Liverpool FC verifică reamenajarea Kirkby pentru a merge mai departe

așa cum am raportat prima dată săptămâna trecută, Liverpool Football Club (LFC) a verificat că clubul va continua cu reamenajarea site-ului său academic proiectat de KSS din Kirkby.

Planul va vedea prima echipă a Reds, precum și operațiunile de pregătire a fotbalului academic, precum și facilitățile se reunesc pe un singur site într -un nou campus de antrenament.

Locul de muncă va oferi LFC cu facilități de pregătire de talie mondială, inclusiv un centru de performanță de elită pentru prima echipă, precum și un centru de pregătire de ultimă generație pentru echipa sa U23S.

Sitingul, precum și stilul noii clădiri de 9.200 mp produce o echipă foarte separată, precum și zonele U23 Academy, fiecare cu propria identitate, împreună cu noi terenuri de primă echipă, precum și parcare auto pe site.

Site -ul MasterPlan consolidează conceptul de avansare, precum și progresia, producând o cale aspirațională, precum și fizică din gropile de cartier de bază, cu academia, precum și sub 23 de echipe, precum și în cele din urmă până la prima echipă.

Intrarea în Elite Performance Center din LFC pentru prima echipă

Facilitățile vor integra două gimnastii, o sală de sport cu dimensiuni complete, o piscină, un complex de hidroterapie, precum și apartamente de reabilitare sportivă expertă. De asemenea, vor fi studiouri TV devotate, facilități de seminare de presă, precum și cazare pentru birou.

Stilul KSS pentru noul centru de antrenament consolidează identitatea LFC ca unul dintre cele mai bune cluburi de fotbal din Europa, precum și va oferi facilități de lider de piață atât pentru jucători, cât și pentru personal.

Atrium al centrului de performanță al primei echipe a primei echipe

Lucrările sunt de așteptat să înceapă pe terenurile de joc din cartierul Eddie McAdle la Simonswood Lane la sfârșitul lunii iulie, clădirea începând pe site -ul Academiei LFC la începutul lunii octombrie.

Lucrarea este de așteptat să fie finalizată în primăvara anului 2020.

Intrarea la centrul de pregătire de ultimă generație al U23

Imagini, curtoazie: KSS

KSS este un sponsor VIP de lungă durată al Sports Locație Sports (SVB). Pentru și mai multe informații despre joburile lor de semnătură, precum și luați legătura cu detalii, inspectați -le pe lista de directoare a industriei de internet sau faceți clic pe anunțul lor banner de mai jos pentru a vedea site -ul lor …

#SportsVenueBusiness – Te ține în cunoștință!

Partajează acest articol

Leave a Reply

Your email address will not be published.