Comeback Mountain

pentru 2015/16, schiul se întoarce la Ascutney. Iată exact modul în care un grup de schiori regionali, precum și bicicliștii și -au propus să salveze muntele regional pe care îl iubesc.

De Evan Johnson

Într-o parte din Vermont a înțeles pentru dealuri blânde, rulante, precum și pășuni, instalația înaltă de 3.130 de metri înaltă izbucnește din peisaj ca un tip de gigant trezit. Pârtiile sale abrupte sunt o revoltă de verde, nuanțată cu primii roșii de toamnă, precum și de aur. Gravate în flancurile sale sunt contururile
Trasee de schi.

Timpul nu a fost amabil cu zona de schi defunctă. Au trecut cinci ani pentru că bullwheels s -au transformat, precum și ultimul lift, o dublă ruginită, se află inactiv în aerul cald. Deasupra parcării auto, se ridică foarte mult, hulk -ul înfiorat al unei foste loji de bază, care a prins terminarea într -o noapte frigidă în ianuarie trecută.

Tom Stuessy, președintele Asociației de Ciclism Mountain Vermont (VMBA), care organizează festivalul anual, aruncă o privire spre Hulking Stays of the Base Lodge. Sistemul de acoperișuri care se prăbușește, precum și ferestrele spulberate produc un iad de ochi, însă nu -i deranjează. „Pare urât, este îngrozitor, cu toate acestea este un indiciu al modificării timpurilor”, spune el. Dar în această zi de august, parcarea auto este foarte mare. Keg -urile de cale lungă sunt atinse, precum și curgerea, chiftelele de la camionul alimentar sunt preparate, precum și un retriever de aur flăcără un frisbee furat. Este tipul de după -amiază de vară în West Windsor, când toată lumea speră cu adevărat să alunece din muncă devreme pentru a se încânta într -o călătorie în pădure. Pentru cei 400 de bicicliști de munte care se prezintă de la șapte specifică pentru al optulea festival anual de biciclete din Vermont, acesta este exact planul.

„Există o rețea de piese cu mai multe utilizări chiar aici, precum și vor fi chiar aici pentru totdeauna”, continuă el. „Este o poveste specială.”

În apropiere, așezat pe un scaun de tabără pliabilă la umbră, Tom Galloway de la Mt. Holly, Vt. Încetează un Guinness, precum și o dezvăluie un pui prietenos Springer Spaniel, numit Pugsley (numit după premierul Fatbike al producătorului de biciclete Surly).

După ce a călărit în Vermont 50 pentru 14 din cei 20 de ani, s-a desfășurat cursa de biciclete de 50 de mile, a avut loc cursa de biciclete de 50 de mile, Galloway are mult mai mult decât o familiaritate a războinicului de weekend cu traseele din zona West Windsor. „Ascutney este ca un mini-burke”, spune el. „Avem 45 de kilometri de piste cu unele urcări ucigașe, precum și o coborâre minunată.”

Și atunci când zăpada cade, muntele oferă un alt tip de loc de joacă: „Are abruptul, are acces ușor, precum și este aproape de casă”, adaugă el.

Și în curând, este posibil să aibă din nou un lift care rulează.

Revenirile sunt rare, cu toate acestea, instalează Ascutney, precum și orașul West Windsor, precum și zona înconjurătoare sunt pregătite să scoată unul.

Un munte al unui oraș

Glenn Seward a locuit în zona West Windsor timp de 47 de ani, precum și a ajutat 18 dintre ei la instalarea Ascutney Ski Resort, făcând orice, de la cosirea peluzelor până la fabricare, precum și îngrijirea zăpezii până la burgerii în bucătărie. „Tot ceea ce este inclus cu rularea unei zone de schi”, spune el. La un moment dat, el a fost unul dintre cei 200 de angajați întregi, precum și cu timp parțial, numeroși dintre cei care au trăit local.

Pentru Seward, precum și pentru alții, Ascutney nu a fost doar o zonă de schi sau un loc de muncă: a fost o piatră de temelie pentru comunitate. După cum își amintește rezidentul din West Windsor, Telemark Skier, precum și constructorul de cale Jim Lyall, într -un oraș de aproximativ 1.000 de rezidenți, erau trei zone pe care oamenii le -ar merge să se întâlnească.

„Ai folosit să -ți vezi vecinii la școală, biroul de publicare, precum și zona de schi”, spune el. „A fost folosit pentru a se întâmpla întotdeauna ceva acolo.”

Localnicii au schi pe munte atâta timp cât oricine își poate aminti. În 1935, Corpul de conservare privat, precum și Windsor Trip Club au tăiat prima cale în acordul cu muntele. Avansarea pieselor de schi Asscney a avut loc la scurt timp după ce și o serie de proprietari au lărgit stațiunea. Fanii Magic sau Mad River Glen ar recunoaște stilul de piese din vechile școli de est a pieselor precum Touch N ‘Go sau Snowdance. Structura forestieră distinctă a muntelui a furnizat, de asemenea, aproximativ 50 de acri de poduri, cu foioase bine distanțate, precum și păduri de molid dense.

Harta căii Ascutney în anii ’80, prin amabilitatea istoriei schiului din New England.
Anii 1980 au înregistrat investiții de aproximativ 65 de milioane de dolari în stațiunea de schi, cu toate acestea, în curând, stațiunea a fost ipotecată la Hilt. Un grup de investitori numiți Summit Ventures Inc. a depus pentru securitatea falimentului în 1990. New Yorkers Steve, precum și Susan Plausteiner, au achiziționat -o pentru 1,1 milioane de dolari în 1993, precum și au încercat să repornească stațiunea respectarea iernii. Nu au avut succes, precum și în 2010, principalul creditor al Associaților MFW al Băncii de Investiții din New York, a luat posesia. S -au vândut o lichidare, precum și scaunele. Între timp, piesele, precum și Base Lodge s -au stins gol.

Pierderea stațiunii a trimis ondulări cu economia regională. Traficul sezonier a scăzut, precum și restaurante,nullnull

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.