Publicul la nivel mondial al lui Laliga crește cu aproape 50% după ce repornirea

, Laliga Santander și -a sporit cifrele de verificare la nivel mondial cu mult mai mult de 48% din prima zi de meci (Matchday 28) respectând cu repornirea ligii pe 11 iunie comparativ, comparativ la tipic pentru primele 27 de meciuri înainte de suspendarea necesară a Ligii spaniole din cauza pandemiei Covid-19.

Potrivit consultanților la nivel mondial, Nielsen Sports, precum și pe baza cifrelor preliminare de verificare oficială, precum și estimări ale firmei, audiențe la nivel mondial în timpul jocurilor online în ziua de meci 28 de creștere exponențială înregistrată.

În unele regiuni ale lumii, s -au realizat impulsuri foarte ascuțite în cifrele de verificare, în prima zi, respectând repornirea. De exemplu, în Africa a existat o creștere de peste 73%, precum și în țări precum Africa de Sud, impulsul s -a ridicat la mult mai mult de 210%.

În țări orientale, cum ar fi India, unde Laliga este difuzată pe Facebook, a fost detectat un impuls de peste 72%. În Europa, uptick -ul a fost de peste 56%, cu țări precum Belgia (un impuls de peste 130%), precum și Danemarca (un impuls de peste 46%) din nota specifică.

Președintele Laliga, Javier Tebas, a declarat:

La Liga ne simțim privilegiați să putem duce din nou pe teren, precum și suntem extrem de încântați să avem șansa de a oferi plăceri sportive online de fiecare dată când există puține evenimente precum aceasta în întreaga lume. Sperăm că alte competiții din alte regiuni vor începe în curând, deoarece este crucial atât pentru fani, cât și pentru industrie. Suntem recunoscători tuturor fanilor care s -au conformat cu Laliga acum la repornire, deoarece am lucrat cu toții dificil să le oferim din nou plăcerea.

Oscar Mayo, directorul de afaceri, publicitate și dezvoltare la nivel mondial al Laliga, a adăugat:

Suntem extrem de încântați de creșterea exponențială a cifrelor pentru publicul mondial al lui Laliga. Am înțeles că fanii din întreaga lume erau dornici să se bucure de plăcere, precum și de plăcerea pe care o oferim. Obținerea unei creșteri de aproape 50% în publicul nostru la nivel mondial este o reflectare a muncii dificile efectuate de radiodifuzorii noștri la nivel mondial, cluburile, precum și competiția în sine în ultimele câteva luni.

Creștere în Spania
În plus față de creșterea exponențială a publicului la nivel mondial al Laliga, Laliga a cunoscut, de asemenea, un impuls în verificarea cifrelor din țara sa de casă, Spania. Cifrele oficiale arată un impuls în clienții spanioli de peste 12% în timpul primei zile de meci, comparativ cu cei înainte de suspendarea ligii.

40+ boxe verificate.

Borja Gonzalez Bilbao de la Clubul Atletic este unul dintre cei 40+ profesioniști din piață care vor împărtăși informații în timpul ALSD Worldwide 2020

Sursa: Laliga.com

© Laliga – 2020

#football #footballclubs #laliga #sportsbiz #sportsentertainment #stadia

Următoarea ediție a ALSD Worldwide – evenimentul principal al Europei pentru premium Seat & Hospitality Sector – se desfășoară pe stadionul Anfield de la Liverpool Football Club 12 și 13 octombrie, precum și va examina exact cum să sporiți profiturile cu noi construcții, renovări, extinderi de servicii, extinderi de servicii, extinderi de servicii, precum și tehnologia actuală, precum și exact cum să recuperați profiturile pierdute publică CovID-19.

Ediția din 2020 a ALSD International-organizată de Asociația directorilor de suite de ultimă generație, precum și a activității de locație sportivă-va funcționa o conferință la nivel înalt, o sală de expoziții care prezintă produsele, serviciile și soluțiile actuale, Park, precum și M&S Bank Arena, precum și multe evenimente în rețea, asigurând șanse optimizate de a face cunoștințe, rețea, precum și afaceri.

#ALSDInternational – Evenimentul Europei pentru Sectorul Premium și sectorul ospitalității sportive

#ALSD – Conducerea pieței de scaune premium în ultimii 30 de ani

#sportsvenuebiz

#SportsVenueBusiness – Platforma de frunte pentru știri, vizualizări și evoluții pe piață

Partajează acest articol

Leave a Reply

Your email address will not be published.