Job of the Week: Overlay Cluster Manager, Birmingham 2022

Suntem încântați să vă aducem detalii despre cel mai recent loc de muncă al săptămânii – alimentat de Global Sport 2022 pentru a gestiona toate aspectele privind planificarea, proiectarea, livrarea și eliminarea/reinstalarea tuturor locurilor de concurență și non-competiție într-un cluster, inclusiv evenimente de testare.

În iulie 2022, Birmingham va găzdui XXII Commonwealth Games, cel mai mare eveniment multi-sport care va avea loc în Anglia în 10 ani. Aproximativ 6.500 de sportivi și oficiali ai echipei din 71 de națiuni și teritorii din întreaga Commonwealth se vor reuni într-o sărbătoare de 12 zile a sportului și a culturii. Evenimentele vor avea loc peste Birmingham și West Midlands, distrând mult mai mult de un milion de spectatori cu bilet și ajungând la o audiență de difuzare globală de mult mai mult de un miliard.

Birmingham 2022 caută un manager de cluster de suprapunere cu experiență pentru a gestiona toate aspectele planificării, proiectării, livrării și eliminării/reinstalării tuturor locurilor de concurență și non-competiție într-un cluster, inclusiv evenimente de testare.

Responsabilități cheie

Gestionați echipa de manageri de proiect suprapuse, proiectanți, ingineri, asistență CAD, livrare VDO

Parteneri, personalul locului în funcție și alții repartizați în cluster pentru toate fazele proiectului.

Oferiți leadership și dezvoltare pentru echipa de cluster de suprapunere prin toate fazele proiectului.

Gestionați și coordonați -vă cu autoritățile locale partenere/administrația locală și echipele de integrare moștenită în domeniul de aplicare al Build Locul de capital, asigurând claritatea responsabilităților de livrare, urmărirea și rezolvarea problemelor.

Lucrați cu consultanți de proiectare și inginerie în timpul fazelor de planificare pentru domeniul de aplicare și dezvoltarea proiectului. Gestionați consultanții pe site în timpul fazelor de livrare și eliminare/restaurare.

Coordonează cu echipele de zonă funcțională pentru a dezvolta domeniul de aplicare și pentru a -și îndeplini cerințele de timp pentru jocuri pentru fiecare loc din cluster, asigurându -se că facilitățile sunt potrivite pentru grupurile de clienți de jocuri.

Lucrând îndeaproape cu resursa de proiectare a departamentului VDO, conduceți și gestionați locul

Procesul de planificare operațională (VOP) în numele Departamentului VDO pentru a identifica principiile planificării locației, a valida ipotezele de bază ale proiectării, a stabili nivelurile de servicii de suprapunere și a cerințelor de aplicare și a rezultatelor convenite.

Lucrați îndeaproape cu echipele de loc pentru planificare, dezvoltare și livrare.

Raportați, gestionați și rezolvați riscurile și problemele pentru locurile din cluster.

Dezvoltați, gestionați și mențineți bugetele pentru fiecare loc dintr -un cluster.

Gestionează proiecte speciale în ceea ce privește dezvoltarea suprapunerii, după cum este necesar.

Dezvoltați, gestionați și mențineți programele de livrare/construirea programelor pentru fiecare loc din cluster.

Gestiona și coordonează sfera de lucru a clienților esențiali; Inclusiv de emisiuni gazdă, parteneri comerciali și sponsori de jocuri

Raportați și actualizați Federația Jocurilor Commonwealth (CGF) și alte părți interesate esențiale cu locații progres, urmărirea, rezoluția problemelor etc.

Asigurați -vă că cerințele de suprapunere sunt planificate, dezvoltate și livrate în siguranță și în conformitate cu legislația privind sănătatea și siguranța.

Gestionați toate livrările necesare pentru a obține înscrieri legale relevante și conformitatea codului de reglementare (sănătate și siguranță, planificare, controlul clădirilor, inginerie la incendiu, siguranță alimentară/igienă și gestionarea mulțimii) referitoare la proiectarea, planificarea și livrarea suprapunerii.

Abilități și experiență necesare:

Calificarea profesională legată de proiectare cu experiență post-calificare

Abilități CAD bine dezvoltate; Autocad și Revit

Redactare excelentă a raportului, capacități de proiectare și abilități de comunicare.

Suprapunerea anterioară a locului sportiv și experiența de design a jocurilor multi-sport este esențială

Abilitatea și experiența demonstrată de a lucra cu autorități legale, cum ar fi planificarea, controlul clădirii și licențele pentru a obține aprobările necesare

Această poziție este supusă unei verificări a cazierului penal de la serviciul de dezvăluire și împiedicare.

Birmingham 2022 este o organizație egală cu oportunități de egalitate și un angajator încrezător de depreciere. Încurajăm aplicațiile din toate fondurile și comunitățile.

Pentru descrierea completă a postului, precum și detalii despre cum să aplicați, faceți clic aici.

#B2022 #Birmingham2022 #Careers #CommonWealthGames #JobSinsport #SportSJobs

Locul de muncă al săptămânii vă este adus cu amabilitatea Global Sports (GlobalsportsJobs), principala platformă de cariere de specialitate din lume pentru industria sportivă internațională.

#sportsvenuebiz

#SportsVenueBusiness – Platforma principală a lumii pentru știri, vizualizări și evoluții din industrie

ALSD International, principalul eveniment al Europei pentru Sectorul Premium și sectorul ospitalității, se desfășoară pe stadionul Anfield din Liverpool Fotbal Club din 12-13 octombrie. Evenimentul va include o conferință la nivel înalt axată pe modul de creștere a veniturilor prin noi construcții, remodelări și extinderi de servicii și prin cele mai recente evoluții în tehnologie și F&B, precum și idei despre cum să recuperați pierdut în pierderea înVino din cauza pandemiei Covid-19. În plus față de o expoziție care prezintă cele mai recente produse, servicii și soluții, evenimente de rețea și călătorii din spatele scenei din Anfield, Goodison Park și M&S Bank Arena.

#ALSDInternational – Europa și singurul eveniment pentru sediul premium și sectorul ospitalității

#ALSD – Conducerea industriei de scaune premium timp de 30 de ani

Partajează acest articol

Leave a Reply

Your email address will not be published.