Marriott devine partenerul oficial al hotelului NCAA

Marriott International a dezvăluit că va ajunge să fie un partener oficial NCAA corporativ în toate cele 90 de campionate NCAA. În conformitate cu acordul, Marriott va fi desemnat partenerul oficial al hotelului NCAA. Oferta pe mai mulți ani include competițiile de baschet NCAA, precum și subvențiile Marriott Worldwide Marketing, mass-media, precum și drepturile de activare a evenimentelor Campionatului NCAA.

De asemenea, Marriott va oferi experiențe de competiție membrilor programului său de beneficii, începând cu turneul de baschet masculin din 2017. Membrii beneficiilor Marriott vor avea șansa de a -și folosi punctele pentru a cita „Experiența Ultimate Men’s Final Four Weekend”, care include două bilete la Final Four, precum și jocul Campionatului Național, VIP va avea acces la o gamă de evenimente finale Four Weekend Events precum și cazare peste noapte la JW Marriott Scottsdale Camelback Inn Resort & Health Spa, cu transport, precum și din toate evenimentele de weekend din Phoenix.

„Suntem extrem de încântați, precum și onorați să funcționăm ca partener oficial al hotelului al NCAA”, a declarat Steve Heitzner, vânzările șefe ale lui Marriott, precum și polițistul publicitar pentru America. „Sporturile de colegiu aduc oameni din toate punctele de viață împreună în exact aceeași metodă pe care o face călătoria, precum și astfel de afilierea este o formă naturală în obiectivul nostru mai mare de a oferi oaspeților noștri cu experiențe inspirate, precum și semnificative.”

„Salutăm Marriott Worldwide ca partener oficial al hotelului NCAA, precum și privim înainte să lucreze cu diferitele sale mărci de hotel care vor oferi studenților noștri sportivi, antrenori, administratori de atletism, precum și fani cu ospitalitate la nivel înalt, precum și servicii În timpul campionatelor NCAA, precum și evenimente ”, a declarat Dan Gavitt, vicepreședinte senior NCAA pentru baschet. „Obiectivele lui Marriott la nivel mondial, precum și ale Campionatelor NCAA sunt aceleași-pentru a oferi o experiență de clasă mondială, precum și de neuitat.”

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.