îngheață. În clipirea unui ochi, a dispărut.

Heather a trecut prin această rutină de multe ori în cei patru ani în care a vânat. Dar, după cum îmi spune mai târziu, este în regulă pentru că „în urmă cu două săptămâni, după patru ani de vânătoare de cerbi, am împușcat o antilopă pronunțată într -o călătorie la Wyoming.” Răbdarea ei a dat rezultate. „Când am avut în sfârșit ocazia să fiu în această situație și am tras de fapt declanșatorul, am fost calm în inimă și minte și am putut să fac o ucidere instantanee extrem de exactă.”

Furman, în vârstă de 48 de ani, este unul dintre aproximativ 55.000 de vânători de cetățeni din statul Vermont și este o anomalie. Aproximativ unul din patru bărbați din Vermont vânează și pentru cei mai mulți, este o tradiție transmisă de rudele lor mai mari de sex masculin. Doar una din zece femei din Vermont vânătoare. Furman este, de asemenea, neobișnuit prin faptul că a început să vâneze ca adult.

Furman a început să vânătoare Grouse la vârsta de 36 de ani, după soțul ei

Heather Furman a petrecut patru ani pregătindu -se fizic și mental pentru prima ucidere. “Mult lucruri cruciale pentru mine a fost să fiu sigur că animalul nu a suferit”, a spus Furman. Ea este vizualizată aici cu antilopul pronghorn pe care l -a filmat în Wyoming în această toamnă. Foto cu amabilitate Heather Furman
Dave, un vânător de păsări în sus și un fost ghid de alpinism, i-a oferit o pușcă pentru Ziua Îndrăgostiților. După ani buni de alpinism împreună, el intenționa să o includă într -un sport pe care îl redescoperi. Pușcăturile sunt instrumentul ales pentru vânătoarea de păsări, pe care Heather nu l -a luat niciodată cu adevărat. În urmă cu patru ani, la 44 de ani, a luat o decizie de a încerca vânătoarea de cerbi și, în mod natural, soțul ei i -a luat o pușcă de ziua ei.

Furman s -a născut în Ohio și s -a mutat pentru prima dată la Vermont în urmă cu peste 20 de ani pentru a lucra ca Park Ranger la Maidstone State Park din nord -estul statului. Acum este directorul Capitolului Vermont al Nature Conservancy, care Stewards 55 de zone naturale din jurul statului. Cincizeci și patru sunt deschiși la vânătoare

Furman este un fost Ultra Marathoner care a concurat în mult mai mult de o duzină de curse ultra, inclusiv Vermont 50, unde a avut un top zece în 2013.

Este, de asemenea, un fost alpinist de stâncă care a urcat la clasa 5.11 și este cofondatorul grupului de acces la resurse alpinism din Vermont, Crag-VT. A ocupat funcția de primul președinte al grupului timp de șase ani, din 1999 până în 2005.

Furman a ridicat vânătoarea de căprioare în perioada în care s -a retras din alergarea Ultra Marathons. Ea se obișnuise să petreacă ore lungi la un moment dat în pădure ca alergător de trasee și a fost obligată de impactul tot mai mare al cerbului asupra peisajelor cu care lucrează la Nature Conservancy.

Vânătoarea este un instrument crucial pentru gestionarea populațiilor de cerbi cu coada albă din Vermont, care, atunci când sunt suprapopulate, pot dezbrăca o pădure a subteranului său, lăsând cerbul subnutrit și oprind plantele de pădure autohtone să se stabilească pentru a regenera pădurea. Acest lucru este din ce în ce mai frecvent în anumite părți ale statului, deoarece se încălzește climatul și populațiile de căprioare nu mai sunt ținute sub control natural de prădători și iernile extreme ale Vermontului.

După cum spune Furman, ea vânează pentru că, „Îmi place să -mi fac partea.”

De asemenea, găsește vânătoare profund plină de satisfacții. „Aflu că conștientizarea mea despre ceea ce este în jurul meu și diversitatea experiențelor pe care le am în pădure este cu atât mai mare decât atunci când am alergat cu scopul de a acoperi teritoriul și teritoriul”, spune Furman. „Acum mă mulțumesc să petrec o zi întreagă explorând un sfert de mile de pădure. Nu puteam spune asta în urmă cu cinci ani, când alergam în urmă cu 25 de mile în weekend-ul meu. ”

Declinul vânătorii
În general, vânătoarea este penullnull