O lecție de joc interior pentru îmbunătățirea performanței sportive

obținerea mentalității de joc interior pentru performanța sportivă

În sfatul de psihologie sportivă din această săptămână, voi continua la subiectul performanței cu a -ți conta în abilitățile tale …

Vă rugăm să rețineți că definesc contabilitatea în abilitățile dvs. diferit decât încrederea. Încrederea este să vă înțelegeți că sau sportivii dvs. vă puteți efectua bine sau vă poate executa abilitățile. Contorizați -vă depinde de practica dvs. pentru a vă executa abilitățile și a vă pune mintea pe pilot automat.

Bine, mintea ta nu este cu adevărat pe pilotul automat, dar abilitățile tale sunt. Gândiți -vă la jocul dvs. ca la două gânduri care vă ajută să jucați la potențialul dvs. în competiție …

Prima este mentalitatea de practică, pe care o utilizați în practică atunci când încercați să vă îmbunătățiți jocul. Lucrezi la tehnică și încerci să te îmbunătățești.

Al doilea este mentalitatea de performanță, pe care o utilizați în competiție. Acest lucru este atunci când încerci să obții la maxim abilitățile tale – și nu ești prins de modul de a efectua o abilitate.

Potrivit lui Tim Gallwey, autorul „The Inner Game of Tennis”, vă veți obține în felul dvs. atunci când vă acoperiți excesiv cu direcții verbale prea numeroase în timpul competiției. Numesc acest lucru blocat într -o mentalitate de practică.

Vă obțineți în felul dvs., deoarece oferiți corpului dvs. prea numeroase direcții sau „comenzi verbale”, cum ar fi cum să urmați corect, susține Tim Gallwey.

Pentru a găsi fluxul, el spune că doriți să vă simplificați gândirea atunci când efectuați. Trebuie să conteze în procesul de învățare din practică și să vă bazați pe memoria motorie.

Traducere: studiați din greu (prin practică și instruire) și apoi luați testul de cărți închise în competiție. Testați abilitățile pe care le -ați antrenat în practică în timpul competiției – nu continuați să „studiați” în competiție.

Acesta este un alt lucru dificil pentru perfecționisti, deoarece tind să:

Continuați să practicați și să -și îmbunătățească abilitățile în competiție

Evaluează peste erorile și încearcă să le remediezi la un moment nepotrivit

Concentrați -vă pe îmbunătățirea viitoare, în loc să efectuați astăzi grozav

Doresc ca performanța lor să se simtă, să privească și să fie perfectă

Ce poți face tu sau sportivii tăi pentru a avea mult mai mult flux și a conta în competiție?

În primul rând, trebuie să vă separați practica, atunci când vă îmbunătățiți, de momentele în care efectuați. Știți când să opriți mentalitatea de învățare și să jucați doar.

În al doilea rând, Gallwey spune că sportivii trebuie să oprească „instrucțiunile verbale” pe care le dau pentru a -și permite performanța să strălucească. Cheia mai puțin mai puțin și mult mai multă reacție este cheia.

În al treilea rând, nu mai încerca să fii ideal în competiție. Efectuați cu o mentalitate funcțională: fiți bine cu o piesă, o împușcare sau o abilitate care s -a dovedit bine și a terminat treaba. Brad Gilbert numește acest câștigător în cartea sa, „Câștigarea urâtă”.

Această mentalitate bazată pe baza abilităților tale funcționează cu adevărat?

Iată ce a spus o balerină profesională despre munca noastră împreună folosind aceste principii în care instruiesc și eu

“A fost minunat!!! Înainte de spectacol, am simțit cu adevărat că devin parte. Am rămas concentrat în fiecare moment, am rămas calm și am făcut de fapt trucurile provocatoare mai bune decât am avut vreodată! Antrenorii mei au spus că arăt atât de confortabil. Acesta este rezultatul muncii mele cu tine! Mi -ai oferit instrumentele pentru a face față acestui munte substanțial al unui rol, pas cu pas! Sunt dincolo de fericit! ”
~ Sportiv profesionist

Dacă nu știați încă, puteți obține astăzi toate seria CD -uri de atlet de încredere în descărcare digitală. Asta implică costuri de transport și îl descărcați în aceeași zi! Verificați aici:

Programul Fearless Athlete CD și cărți de lucru

Antrenorul tău de joc mental,

Dr. Patrick Cohn

P.S. De asemenea, ajutăm o mulțime de perfecționiști să învețe cum să -și îmbunătățească fluxul în competiție prin intermediul programelor noastre de coaching mental. Vă rugăm să consultați programele de coaching individuale aici:

Antrenor de psihologie sportivă pentru sportivi

Programul de top pe care îl avem pentru performanțe neînfricate este:

Programul Fearless Athlete CD și cărți de lucru

Sporiți -vă încrederea cu antrenorul de jocuri mentale!

Antrenorul de joc mental, Dr. Patrick Cohn, vă poate ajuta sau sportivul dvs., cu vârsta de 12 ani și mai mult, să cuceriți probleme de joc mental cu antrenorul personal.

Puteți lucra cu dr. Patrick Cohn însuși în Orlando, Florida sau prin Skype, FaceTime sau Telefon. Sunați-ne Toll total gratuit la 888-742-7225 sau contactați-ne pentru multe mai multe informații despre diferitele programe de coaching pe care le oferim!

Ce spun elevii noștri?
“WOW!!! Ce săptămână am avut. Am reușit să realizez cu o încredere care mi -a permis stilului meu să strălucească – nu mai mult mai mult în arenă cu acel aspect „cerb în faruri”. Am încetat să mă evaluez în timp ce făceam performanță și am părăsit de fapt arena după ce modelele mele am simțit că m -am distrat foarte mult. mulțumesc foarte mult.”
~ Julia Dreyer, campion național Equestrian

Pentru toți sportivii-învățați tehnici de stimulare a încrederii!

D Aveți o imagine de sine negativă a dvs. ca sportiv care înăbușește încrederea?

Indiferent de pozitiv, încercați să fiți, nu puteți să agitați îndoielilenullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.