Parteneriatul a fost lovit între Skyhawks Sports Academy și SUA fotbal

SUA de fotbal din SUA și compania de programe de sport pentru tineret din Washington, Skyhawk Sports Academy, au anunțat un nou parteneriat.
Spokane, WA. -Skyhawks Sports Academy (Skyhawks), o companie de programe de sport pentru tineret pentru copii cu vârste cuprinse între cinci și 12 ani, este parteneriat cu SUA fotbal pentru a servi drept tabăra preferată de tineret și partenerul de fotbal după școală.

În calitate de organ național de conducere al sportului și membru al Comitetului Olimpic și Paralimpic din SUA (USOPC), colaborarea de fotbal din SUA cu Skyhawks oferă familii de fotbal din toată țara cu instrucțiuni de fotbal pentru tineret adecvate la vârstă.

„Parteneriatul cu fotbalul SUA va aduce programul de fotbal al pavilionului Skyhawks la nivelul următor”, a declarat Jason Frazier, președintele Skyhawks. „Acest parteneriat cu USA Fotbal va extinde rețeaua noastră, ne va îmbunătăți programa și va oferi certificare pentru antrenorii noștri în fotbalul de tineret. USA FOTBALL oferă, de asemenea, o cale pentru cei interesați să joace pentru echipa națională a SUA într -o zi. ”

Prin parteneriat, Skyhawks va executa noul model de dezvoltare a fotbalului din SUA (FDM) în toate antrenorul și instrucțiunile. Modelul este primul model de dezvoltare a sportivilor pe termen lung al sportului, dezvoltat pentru a face jocul mai sigur prin scăderea contactului și predarea într-un mod care întâlnește sportivii acolo unde se află în dezvoltarea lor.

Antrenorii instruiesc sportivii pe baza vârstei, a tipului/nivelului de îndemânare și a tipului de joc. Aliniat cu modelul de dezvoltare american al USOPC pentru participarea mai sănătoasă și mai inteligentă a sportului pentru tineret, această cale oferă tinerilor sportivi o șansă de a se încânta în sport și de a alege versiunea fotbalului cel mai bun pentru ei, inclusiv steagul, abordarea sau alte tipuri de joc.

„Suntem încântați să facem parteneriat cu Skyhawks, lider în livrarea sportului de tineret premier

Experiențe ”, a declarat Scott Hallenbeck, CEO de fotbal din SUA și director executiv. „FDM se concentrează pe instrucțiuni progresive de îndemânare, siguranță, incluziune și distracție, despre care este tot ceea ce este sport de tineret. Prin acest parteneriat, vor fi introduși mai mulți copii în distracție și

Valori inerente fotbalului în timp ce își cresc alfabetizarea fizică pentru stiluri de viață potrivite și sănătoase. ”

Curriculumul care va fi implementat în programul de fotbal al pavilionului Skyhawks include programe zilnice specifice vârstei, liste de verificare de dezvoltare pentru fiecare grupă de vârstă, indicii de coaching îmbunătățite și instrumente de măsurare pentru fiecare abilitate, introducerea activităților „Prep for Contact”, noi abilități bazate pe abilități bazate pe abilități Exerciții și jocuri și includerea activităților de mindfulness.

În plus față de oferta programului de fotbal Skyhawks Flag, fotbalul SUA și Skyhawks vor co-găzdui clinicile de competențe de fotbal de pavilion în colaborare cu regionalele selectate ale echipei naționale din SUA, concentrate pe componentele ofensive de bază ale trecerii, primelor și alergării.

Skyhawks oferă tabere de fotbal de pavilion pentru copii cu vârste cuprinse între cinci și 12 ani, într -o varietate de formate din comunități la nivel național. Ofertele de programe curente continuă să urmeze protocoalele Covid-19 dovedite pe orientări de stat și locale.

Edgbaston asigură parteneriatul de iluminare a inundațiilor cu Abacus pentru Marquee Summer Program

înaintea meciului inaugural de zi/noapte Investec din Anglia împotriva Indiilor de Vest în august, Edgbaston Stadium a convenit un nou parteneriat comercial cu Abacus Iluminat, care include serviciul și întreținerea de a Farminele stadionului.

Abacus, care s -a asociat cu Edgbaston pentru instalarea primelor faruri permanente ale stadionului, ca parte a unui proiect de reamenajare GBP de 32 milioane lire sterline în 2011, a finalizat recent un serviciu complet al tuturor celor cinci catarguri de iluminat și va primi brandul de stadion ca parte a acordului.

Gareth Roberts*, director comercial la Warwickshire County Cricket Club-proprietarii faimosului stadion Edgbaston-au spus:

Edgbaston este pregătit pentru unul dintre cele mai mari programe ale sale de cricket major în această vară, după ce a găzduit cinci meciuri în Trofeul ICC Champions în iunie și primul meci de testare a Investec al Angliei/Night Investec și Natwest T20 Blast Finals Day în săptămânile următoare.

A fost grozav să lucrăm cu Abacus ca parte a pregătirii noastre pentru o vară atât de crucială și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu echipa sa.

Camilla Wigmore, director de operațiuni pentru Abacus Lighting, a comentat:

Suntem încântați să ne îmbunătățim relația de lungă durată cu Edgbaston prin acordul pentru a fi „unic furnizor de iluminat”.

Suntem încântați că am proiectat, fabricat și instalat faimosul sistem de iluminat Edgbaston în 2011 și suntem încântați să încheiem un acord pe termen lung pentru a menține sistemul în numele Warwickshire CCC. Ne dorim Edgbaston și Warwickshire CCC fiecare succes cu sezonul viitor și așteptăm cu nerăbdare spectacolul primului meci de testare Investec Day/Night din Marea Britanie.

Edgbaston urmează să găzduiască 28 de zile de cricket de meci major în următoarele trei veri. În 2018, legendarul loc din Birmingham va găzdui meciul de testare Investec din Anglia împotriva Indiei, un Natwest International T20 împotriva Australiei și Natwest T20 Blast Finals Day.

Edgbaston va găzdui cinci meciuri în Cupa Mondială ICC Cricket în 2019 (CWC ’19), împreună cu revenirea seriei Investec Ashes.

Subtitrare imagine: Gareth Roberts (stânga) Director comercial, Warwickshire CCC, cu James Brunt, Sports Lighting Manager, Abacus Lighting Ltd

*Vă vom aduce un interviu amănunțit cu Gareth Roberts, director comercial, Warwickshire County Cricket Club, în zilele următoare. Deci, bucurați -vă de acest spațiu!

#SportsVenueBusiness – Ținându -vă în cunoștință!

Partajează acest articol

Lecții de joc mental din câștigul lui Verdasco

Duritatea mentală în meciuri uriașe

Linia poveștii: Rafael Nadal a pierdut cu 7-6 (6), 4-6, 3-6, 7-6 (4), 6-2, la Fernando Verdasco marți, precum și a fost scăpat în prima rundă a Australian Open.

Povestea mai mare: Fernando Verdasco, în jos 2 seturi la 1, a venit din spate pentru a câștiga ultimele două seturi ale meciului. Ceea ce a fost remarcabil de văzut a fost exact cum a jucat setul final …

Verdasco a scăzut cu 2-0 în setul final, precum și a părut că Nadal a fost pregătit să stearoll. Cu toate acestea, Verdasco a scos 6 jocuri la rând pentru a -l învinge pe Nadal. Când s -a făcut acest lucru vreodată lui Nadal?

„Este o pierdere dificilă, precum și agonizantă”, a declarat Nadal mai târziu. „El a jucat remarcabil în ultimul set … mult mai agresiv decât mine. El a luat mult mai multe pericole decât mine, precum și a câștigat. Probabil, a meritat. ”

Care a fost diferența pentru Verdasco în setul final? Nadal încă măcinau la fel de dificil ca și cum ar fi înțeles că nu va fi strâns.

„Am lovit totul. Cred că am jucat uimitor în al cincilea set din pauză ”, a declarat Verdasco după meci.

Un indiciu al durității mentale este capacitatea unui jucător de tenis de a -și modifica tactica, precum și de a intra în toate. Cu siguranță juca mult mai agresiv, chiar și atunci când era în meci.

„Astăzi, am fost ca și cum am încerca să fiu cât mai agresiv, totuși, de asemenea, nu este atât de nebun”, a declarat Verdasco după ce a lovit 90 de campioni pe Nadal în meci.

Mentalitatea unui jucător de putere precum Verdasco este să opteze pentru câștigători la fiecare lovitură sau minge slabă … Dacă vor intra, va câștiga o mulțime de puncte. Dacă ies, își va împacheta geantele mai devreme.

„Uneori, dacă îți place ceea ce am făcut astăzi, ai pus toate sferele în afara [Curții], este ca, acest tip este nebun. El doar lovește orice la fel de bine ca și el îi lipsește. Cu toate acestea, atunci când intră, joci de necrezut. ”

Numiți-l un efort din ultimul șanț. Telefon îl sună impuls. Telefon îl sună mentalitate Go-for-BROKE. Nivelul jocului său în ultimele șase partide ale meciului a fost incredibil.

Chiar și atunci când lipsește bile simple, nu s -a întors. El va continua să lovească sfera cât mai dificilă. Nadal nu a încercat nici măcar să ajungă la câteva dintre fotografii – călătoreau atât de repede.

Verdasco a declarat că diferența dintre sferele care vor intra, precum și lipsa este atât de mică, cu toate acestea, poate face o diferență semnificativă în rezultatul unui meci.

„Acum, de când sunt chiar aici în această poziție, nu voi modifica asta. Deci cred că din fiecare meci poți descoperi ceva ”, a spus Verdasco.

Aș afirma că diferența dintre a avea încredere sau a dobândi impuls în timpul meciului poate face o diferență semnificativă în sfera care va intra.

Aflați tehnici dovedite de joc mental pentru a vă îndeplini cele mai bune pe teren!

(Sau jucătorii tăi) ai performanțe la fel de mult ca capacitatea ta în competiție?

Îți aduci cel mai bun, precum și multe joc pozitiv la meciuri?

Jucătorii de tenis de succes au descoperit exact cum să efectueze cu încredere supremă în turnee.

Dacă sunteți pregătit să vă îmbunătățiți duritatea mentală, precum și să efectuați o încredere supremă în meciuri, încrederea în tenis: duritatea mentală pentru jucătorii de competiție vă poate ajuta să faceți acest lucru!

Folosiți încrederea de tenis pentru a vă ajuta să vă creșteți duritatea mentală în tenis, precum și să găsiți tehnici puternice, precum și de joc mentale dovedite, care au ajutat sportivii experți să câștige!

Încredere în tenis: duritate mentală pentru jucătorii de competiție

Ce spun clienții de jocuri mentale?
„Vreau să vă las să înțelegeți că CD -urile dvs. de încredere în tenis au fost incredibil de practice pentru mine. Îi ascult în mașină, precum și programul mă ajută să cuceresc o viață de anxietate de performanță a competiției. Spune -ți mulțumesc! ”
~ Wing Wu

Descărcați raportul nostru de psihologie de tenis total gratuit!

Descoperiți dacă faceți una sau mai multe dintre aceste erori „costisitoare” de joc mental neforțate în timpul meciurilor!

Descărcați raportul nostru total gratuit de psihologie de tenis:

Șase erori „joc mental” neforțate fac jucători de tenis între puncte

Veți descoperi:

Cum mintea ta poate fi cea mai bună sau cea mai proastă posesie în instanță.

Dacă vă utilizați mintea eficient între puncte.

O tehnică care vă poate ajuta să vă lăsați ultimul punct.

Cele mai importante abilități de joc mental pe care trebuie să le stăpânești pentru a -ți crește încrederea, precum și performanța dintre puncte.

Faceți clic aici chiar pentru a descărca raportul dvs. total gratuit astăzi: șase erori „joc mental” neforțate Jucătorii de tenis fac între puncte

Ce spun jucătorii de tenis?
„Dr. Cohn, unul dintre obiectivele mele este să ajung să fie un antrenor de clasă mondială, există câțiva antrenori din SUA care m-au influențat cel mai john din lemn, Child Shula, precum și Pat Riley. După ce am lucrat cu tine, acum, de asemenea, enumerez numele tău printre cei mai proeminenți antrenori din domeniul meu! ”
~ Franz

Îmbunătățiți -vă încrederea, precum și concentrați -vă cu antrenorul profesional de jocuri mentale!

Master Mental Game Trainer Dr. Patrick Cohnull

Lexington Pro Soccer dezvăluie idei de redare pentru noul Stadium din Downtown

United Soccer League (USL) League One, Lexington Pro Soccer a lansat ideile de redare ale stadionului său sugerat, care ar servi drept loc de muncă multifuncțional, înconjurat de vânzarea cu amănuntul , cazare, precum și oportunități de divertisment.

Bill Shively, proprietarul majoritar al Lexington Pro Soccer, precum și partenerul de conducere al Ivisionary Funding Partners, a declarat:

Lexington este casa perfectă pentru un club de fotbal expert în înflorire. Avem toate componentele necesare pentru a face din Lexington Pro Soccer una dintre cele mai bune echipe din ligă-cu excepția unui stadion de calitate profesională.

Scopul nostru este să dezvoltăm o locație de ultimă generație, cu mai multe utilizări-centrată în jurul unui stadion de fotbal expert-chiar în inima centrului Lexington.

Avansarea pe care sperăm să o dezvoltăm ar fi un motor economic semnificativ pentru orașul Lexington, precum și regiunea înconjurătoare, prin lărgirea varietății de șanse de divertisment din centrul orașului Lexington trebuie să ofere rezidenților săi, precum și vizitatori.

Proiectată de firma de design mondial Gensler, cel mai 6.000 de locuri de mai 6.000 de locuri de fotbal Lexington Pro Soccer, precum și Stadion Stadium, ar funcționa 45.000 de metri pătrați de vânzare cu amănuntul axată pe divertisment, cu vederi cu terasă cu vedere atât la stadion, cât și la Rupp arena.

Locația cu mai multe utilizări de 6.000 de ani de la Lexington Pro fotbal, precum și stadionul de fotbal-proiectat de Gensler-ar funcționa 45.000 de metri pătrați de vânzare cu amănuntul axată pe divertisment, cu vederi cu terasă cu vedere atât la stadion, cât și cu Rupp Arena Arena
Un hotel de 160 de camere, un avans rezidențial multifamiliar de 250 de unități, precum și garaje integrate de parcări auto la fața locului care depășesc parcarea oferită, sunt incluse, de asemenea, în planurile de avansare.

Stilul stadionului, precum și construcția
Gensler are cunoștințe profunde în stil stadion, precum și construcții. Firma este responsabilă pentru stilul Milwaukee Bucks Entertainment Block (Milwaukee Bucks), Banc of California Stadium (Los Angeles Football Club) și BMO Field (Toronto Football Club), primul stadion specific din Canada, printre altele.

Ryan Sickman, director, Gensler, a declarat:

Suntem onorați că am fost selectați pentru a ajuta la stilul stadionului Lexington Pro Soccer, precum și suntem încântați de potențialul pentru o locație din centrul orașului. Locul poate juca o funcție considerabilă în succesul general al unui nou loc de divertisment.

Locul sugerat al stadionului Lexington Pro Fotbal, precum și al complexului de divertisment este ideal, oferind rezidenților regionali acces simplu la locație, precum și contribuind la creșterea existentă, precum și vibrația zonei din centrul orașului, cu stiluri pentru noi retailuri, cazare precum și oportunități de divertisment.

Lexington Pro Soccer are în prezent un post vacant pentru un director publicitar și comunicații. Faceți clic aici chiar pentru mai multe informații.

În plus față de designul stadionului său, Lexington Pro Soccer a suferit un proces de branding aprofundat în ultimele trei luni. Acest proces, care a inclus contribuții considerabile din partea rezidenților din Kentucky Central, va duce la dezvoltarea numelui oficial al clubului, Crest, precum și culori, care sunt așteptate să fie lansate în săptămânile următoare.

Sezonul inaugural al Lexington Pro Soccer va începe primăvara 2023.

Despre Lexington Pro Soccer
În octombrie 2021, Lexington, Kentucky a primit o echipă expertă de creștere a fotbalului pentru a lupta în USL League One, a treia divizie a expertului din SUA Fotbal, începând cu începutul anului 2023. Clubul va juca la prima precum și o declarație formală care va fi viitoare.

Planurile se stabilesc pentru a aduce un stadion de ultimă generație, de înaltă tehnologie, pentru a servi ca casă a clubului, la Lexington. În plus, Lexington Pro Fotbal intenționează să reinvestească în talentul regional, să construiască o academie de fotbal de talie mondială, precum și un facilitate de antrenament pentru a extinde accesul tinerilor la fotbal, precum și pentru a oferi jucătorilor mai în vârstă o cale înapoi în sport.

Sursă și imagini, curtoazie: Lexington Pro Soccer

Sports Locație Business organizează și livrează ALSD International, principalul eveniment și cartier 365 pentru sectorul premium al scaunelor și ospitalității, axat pe creșterea veniturilor cu noi construcții, renovări și extinderi de servicii, în numele Asociației Directorilor de Suite de înaltă calitate (ALSD) .

Ediția hibridă din 2021 a fost organizată de Liverpool Football Club, precum și a prezentat o conferință la nivel înalt, o expoziție care prezintă produse și servicii lider în industrie, pe lângă evenimentele de rețea la Goodison Park din Everton, precum și M&S Bank Arena. Evenimentul din 2022 va fi anunțat în zilele următoare!

#ALSDInternational – Evenimentul Europei pentru Sectorul Premium și sectorul ospitalității sportive
#ALSD – Conducerea sectorului de scaune premium în ultimii 30 de ani
#SportsVenueBusiness – Platforma de frunte pentru știri, vizualizări și evoluții din sector

Partajează acest articol

Practica de patinaj, pregătirea, precum și încrederea

Pregătirea mentală în patinajul figurii

Fiecare patinator a auzit fraza „Practica face perfectă”.

În realitate, în principal toți patinatorii au un anumit grad de întrebare cu privire la această mentalitate.

Realitatea supremă a problemei este că „practica face pregătirea”.

De exemplu, dacă metodați aterizați un salt curat de Salchow de 20 de ori în practică, 5 zile pe săptămână, adică 100 de metode sare peste programul unei săptămâni.

Nu credeți că ați fi mult mai bine pregătiți să vă aterizați în competiție decât dacă ați plăti dobândă birto pentru a stabili această abilitate în pregătirea dvs.?

Seturi de practică în mișcare O serie de efecte interconectate …

Practica duce la pregătire …

Pregătirea duce la o încredere sporită …

Încrederea sporită duce la o anxietate mai mică de performanță …

Mai puțin stres și anxietate duc la o mai mare parte a capacității dvs. de a efectua abilități în competiție …

Încrederea duce la capacitatea de a vă cufunda în acest moment …

Efectuarea în momentul în care duce la dorința de a opta pentru abilitățile pe care le -ați practicat.

Toate aceste calități (pregătirea, încrederea, relaxarea, se bazează pe abilitățile tale, imersiunea în acest moment, precum și luarea pericolului) sunt marcajele de performanță de top!

Metoda garantează că nu veți cădea niciodată?

Nu!

Metoda garantează câștigarea?

Nu!

Metoda garantează programe perfecte?

Nu!

Ce metodă face este că îmbunătățește consecvența, precum și crește considerabil posibilitatea de a avea performanțe de nivel superior.

Pregătirea a beneficiat foarte mult patinatorii de figură Jocelyn Haines, precum și James Koszuta.

Haines, precum și Kozuta au vise uriașe, luptând la Jocurile Olimpice, cu toate acestea Haines, precum și Kozuta sunt concentrate pe pregătirea celei mai bune competiții la un moment dat.

Haines, de 16 ani, precum și Koszuta, 20 de ani, au urcat rapid în sportul dansului de gheață câștigând foarte prima locație la nivelul novicelor în 2017, precum și a șaptea locație la nivel de juniori anul trecut.

Pe măsură ce s -au apropiat campionatele din 2019 din SUA, Haines, precum și Koszuta au rămas concentrați pe formula de succes, care începe cu pregătirea.

Haines a subliniat că pregătirea trebuie să fie cuprinzătoare. Există o serie de elemente care îți îmbunătățesc posibilitățile de succes în sport.

Haines: „Nu este doar forță. Trebuie să fii creativ și muzical. Este o mulțime de lucruri care se adaugă, care fac un patinator cu adevărat excelent. ”

Koszuta recunoaște că prepararea nu stârnește nervii sau presiunea, cu toate acestea, pregătirea te pregătește să -ți duci cel mai bun în ciuda nervilor.

Koszuta: „Întotdeauna există un pic de nervi pe linie, oricât de general suntem pregătiți.”

Haines a subliniat și mai mult angajamentul perechii de pregătire adăugând: „Am fost extrem de bine pregătiți”.

Din nou, pregătirea nu are ca rezultat perfecțiunea.

Nici nu ar trebui să filmezi pentru „practică perfectă”.

Scopul pregătirii este învățarea, aplicarea comentariilor pentru a îmbunătăți și mai multe abilități, precum și oferirea de repetări suficiente pentru a vă simți pozitiv în capacitatea dvs. de a efectua atunci când sunteți pe scena imensă în timpul competiției.

Pregătirea la nivel de elită:

Întrebați -vă înainte de fiecare practică: „Ce trebuie să fac astăzi, pentru a fi mult mai bine să mă pregătesc pentru mâine?”

Cele 1-2 lucruri sunt obiectivele dvs. de metodă pentru acea zi. Metodă cu o misiune, nu mergeți cu mișcările.

Asigurați -vă că vă antrenați programele – nu doar abilități – la fel de aproape de concurență. Concentrați -vă pe performanța/mentalitatea artistică în loc să vă forați abilitățile.

Descoperiți tehnici mentale pentru performanțe de top!

Tu (sau sportivul tău) poți fi cel mai priceput patinator de figură, precum și să te antrenezi mai greu sau mai mult decât oricine altcineva, cu toate acestea, dacă nu poți lua performanța metodei la competiție, nu vei ajunge doar la adevăratul tău potențial în patinajul.

Aflați primele 8 lecții de joc mental pentru a îmbunătăți concentrarea, compunerea, precum și încrederea!

Figura pozitivă: tehnici de joc mental pentru performanțe de vârf

Descoperiți trucuri de joc mentale dovedite pentru încredere de neoprit în metodă, precum și în competiție.

Patinatori de figură: Obțineți marginea mentală descoperind exact cum să vă gestionați încrederea, pregătiți -vă psihologic pentru concurență, precum și să efectuați cu compunerea sub presiune.

Antrenori: Creșteți încrederea skaterului dvs. folosind strategii mentale simple și dovedite.

Părinți: Asistați la creșterea performanței sportivului. Nu -i lăsați mintea să le țină înapoi în orice tip de mai mult timp.

Antrenori mentali: Descoperiți un sistem dovedit pentru a ajuta sportivii să crească duritatea mentală.

Figura pozitivă: tehnici de joc mental pentru performanțe de vârf

Ce spun clienții de coaching mental?

„Mi -am dorit să vă compun, precum și să vă spun exact cât de recunoscător sunt pentru tot ajutorul jocului meu mental pe care mi l -ați oferit. Am luat prima locație la Specifies în divizia mea, precum și nu am avut probleme în ceea ce privește performanța mea finală. M -ai ajutat să -mi modific mentanull

NFL se deplasează 2021 Foarte castron de la Los Angeles la Tampa Bay

Proprietarii Ligii Naționale de Fotbal au acordat Tampa Bay în 2021 Foarte Bowl, un eveniment care a fost oferit anterior Los Angeles. În schimb, Los Angeles va ține un vas din 2022, după ce întârzierile în condiții meteorologice au întârziat deschiderea anticipată a noului stadion care va acasă Rams din Los Angeles, precum și încărcătoare.

Relocarea la Raymond James Stadium din Tampa Bay este în parte din o cerere NFL ca stadioanele care să fie în creștere, precum și să funcționeze cel puțin două sezoane înainte de a putea organiza jocul. Noul stadion din Los Angeles din Inglewood, California, a fost aranjat să se deschidă pentru sezonul 2019, cu toate acestea, deschiderea a fost întârziată recent după ce echipele au menționat precipitații mai mari decât media sezonul de iarnă, care a încetinit programul clădirii. Stadionul este acum așteptat să fie deschis pentru sezonul 2020.

Bowl -ul foarte 2021 va marca a cincea oară a lui Tampa Bay, organizând primul eveniment al NFL, precum și prima dată când va fi deținută, deoarece 2009. Orașul a avut loc de asemenea în 1984, 1991, precum și 2001. Tampa Bay a avut la început la începutul evenimentului din 2021 Cu toate acestea, a pierdut anul trecut în ciclul de licitație către Los Angeles.

Următoarea rețea a lui Bowl înainte de Tampa Bay, precum și Los Angeles sunt Minneapolis (2018), Atlanta (2019), precum și South Florida (2020).

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Universitatea Clemson deschide complexul de operațiuni de fotbal de ultimă generație

Universitatea Clemson și-a deschis noul complex de operațiuni de fotbal de ultimă generație în această săptămână. Grupul Sports + Entertainment + Entertainment HOK a proiectat instalația de 55 milioane USD, GMC servind ca designer de înregistrare.

Facilitatea de pregătire pentru campionul național Clemson Tigers va fi cel mai mare complex de antrenament pentru fotbal, cel mai incluziv din țară.

Trevor Bechtold, un proiectant de locuri de muncă, precum și partener cu HOK, a declarat:

Clemson Football a stabilit noul comun pentru experiența student-atlet. Această meserie este cea mai prospectivă, ingenioasă, precum și o instalație de pregătire cuprinzătoare în țară, precum și este un testament al angajamentului lui Clemson față de excelență. Stilul echilibrează concentrarea lui Clemson pe fotbal, gospodărie, precum și distracție, cu un stil confortabil, bogat în amenajări, precum și un stil extrem de eficient, adaptat studentului-sportiv.

Facilitatea de formare de 150,00OSQFT include facilități care permit studenților-sportivi să se instruiască, studiul de cercetare, precum și să se relaxeze fără a părăsi clădirea. Caracteristicile includ 1,5 acri de agrement exterior, precum și spațiu de divertisment, antrenament de ultimă generație, echipamente de greutate, inovație, precum și hidroterapie. Facilitățile suplimentare includ golf în miniatură, bowling, un cinematograf, salon pentru jocuri, o cameră cu aburi grele, o sală de vindecare, un bar de combustibil Gatorade, spațiul de echipament Nike, precum și baschetul, voleiul, precum și terenurile de sfera Bocce.

Clădirea leagă facilitatea de metodă interioară cu câmpurile de metodă exterioară, consolidând operațiunile de fotbal într -un complex. O concurență a jucătorilor centrali permite indivizilor să se deplaseze eficient cu clădirea pentru a maximiza timpul de antrenament valoros. Un diapozitiv care leagă concursul de hol consolidează accentul antrenorului principal Dabo Swinney asupra distracției.

Facilitatea include o zonă specială pentru Trofeul Campionatului Național de Fotbal din Colegiul 2017. Graficele, precum și ecranele interactive din întreaga instalație evidențiază multe alte realizări din istoria istorică a programului de fotbal.

Imagini, amabilitate: Hok

Statistici de proiect

Proiectat pentru a sprijini activitățile zilnice ale jucătorilor, ale antrenorilor, precum și ale personalului, noul complex de operațiuni de fotbal ridică în continuare programul de fotbal al lui Clemson, precum și promovează recrutarea, pregătirea, precum și avansarea sportivilor studenți.

Clădirea de ultimă generație, proiectată de HOK, precum și GMC, se apropie de instalația de metodă interioară, precum și de câmpurile de metode exterioare, consolidând operațiunile de fotbal ale lui Clemson într-un complex. Este cea mai mare, cea mai mare, mai incluzivă instalație de formare specifică fotbalului din țară.

Stilul maximizează adjacențele, precum și funcționalitatea, producând un jucător care permite antrenorilor, precum și sportivilor să se deplaseze eficient cu rutinele lor, precum și să -și folosească mult mai bine metoda valoroasă, precum și timpul de antrenament. O diapozitivă leagă concurența cu holul, subliniind antrenorul principal Dabo Swinney concentrându -se pe distracție. Graficele convingătoare, precum și ecranele din întreaga instalație sărbătoresc istoria istorică a echipei, precum și asistența la interacțiunea Programul de fotbal.

Lucrarea vizează certificarea LEED Silver.

MĂRIMEA
142.500mp / 13.240mp

Servicii furnizate de Hok

Arhitectură
Programarea facilității
Design interior
Arhitectura peisajului

Repere facilități

Cameră de greutate 23.000 mp

1,5 acri în afara spațiului de divertisment

45.000 de galoane de apă în patru bazine de hidroterapie

#SportsVenueBusiness

Partajează acest articol

Esports Gaming Lounge se deschide la Mexico Resort Hotel

AIC Hotel Group a introdus primul ESports Gaming Lounge la un hotel de stațiune din Mexic, anunțând că Hyperx Gaming Lounge va debuta la Halk Rock Hotel Riviera Maya.

Lounge-ul va funcționa PC-uri de jocuri de înaltă performanță, console de jocuri proeminente, o stație VR, precum și produsele actuale Hyperx, folosind un jucător de experiență îmbunătățit pentru a se întâlni, interacționează, precum și jocul lor de jocuri preferate.

Locația va fi deschisă în stațiunea pentru oaspeți cu vârste cuprinse între 10 ani, precum și în sus, șapte zile pe săptămână de la 14:00. până la 12 a.m., copiii cu vârsta sub 13 ani trebuie să fie plecați împreună cu un adult sau să prezinte un formular de consimțământ semnat.

Mai multe aici

Pentru mult mai multe știri sportive în SportsTravel, faceți clic aici.

„Hyperx Gaming Lounge Riviera Maya aduce o valoare specială experienței oaspeților de la Riviera Maya Halk Rock, care depășește doar îngrijirea tinerilor, precum și a adolescenților”, a declarat Frank Maduro, vicepreședinte al publicității la AIC Hotel Group. „Lumea jocurilor, precum și eSports a crescut exponențial în ultimii ani, precum și suntem încântați să fim în fața curbei în industria noastră.”

„Suntem extatici să co-creăm o experiență de jocuri care poate fi individualizată pentru călătorii de agrement, cu un produs fantastic, precum și partener de serviciu în industria turismului”, a declarat Wendy Lecot, șeful alianțelor calculate la Hyperx. „Experiența Hyperx de la Riviera Maya Riviera Maya oferă turiști de jocuri de toate vârstele, o escapadă de jocuri la fața locului, care este distractivă, precum și relaxantă.”

Alliance Connection, o companie de publicitate cu servicii complete care lucrează cu mărci de călătorie a fost, de asemenea, inclusă în afacere.

Lounge-ul de la All-Inclusive Dalk Rock Hotel va fi prima sa locație pentru evenimente centrate pe jocuri, competiții, precum și o zonă devotată pentru a organiza apariții speciale. De asemenea, hotelul va prelungi invitațiile de călătorie către lideri din jocuri, inclusiv personaje Hyperx, precum și influenți din întreaga lume.

Lounge -ul va funcționa o serie de produse Hyperx, inclusiv căști, tastatură, moze, precum și plăcuțe de mouse.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Răspunsurile modelului sunt cel mai bun tip de feedback?

„Învățarea fără feedback este ca practica de tir cu arcul în întuneric”. Această declarație a cercetătorului Patricia Cross de la Universitatea din California spune totul: Feedback -ul este vital pentru studenți să profite la maxim de experiența lor de învățare și să închidă decalajul dintre învățarea actuală și cea dorită.

Există numeroase tipuri diferite de feedback pe care profesorii le pot oferi elevilor lor, unul comun fiind răspunsuri model. Dar sunt la fel de utile cum ar putea crede unii? Mult mai important, există modalități prin care le putem face mult mai eficiente?

Rezervați Atelier de feedback pentru a livra

Ce este un răspuns model?

Un răspuns model este o reacție optimă la o întrebare. Este un exemplu de ceea ce ar primi note complete și îi ajută pe profesori să demonstreze elevilor cum să includă elementele esențiale ale unui subiect într -un răspuns. Răspunsurile model sunt de obicei utilizate, astfel încât studenții să poată compara propria muncă cu ei și să le evalueze punctele forte și punctele slabe. Acest lucru implică faptul că profesorii nu trebuie să ofere feedback individual.

Aici se află defectul răspunsurilor modelului: deși unii studenți pot fi capabili să înțeleagă ce ar fi putut face mai bine, pot mai exista numeroși studenți care vor avea nevoie de unele explicații și mai multe.

Desigur, răspunsurile model pot fi cu siguranță valoroase – atunci când sunt cuplate cu feedback -ul personal. Aceștia pot acționa ca un punct de referință util pentru studenți atunci când scriu eseuri, demonstrează aspectul optim, formatul și conținutul și îi pot ajuta pe elevi cu structura lor. Cu toate acestea, comentarii particulare adaptate activității unui student îi vor ghida pentru a face modificările necesare pentru a avea succes în viitor.

Este cel mai bun tip de feedback?

Cele două tipuri de feedback pe care le -am discutat sunt individuale și model. Ambele au propriile lor puncte forte și ambele au unele dezavantaje. Feedback -ul este un ghid valoros cu care profesorii pot oferi elevilor, pentru a -și crește performanța academică.

Elevii învață prin greșelile lor. Dacă nu se descurcă bine într -o evaluare, feedback -ul va indica unde au greșit, împingându -i în cea mai bună direcție pentru a -și dezvolta abilitățile și a -i ajuta să evite să facă aceleași greșeli în viitor. Dovezile sugerează că feedback -ul poate îmbunătăți învățarea, atunci când oferă fiecărui elev asistență specială asupra punctelor lor forte și punctelor slabe. Foarte des, există mult mai mult de o modalitate de a scrie un eseu care va primi 100%. Nu doriți ca elevii să piardă concentrarea propriilor opinii și individualității, limitându -i la un anumit tip de răspuns. Compararea muncii lor cu ceva aparent ideal poate scădea interesul unui student pentru subiect și poate crea un mediu de învățare restrictiv.

Cercetările arată că cea mai bună metodă de feedback poate fi de fapt una hibridă. Reacțiile studenților au fost înregistrate după ce au primit ambele tipuri de feedback și au indicat o preferință pentru feedback personal, față de model. Cu toate acestea, studenții pot considera mai simplu să revizuiască din răspunsurile modelului. Dacă studenții se luptă atunci când se referă la sezonul examenului, feedback -ul modelului poate fi o resursă de revizuire deosebit de utilă. Acest lucru indică și mai mult că combinarea punctelor forte ale ambelor tipuri de feedback este o modalitate eficientă de a profita la maxim de procesul de învățare al unui elev.

Oferind feedback eficient

Natura răspunsurilor modelului este destul de simplă – dar cum arată feedback -ul personal bun? Credem că are nevoie de aceste trei elemente pentru a fi eficiente:

Fii special – este esențial să oferiți detalii atunci când oferiți feedback studenților. Acest lucru ajută la evitarea neînțelegerilor. De asemenea, ideile clare despre ceea ce trebuie îmbunătățit sunt mult mai susceptibile să conducă la schimbări care catapultă studenții la succesul academic.

Aveți așteptări ridicate – aici este locul în care vine feedback -ul modelului. Studenții ar trebui să fie conștienți de aurul convențional, astfel încât să aibă o țintă pentru a obiectiv. Îmbunătățirea așteptărilor, dar fără a pune prea multă presiune asupra studenților poate fi dificilă, dar dacă găsiți un echilibru bun, veți fi sigur că veți vedea beneficiile.

Fii în timp util – marcarea hârtiilor și a oferi feedback individual este un proces lung. Cu toate acestea, cercetările sugerează că feedback -ul imediat în clasă este foarte benefic. Încercați să puneți la dispoziție răspunsul modelului cât mai curând posibil, astfel încât elevii să poată avea ceva de vorbit înainte de a primi feedback -ul personal.

Pentru mult mai multe sugestii pentru a oferi feedback mai bun, iată câteva bloguri pe care le -ați putea găsi interesante:

10 moduri de a oferi feedback mai bun

Cum să dai feedback înțelept

Feedback vs Feedforward

Gândire finală

Feedback -ul joacă un rol esențial în îmbunătățirea semnificativă a progresului academic al unui student. Utilizarea unei combinații de feedback personal și model poate fi deosebit de utilă, deoarece va permite studenților să facă modificări atât particulare, cât și generale pentru a îmbunătăți calitatea muncii lor.

Guangzhou Evergrande începe munca pe stadionul de 100.000 de capacități

Campionii din Liga Chineză, Guangzhou Evergrande Taobao Club de fotbal, au început să construiască un nou stadion care costă 12 miliarde de yuani (1,7 miliarde USD). Cu o capacitate de 100.000, va fi una dintre cele mai mari arene din lume.

Noua casă de ultimă generație a clubului, de 150.000 mp va fi marginal mai mare decât FC Barcelona’s Nou Camp, precum și va beneficia de aproximativ 168 de apartamente VIP. Este aranjat să fie pregătit până la sfârșitul anului 2022, după cum a informat Xinhua News Company.

Stadionul de fotbal Guangzhou Evergrande va avea un stil de flori de lotus captivant înfășurat în jurul său, un semn din cap în starea orașului de sud ca „Orașul de flori” al Chinei; și este cea mai recentă lucrare a designerului american din Shanghai, Hasan Syed, respectând o idee preliminară a președintelui grupului Evergrande, Xu Jiayin.

Stadionul de fotbal Guangzhou Evergrande va avea un stil de flori de lotus captivant înfășurat în jurul său, un semn din cap în starea orașului de sud ca „Flower City” din China

Stadionul va fi – cel puțin pentru cel puțin cel mai mare loc de fotbal din lume, până când Nou Camp se extinde la 105.000 de locuri după reamenajarea continuă.

De opt ori campionii chinezi Guangzhou Evergrande, care sunt antrenat de câștigătorul italian al Cupei Mondiale FIFA, Fabio Cannavaro, precum și au câștigat de două ori Liga Campionilor AFC de două ori, tipic aproximativ 50.000 de fani pentru meciuri de casă.

Noua arenă pentru SIPG
Rivalii lui Evergrande, chiar din China (CSL), Shanghai SIPG, construiesc, de asemenea, o nouă arenă, Pudong Football Stadium, care va așeza 33.000. Locul, dezvoltat de HPP Architects, este de așteptat să fie finalizat în 2021.

După finalizare, arena de fotbal Pudong de la SIPG va ajunge să fie cel mai mare loc de fotbal din Shanghai. Imagine, curtoazie: HPP Architects

În plus față de parcul sportiv Xujiahui, care este în prezent în construcție, stadionul este a doua unitate sportivă din orașul organizat în prezent de biroul din Shanghai din HPP.

Planuri de găzduire
China PR va deține recent Cupa Mondială de Club Fifa Club, lărgită, precum și Cupa Orientală AFC 2023, în timp ce Shanghai se gândește să organizeze Jocurile Olimpice.

Ambițiile lui Guangzhou Evergrande sunt că este nou complexul sportiv de clasă mondială, va fi deținut pentru ceremonia de deschidere pentru Jocurile Orientale din 2023.

Clubul-ai cărui acționari majoritari sunt Evergrande Genuine Estate Group (56,71%), precum și afacerea de comerț electronic Alibaba Group (37,81%), în timp ce restul acțiunilor sunt tranzacționate în sistemul OTC chinez-joacă în prezent la 58.500 -Capacitatea stadionului Tianhe.

Sursa: AFP

#football #soccer #stadia #stadium #sportsbiz

ALSD International, evenimentul principal al Europei pentru Sectorul Premium și sectorul de ospitalitate sportivă care a avut loc pe renumitul stadion al Liverpool FC din Anfield, în perioada 12-13 octombrie, va include un seminar care examinează exact modul de stimulare a veniturilor cu noi construcții, remodelluri și extensii de servicii, precum și extinderi Exact cum să recuperați veniturile pierdute din cauza Covid-19.

Evenimentul la nivel înalt va funcționa, de asemenea, o sală de expoziții care prezintă cele mai recente produse, servicii și soluții, plus călătorii din culise ale Anfield, Goodison Park, precum și M&S Bank Arena, precum și diverse evenimente de rețea asigurând șanse optimizate de a Conducerea cunoștințelor, precum și afacerile.

#ALSDInternational – Leading Europe Seat și sectorul ospitalității din Europa

#ALSD – Conducerea pieței de scaune premium în ultimii 30 de ani

#sportsvenuebiz

#SportsVenueBusiness – Platforma de frunte pentru știri, vizualizări și dezvoltări din industrie

Partajează acest articol