Parteneriatul a fost lovit între Skyhawks Sports Academy și SUA fotbal

SUA de fotbal din SUA și compania de programe de sport pentru tineret din Washington, Skyhawk Sports Academy, au anunțat un nou parteneriat.
Spokane, WA. -Skyhawks Sports Academy (Skyhawks), o companie de programe de sport pentru tineret pentru copii cu vârste cuprinse între cinci și 12 ani, este parteneriat cu SUA fotbal pentru a servi drept tabăra preferată de tineret și partenerul de fotbal după școală.

În calitate de organ național de conducere al sportului și membru al Comitetului Olimpic și Paralimpic din SUA (USOPC), colaborarea de fotbal din SUA cu Skyhawks oferă familii de fotbal din toată țara cu instrucțiuni de fotbal pentru tineret adecvate la vârstă.

„Parteneriatul cu fotbalul SUA va aduce programul de fotbal al pavilionului Skyhawks la nivelul următor”, a declarat Jason Frazier, președintele Skyhawks. „Acest parteneriat cu USA Fotbal va extinde rețeaua noastră, ne va îmbunătăți programa și va oferi certificare pentru antrenorii noștri în fotbalul de tineret. USA FOTBALL oferă, de asemenea, o cale pentru cei interesați să joace pentru echipa națională a SUA într -o zi. ”

Prin parteneriat, Skyhawks va executa noul model de dezvoltare a fotbalului din SUA (FDM) în toate antrenorul și instrucțiunile. Modelul este primul model de dezvoltare a sportivilor pe termen lung al sportului, dezvoltat pentru a face jocul mai sigur prin scăderea contactului și predarea într-un mod care întâlnește sportivii acolo unde se află în dezvoltarea lor.

Antrenorii instruiesc sportivii pe baza vârstei, a tipului/nivelului de îndemânare și a tipului de joc. Aliniat cu modelul de dezvoltare american al USOPC pentru participarea mai sănătoasă și mai inteligentă a sportului pentru tineret, această cale oferă tinerilor sportivi o șansă de a se încânta în sport și de a alege versiunea fotbalului cel mai bun pentru ei, inclusiv steagul, abordarea sau alte tipuri de joc.

„Suntem încântați să facem parteneriat cu Skyhawks, lider în livrarea sportului de tineret premier

Experiențe ”, a declarat Scott Hallenbeck, CEO de fotbal din SUA și director executiv. „FDM se concentrează pe instrucțiuni progresive de îndemânare, siguranță, incluziune și distracție, despre care este tot ceea ce este sport de tineret. Prin acest parteneriat, vor fi introduși mai mulți copii în distracție și

Valori inerente fotbalului în timp ce își cresc alfabetizarea fizică pentru stiluri de viață potrivite și sănătoase. ”

Curriculumul care va fi implementat în programul de fotbal al pavilionului Skyhawks include programe zilnice specifice vârstei, liste de verificare de dezvoltare pentru fiecare grupă de vârstă, indicii de coaching îmbunătățite și instrumente de măsurare pentru fiecare abilitate, introducerea activităților „Prep for Contact”, noi abilități bazate pe abilități bazate pe abilități Exerciții și jocuri și includerea activităților de mindfulness.

În plus față de oferta programului de fotbal Skyhawks Flag, fotbalul SUA și Skyhawks vor co-găzdui clinicile de competențe de fotbal de pavilion în colaborare cu regionalele selectate ale echipei naționale din SUA, concentrate pe componentele ofensive de bază ale trecerii, primelor și alergării.

Skyhawks oferă tabere de fotbal de pavilion pentru copii cu vârste cuprinse între cinci și 12 ani, într -o varietate de formate din comunități la nivel național. Ofertele de programe curente continuă să urmeze protocoalele Covid-19 dovedite pe orientări de stat și locale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.