Job of the Week: Overlay Cluster Manager, Birmingham 2022

Suntem încântați să vă aducem detalii despre cel mai recent loc de muncă al săptămânii – alimentat de Global Sport 2022 pentru a gestiona toate aspectele privind planificarea, proiectarea, livrarea și eliminarea/reinstalarea tuturor locurilor de concurență și non-competiție într-un cluster, inclusiv evenimente de testare.

În iulie 2022, Birmingham va găzdui XXII Commonwealth Games, cel mai mare eveniment multi-sport care va avea loc în Anglia în 10 ani. Aproximativ 6.500 de sportivi și oficiali ai echipei din 71 de națiuni și teritorii din întreaga Commonwealth se vor reuni într-o sărbătoare de 12 zile a sportului și a culturii. Evenimentele vor avea loc peste Birmingham și West Midlands, distrând mult mai mult de un milion de spectatori cu bilet și ajungând la o audiență de difuzare globală de mult mai mult de un miliard.

Birmingham 2022 caută un manager de cluster de suprapunere cu experiență pentru a gestiona toate aspectele planificării, proiectării, livrării și eliminării/reinstalării tuturor locurilor de concurență și non-competiție într-un cluster, inclusiv evenimente de testare.

Responsabilități cheie

Gestionați echipa de manageri de proiect suprapuse, proiectanți, ingineri, asistență CAD, livrare VDO

Parteneri, personalul locului în funcție și alții repartizați în cluster pentru toate fazele proiectului.

Oferiți leadership și dezvoltare pentru echipa de cluster de suprapunere prin toate fazele proiectului.

Gestionați și coordonați -vă cu autoritățile locale partenere/administrația locală și echipele de integrare moștenită în domeniul de aplicare al Build Locul de capital, asigurând claritatea responsabilităților de livrare, urmărirea și rezolvarea problemelor.

Lucrați cu consultanți de proiectare și inginerie în timpul fazelor de planificare pentru domeniul de aplicare și dezvoltarea proiectului. Gestionați consultanții pe site în timpul fazelor de livrare și eliminare/restaurare.

Coordonează cu echipele de zonă funcțională pentru a dezvolta domeniul de aplicare și pentru a -și îndeplini cerințele de timp pentru jocuri pentru fiecare loc din cluster, asigurându -se că facilitățile sunt potrivite pentru grupurile de clienți de jocuri.

Lucrând îndeaproape cu resursa de proiectare a departamentului VDO, conduceți și gestionați locul

Procesul de planificare operațională (VOP) în numele Departamentului VDO pentru a identifica principiile planificării locației, a valida ipotezele de bază ale proiectării, a stabili nivelurile de servicii de suprapunere și a cerințelor de aplicare și a rezultatelor convenite.

Lucrați îndeaproape cu echipele de loc pentru planificare, dezvoltare și livrare.

Raportați, gestionați și rezolvați riscurile și problemele pentru locurile din cluster.

Dezvoltați, gestionați și mențineți bugetele pentru fiecare loc dintr -un cluster.

Gestionează proiecte speciale în ceea ce privește dezvoltarea suprapunerii, după cum este necesar.

Dezvoltați, gestionați și mențineți programele de livrare/construirea programelor pentru fiecare loc din cluster.

Gestiona și coordonează sfera de lucru a clienților esențiali; Inclusiv de emisiuni gazdă, parteneri comerciali și sponsori de jocuri

Raportați și actualizați Federația Jocurilor Commonwealth (CGF) și alte părți interesate esențiale cu locații progres, urmărirea, rezoluția problemelor etc.

Asigurați -vă că cerințele de suprapunere sunt planificate, dezvoltate și livrate în siguranță și în conformitate cu legislația privind sănătatea și siguranța.

Gestionați toate livrările necesare pentru a obține înscrieri legale relevante și conformitatea codului de reglementare (sănătate și siguranță, planificare, controlul clădirilor, inginerie la incendiu, siguranță alimentară/igienă și gestionarea mulțimii) referitoare la proiectarea, planificarea și livrarea suprapunerii.

Abilități și experiență necesare:

Calificarea profesională legată de proiectare cu experiență post-calificare

Abilități CAD bine dezvoltate; Autocad și Revit

Redactare excelentă a raportului, capacități de proiectare și abilități de comunicare.

Suprapunerea anterioară a locului sportiv și experiența de design a jocurilor multi-sport este esențială

Abilitatea și experiența demonstrată de a lucra cu autorități legale, cum ar fi planificarea, controlul clădirii și licențele pentru a obține aprobările necesare

Această poziție este supusă unei verificări a cazierului penal de la serviciul de dezvăluire și împiedicare.

Birmingham 2022 este o organizație egală cu oportunități de egalitate și un angajator încrezător de depreciere. Încurajăm aplicațiile din toate fondurile și comunitățile.

Pentru descrierea completă a postului, precum și detalii despre cum să aplicați, faceți clic aici.

#B2022 #Birmingham2022 #Careers #CommonWealthGames #JobSinsport #SportSJobs

Locul de muncă al săptămânii vă este adus cu amabilitatea Global Sports (GlobalsportsJobs), principala platformă de cariere de specialitate din lume pentru industria sportivă internațională.

#sportsvenuebiz

#SportsVenueBusiness – Platforma principală a lumii pentru știri, vizualizări și evoluții din industrie

ALSD International, principalul eveniment al Europei pentru Sectorul Premium și sectorul ospitalității, se desfășoară pe stadionul Anfield din Liverpool Fotbal Club din 12-13 octombrie. Evenimentul va include o conferință la nivel înalt axată pe modul de creștere a veniturilor prin noi construcții, remodelări și extinderi de servicii și prin cele mai recente evoluții în tehnologie și F&B, precum și idei despre cum să recuperați pierdut în pierderea înVino din cauza pandemiei Covid-19. În plus față de o expoziție care prezintă cele mai recente produse, servicii și soluții, evenimente de rețea și călătorii din spatele scenei din Anfield, Goodison Park și M&S Bank Arena.

#ALSDInternational – Europa și singurul eveniment pentru sediul premium și sectorul ospitalității

#ALSD – Conducerea industriei de scaune premium timp de 30 de ani

Partajează acest articol

Primele imagini cu reamenajarea planificată de blocare/laker la Kia Oval lansată

Primele imagini ale reamenajării planificate de blocare/laker la Kia Oval au fost lansate după ce clubul a introdus o aplicație de planificare săptămâna aceasta. Evoluțiile planificate ar vedea capacitatea locației crescută la 28.000.

Cele patru imagini (deasupra și mai jos) arată perspective diferite ale schemei, preluate de pe teren, direct în afara pământului, partea inferioară a străzii Green Bowling din apropiere și din afara stației de tuburi ovale.

Privind imaginea de pe teren (de mai sus), se poate vedea și lucrările suplimentare pe pavilionul istoric al membrilor Micky Stewart, se poate observa, clădirea victoriană bucurându -se de o nouă simetrie când a fost văzut de la Vauxhall End.

Din direct în afara pământului la capătul pavilionului

Din fundul străzii Bowling Green

Din stația de tuburi ovale exterioare

Noul stand de blocare/laker la Kia Oval va crește capacitatea solului la aproximativ 28.000, adăugând 2.500 de locuri. Dezvoltarea va vedea că Peter -ul existent poate sta extins pentru a face legătura cu pavilionul membrilor Micky Stewart cu două niveluri, inclusiv și mai multe terase ale sistemului de acoperișuri, adăugate mai sus.

De asemenea, va exista o extensie la pavilionul membrilor Micky Stewart, adăugând o aripă suplimentară la clădirea originală, construită în anii 1890, ceea ce o va face pe deplin simetrică atunci când este văzut de la capătul Vauxhall al terenului și va adăuga noi camere pentru membrii membrilor „Folosiți în zilele de meci.

La fel ca și capacitatea suplimentară de zi a meciului, noua dezvoltare va vedea o nouă facilitate construită pentru activitatea de conferințe și evenimente a clubului, permițând terenului să găzduiască evenimente mai mari cu domeniul de aplicare pentru peste 700 de invitați, care vor permite o dezvoltare cuprinzătoare și mai mult în non -meci -Evenimente de zi la Kia Oval.

Cererea a fost depusă după o consultație îndelungată cu comunitatea rezidențială din jurul Consiliului Kia Oval și Lambeth. Arhitecții pentru schemă sunt Rolfe Judd, o practică cu sediul pe Claylands Road, la cinci minute de mers pe jos de Kia Oval, care a dezvoltat și noul stand Peter May, care a fost deschis în 2016.

În cazul în care consimțământul de planificare este dat la sfârșitul acestui an, construcția este planificată să înceapă după sezonul de iarnă din 2019 și să fie finalizată, în două faze, până la începutul verii de cricket din 2021.

Directorul executiv al Surrey CCC, Richard Gould, a declarat:

În timp ce anunțând planul nostru de a extinde Kia Oval în achiziție pentru a răspunde cererii de îmbunătățire pe care o întâlnim pentru cricket internațional și intern, am lucrat în acest moment.

Pe lângă faptul că a adăugat 2.500 de locuri suplimentare la sol, această dezvoltare va oferi noi facilități importante pentru a ajuta clubul să continue să se bazeze pe creșterea recentă care a fost determinată în activitatea noastră de conferințe și evenimente.

Aș dori să le mulțumesc rezidenților locali cu care am lucrat la proiectarea schemei, precum și altor părți interesate ale clubului pentru ajutorul și sprijinul acordat în pregătirea acestei cereri.

Detalii complete despre cererea de planificare au fost anunțate de președintele Surrey CCC, Richard Thompson, la AGM anual al clubului, aseară, când a anunțat, de asemenea, că Surrey a înregistrat profituri record de 3,6 milioane de lire sterline pentru ultimul exercițiu financiar.

De asemenea, s -a confirmat săptămâna aceasta că Anglia va juca Africa de Sud la Oval pe 30 mai 2019, în meciul de deschidere al Cupei Mondiale ICC Cricket din 2019.

Terenul va găzdui patru meciuri de grup ulterioare, cu șapte dintre cele mai importante națiuni de cricketing din lume, care vor juca la Oval în timpul competiției.

După Anglia împotriva Africii de Sud, terenul va găzdui Africa de Sud împotriva Bangladeshului, trei zile mai târziu, duminică, 2 iunie, înainte ca Bangladesh să ia în Noua Zeelandă într -un meci de zi/noapte, miercuri, 5 iunie.

Weekend -ul următor va vedea o ciocnire enormă între India și Australia duminică, 9 iunie, înainte ca ultimul joc al terenului să aibă loc sâmbătă, 15 iunie, între Sri Lanka și Australia.

Imagini, amabilitate: Surrey CCC/Rolfe Judd

#SportsVenueBusiness – Ținându -vă în cunoștință!

Partajează acest articol

Fostul polițist al șefului Saracens Industrial & Advertising se alătură Secuutix

Secuutix UK, precum și Irlanda și -a consolidat echipa de conducere superioară cu vizita lui Andy Duckworth. O cifră respectată, precum și extrem de experimentată în sectoarele sportive, precum și de plăcere, Duckworth va fi responsabil pentru avansarea serviciilor de conducere, deoarece afacerea pare să-și continue creșterea pe piață.

Duckworth a fost la Saracens Rugby Club timp de șase ani, unde ultima sa funcție a fost principală industrială, precum și ofițer de publicitate. El a fost responsabil pentru direcția calculată, precum și pentru avansarea programului industrial, precum și a programului de publicitate. În acest timp, a dublat profiturile de prezență, precum și a supravegheat un impuls de 130% în deținătorii de bilete de sezon.

De asemenea, Duckworth a deținut publicitate senior, precum și funcții industriale la Diageo, Top Golf, precum și Luminar Leisure.

Comentând numirea sa, Duckworth a spus:

În calitate de client al Secuutix când eram la Saracens, am fost mulțumit de aspirația echipei de a produce metode bazate pe consumatori, precum și de a oferi rezultate transformatoare. Accentul meu va fi pe producerea de parteneriate pe termen lung, calculate cu clienții noștri. Folosind inovațiile tehnologice actuale, aștept cu nerăbdare să ajut clienții să îmbunătățească nivelul de interacțiune cu deținătorii de bilete, precum și să transformă experiența generală a fanilor.

David Hornby, directorul general al Secuutix Marea Britanie, precum și Irlanda, a adăugat:

Andy aduce cu el o bogăție de experiență client. După ce a lucrat din partea clientului, înțelegerea sa de primă mână a nevoilor clienților noștri va juca o funcție crucială în dezvoltarea creșterii noastre susținute în Marea Britanie, precum și în Irlanda.

În ultimul an, Secuutix a adăugat la portofoliul nostru de produse cu introducerea Tixngo, precum și achiziționarea de Oxynade, așezând împreună cu platforma noastră Secuutix 360 ° existentă. Aceasta deschide noi șanse pentru noi în Marea Britanie, Europa, precum și SUA, precum și așa că sunt încântat să adaug acest calibru de abilitate echipei noastre.

Clienții Secuutix UK, precum și Irlanda – platforma de interacțiune de ticketing – includ Everton FC, R&A, Lancashire Cricket Club, Anglia Netball, Saracens, precum și Brentford FC.

Cei care vor merge la următoarea ediție a ALSD Worldwide vor face plăcere într-o excursie specială din spatele scenei din Goodison Park, precum și pentru a auzi planurile lui Everton, precum și Sodexo Marea Britanie și Irlanda pentru noul stadion de la Bramley-Moore Dock , creat de Meis Architects, proiectul oamenilor.

#arenas #eventsindustry #liveevents #sports #sportsbiz #sportsentertainment #sportsindustry #sportstech #stadia #ticketing

Următoarea ediție a ALSD Worldwide-evenimentul principal al Europei pentru Premium Seat și Sports Hospitality Market-se desfășoară pe faimoasa stadion Anfield din Liverpool Club, în perioada 12-13 octombrie. Seminarul la nivel înalt va arunca o privire exact la modul de a stimula profiturile cu noi construcții, restaurări și extinderi de servicii, pe lângă prin intermediul tehnologiilor actuale, precum și exact cum să recuperați veniturile pierdute.

Ediția din 2020 a ALSD International-organizată de Asociația directorilor de suite de înaltă calitate împreună cu activitatea de locații sportive-va funcționa o sală de expoziții care prezintă produsele actuale, servicii și soluții, excursii din spatele scenei din Anfield Stadium, Goodison Park ca precum și M&S Bank Arena, pe lângă multe evenimente de rețea, inclusiv accesul la câștig la întâlniri 1-on-1, asigurând șanse optimizate de a face cunoștințe, rețea, precum și de serviciu cu factorii de decizie la nivel înalt.

#ALSDInternational – Evenimentul de frunte al Europei pentru premium scaunul și sectorul ospitalității sportive

#ALSD – Conducerea pieței de scaune premium în ultimii 30 de ani

#sportsvenuebiz

#SportsVenueBusiness – Platforma de frunte pentru știri, vizualizări și evoluții pe piață

Partajează acest articol

Publicul la nivel mondial al lui Laliga crește cu aproape 50% după ce repornirea

, Laliga Santander și -a sporit cifrele de verificare la nivel mondial cu mult mai mult de 48% din prima zi de meci (Matchday 28) respectând cu repornirea ligii pe 11 iunie comparativ, comparativ la tipic pentru primele 27 de meciuri înainte de suspendarea necesară a Ligii spaniole din cauza pandemiei Covid-19.

Potrivit consultanților la nivel mondial, Nielsen Sports, precum și pe baza cifrelor preliminare de verificare oficială, precum și estimări ale firmei, audiențe la nivel mondial în timpul jocurilor online în ziua de meci 28 de creștere exponențială înregistrată.

În unele regiuni ale lumii, s -au realizat impulsuri foarte ascuțite în cifrele de verificare, în prima zi, respectând repornirea. De exemplu, în Africa a existat o creștere de peste 73%, precum și în țări precum Africa de Sud, impulsul s -a ridicat la mult mai mult de 210%.

În țări orientale, cum ar fi India, unde Laliga este difuzată pe Facebook, a fost detectat un impuls de peste 72%. În Europa, uptick -ul a fost de peste 56%, cu țări precum Belgia (un impuls de peste 130%), precum și Danemarca (un impuls de peste 46%) din nota specifică.

Președintele Laliga, Javier Tebas, a declarat:

La Liga ne simțim privilegiați să putem duce din nou pe teren, precum și suntem extrem de încântați să avem șansa de a oferi plăceri sportive online de fiecare dată când există puține evenimente precum aceasta în întreaga lume. Sperăm că alte competiții din alte regiuni vor începe în curând, deoarece este crucial atât pentru fani, cât și pentru industrie. Suntem recunoscători tuturor fanilor care s -au conformat cu Laliga acum la repornire, deoarece am lucrat cu toții dificil să le oferim din nou plăcerea.

Oscar Mayo, directorul de afaceri, publicitate și dezvoltare la nivel mondial al Laliga, a adăugat:

Suntem extrem de încântați de creșterea exponențială a cifrelor pentru publicul mondial al lui Laliga. Am înțeles că fanii din întreaga lume erau dornici să se bucure de plăcere, precum și de plăcerea pe care o oferim. Obținerea unei creșteri de aproape 50% în publicul nostru la nivel mondial este o reflectare a muncii dificile efectuate de radiodifuzorii noștri la nivel mondial, cluburile, precum și competiția în sine în ultimele câteva luni.

Creștere în Spania
În plus față de creșterea exponențială a publicului la nivel mondial al Laliga, Laliga a cunoscut, de asemenea, un impuls în verificarea cifrelor din țara sa de casă, Spania. Cifrele oficiale arată un impuls în clienții spanioli de peste 12% în timpul primei zile de meci, comparativ cu cei înainte de suspendarea ligii.

40+ boxe verificate.

Borja Gonzalez Bilbao de la Clubul Atletic este unul dintre cei 40+ profesioniști din piață care vor împărtăși informații în timpul ALSD Worldwide 2020

Sursa: Laliga.com

© Laliga – 2020

#football #footballclubs #laliga #sportsbiz #sportsentertainment #stadia

Următoarea ediție a ALSD Worldwide – evenimentul principal al Europei pentru premium Seat & Hospitality Sector – se desfășoară pe stadionul Anfield de la Liverpool Football Club 12 și 13 octombrie, precum și va examina exact cum să sporiți profiturile cu noi construcții, renovări, extinderi de servicii, extinderi de servicii, extinderi de servicii, precum și tehnologia actuală, precum și exact cum să recuperați profiturile pierdute publică CovID-19.

Ediția din 2020 a ALSD International-organizată de Asociația directorilor de suite de ultimă generație, precum și a activității de locație sportivă-va funcționa o conferință la nivel înalt, o sală de expoziții care prezintă produsele, serviciile și soluțiile actuale, Park, precum și M&S Bank Arena, precum și multe evenimente în rețea, asigurând șanse optimizate de a face cunoștințe, rețea, precum și afaceri.

#ALSDInternational – Evenimentul Europei pentru Sectorul Premium și sectorul ospitalității sportive

#ALSD – Conducerea pieței de scaune premium în ultimii 30 de ani

#sportsvenuebiz

#SportsVenueBusiness – Platforma de frunte pentru știri, vizualizări și evoluții pe piață

Partajează acest articol

O lecție de joc interior pentru îmbunătățirea performanței sportive

obținerea mentalității de joc interior pentru performanța sportivă

În sfatul de psihologie sportivă din această săptămână, voi continua la subiectul performanței cu a -ți conta în abilitățile tale …

Vă rugăm să rețineți că definesc contabilitatea în abilitățile dvs. diferit decât încrederea. Încrederea este să vă înțelegeți că sau sportivii dvs. vă puteți efectua bine sau vă poate executa abilitățile. Contorizați -vă depinde de practica dvs. pentru a vă executa abilitățile și a vă pune mintea pe pilot automat.

Bine, mintea ta nu este cu adevărat pe pilotul automat, dar abilitățile tale sunt. Gândiți -vă la jocul dvs. ca la două gânduri care vă ajută să jucați la potențialul dvs. în competiție …

Prima este mentalitatea de practică, pe care o utilizați în practică atunci când încercați să vă îmbunătățiți jocul. Lucrezi la tehnică și încerci să te îmbunătățești.

Al doilea este mentalitatea de performanță, pe care o utilizați în competiție. Acest lucru este atunci când încerci să obții la maxim abilitățile tale – și nu ești prins de modul de a efectua o abilitate.

Potrivit lui Tim Gallwey, autorul „The Inner Game of Tennis”, vă veți obține în felul dvs. atunci când vă acoperiți excesiv cu direcții verbale prea numeroase în timpul competiției. Numesc acest lucru blocat într -o mentalitate de practică.

Vă obțineți în felul dvs., deoarece oferiți corpului dvs. prea numeroase direcții sau „comenzi verbale”, cum ar fi cum să urmați corect, susține Tim Gallwey.

Pentru a găsi fluxul, el spune că doriți să vă simplificați gândirea atunci când efectuați. Trebuie să conteze în procesul de învățare din practică și să vă bazați pe memoria motorie.

Traducere: studiați din greu (prin practică și instruire) și apoi luați testul de cărți închise în competiție. Testați abilitățile pe care le -ați antrenat în practică în timpul competiției – nu continuați să „studiați” în competiție.

Acesta este un alt lucru dificil pentru perfecționisti, deoarece tind să:

Continuați să practicați și să -și îmbunătățească abilitățile în competiție

Evaluează peste erorile și încearcă să le remediezi la un moment nepotrivit

Concentrați -vă pe îmbunătățirea viitoare, în loc să efectuați astăzi grozav

Doresc ca performanța lor să se simtă, să privească și să fie perfectă

Ce poți face tu sau sportivii tăi pentru a avea mult mai mult flux și a conta în competiție?

În primul rând, trebuie să vă separați practica, atunci când vă îmbunătățiți, de momentele în care efectuați. Știți când să opriți mentalitatea de învățare și să jucați doar.

În al doilea rând, Gallwey spune că sportivii trebuie să oprească „instrucțiunile verbale” pe care le dau pentru a -și permite performanța să strălucească. Cheia mai puțin mai puțin și mult mai multă reacție este cheia.

În al treilea rând, nu mai încerca să fii ideal în competiție. Efectuați cu o mentalitate funcțională: fiți bine cu o piesă, o împușcare sau o abilitate care s -a dovedit bine și a terminat treaba. Brad Gilbert numește acest câștigător în cartea sa, „Câștigarea urâtă”.

Această mentalitate bazată pe baza abilităților tale funcționează cu adevărat?

Iată ce a spus o balerină profesională despre munca noastră împreună folosind aceste principii în care instruiesc și eu

“A fost minunat!!! Înainte de spectacol, am simțit cu adevărat că devin parte. Am rămas concentrat în fiecare moment, am rămas calm și am făcut de fapt trucurile provocatoare mai bune decât am avut vreodată! Antrenorii mei au spus că arăt atât de confortabil. Acesta este rezultatul muncii mele cu tine! Mi -ai oferit instrumentele pentru a face față acestui munte substanțial al unui rol, pas cu pas! Sunt dincolo de fericit! ”
~ Sportiv profesionist

Dacă nu știați încă, puteți obține astăzi toate seria CD -uri de atlet de încredere în descărcare digitală. Asta implică costuri de transport și îl descărcați în aceeași zi! Verificați aici:

Programul Fearless Athlete CD și cărți de lucru

Antrenorul tău de joc mental,

Dr. Patrick Cohn

P.S. De asemenea, ajutăm o mulțime de perfecționiști să învețe cum să -și îmbunătățească fluxul în competiție prin intermediul programelor noastre de coaching mental. Vă rugăm să consultați programele de coaching individuale aici:

Antrenor de psihologie sportivă pentru sportivi

Programul de top pe care îl avem pentru performanțe neînfricate este:

Programul Fearless Athlete CD și cărți de lucru

Sporiți -vă încrederea cu antrenorul de jocuri mentale!

Antrenorul de joc mental, Dr. Patrick Cohn, vă poate ajuta sau sportivul dvs., cu vârsta de 12 ani și mai mult, să cuceriți probleme de joc mental cu antrenorul personal.

Puteți lucra cu dr. Patrick Cohn însuși în Orlando, Florida sau prin Skype, FaceTime sau Telefon. Sunați-ne Toll total gratuit la 888-742-7225 sau contactați-ne pentru multe mai multe informații despre diferitele programe de coaching pe care le oferim!

Ce spun elevii noștri?
“WOW!!! Ce săptămână am avut. Am reușit să realizez cu o încredere care mi -a permis stilului meu să strălucească – nu mai mult mai mult în arenă cu acel aspect „cerb în faruri”. Am încetat să mă evaluez în timp ce făceam performanță și am părăsit de fapt arena după ce modelele mele am simțit că m -am distrat foarte mult. mulțumesc foarte mult.”
~ Julia Dreyer, campion național Equestrian

Pentru toți sportivii-învățați tehnici de stimulare a încrederii!

D Aveți o imagine de sine negativă a dvs. ca sportiv care înăbușește încrederea?

Indiferent de pozitiv, încercați să fiți, nu puteți să agitați îndoielilenullnull