Primele imagini cu reamenajarea planificată de blocare/laker la Kia Oval lansată

Primele imagini ale reamenajării planificate de blocare/laker la Kia Oval au fost lansate după ce clubul a introdus o aplicație de planificare săptămâna aceasta. Evoluțiile planificate ar vedea capacitatea locației crescută la 28.000.

Cele patru imagini (deasupra și mai jos) arată perspective diferite ale schemei, preluate de pe teren, direct în afara pământului, partea inferioară a străzii Green Bowling din apropiere și din afara stației de tuburi ovale.

Privind imaginea de pe teren (de mai sus), se poate vedea și lucrările suplimentare pe pavilionul istoric al membrilor Micky Stewart, se poate observa, clădirea victoriană bucurându -se de o nouă simetrie când a fost văzut de la Vauxhall End.

Din direct în afara pământului la capătul pavilionului

Din fundul străzii Bowling Green

Din stația de tuburi ovale exterioare

Noul stand de blocare/laker la Kia Oval va crește capacitatea solului la aproximativ 28.000, adăugând 2.500 de locuri. Dezvoltarea va vedea că Peter -ul existent poate sta extins pentru a face legătura cu pavilionul membrilor Micky Stewart cu două niveluri, inclusiv și mai multe terase ale sistemului de acoperișuri, adăugate mai sus.

De asemenea, va exista o extensie la pavilionul membrilor Micky Stewart, adăugând o aripă suplimentară la clădirea originală, construită în anii 1890, ceea ce o va face pe deplin simetrică atunci când este văzut de la capătul Vauxhall al terenului și va adăuga noi camere pentru membrii membrilor „Folosiți în zilele de meci.

La fel ca și capacitatea suplimentară de zi a meciului, noua dezvoltare va vedea o nouă facilitate construită pentru activitatea de conferințe și evenimente a clubului, permițând terenului să găzduiască evenimente mai mari cu domeniul de aplicare pentru peste 700 de invitați, care vor permite o dezvoltare cuprinzătoare și mai mult în non -meci -Evenimente de zi la Kia Oval.

Cererea a fost depusă după o consultație îndelungată cu comunitatea rezidențială din jurul Consiliului Kia Oval și Lambeth. Arhitecții pentru schemă sunt Rolfe Judd, o practică cu sediul pe Claylands Road, la cinci minute de mers pe jos de Kia Oval, care a dezvoltat și noul stand Peter May, care a fost deschis în 2016.

În cazul în care consimțământul de planificare este dat la sfârșitul acestui an, construcția este planificată să înceapă după sezonul de iarnă din 2019 și să fie finalizată, în două faze, până la începutul verii de cricket din 2021.

Directorul executiv al Surrey CCC, Richard Gould, a declarat:

În timp ce anunțând planul nostru de a extinde Kia Oval în achiziție pentru a răspunde cererii de îmbunătățire pe care o întâlnim pentru cricket internațional și intern, am lucrat în acest moment.

Pe lângă faptul că a adăugat 2.500 de locuri suplimentare la sol, această dezvoltare va oferi noi facilități importante pentru a ajuta clubul să continue să se bazeze pe creșterea recentă care a fost determinată în activitatea noastră de conferințe și evenimente.

Aș dori să le mulțumesc rezidenților locali cu care am lucrat la proiectarea schemei, precum și altor părți interesate ale clubului pentru ajutorul și sprijinul acordat în pregătirea acestei cereri.

Detalii complete despre cererea de planificare au fost anunțate de președintele Surrey CCC, Richard Thompson, la AGM anual al clubului, aseară, când a anunțat, de asemenea, că Surrey a înregistrat profituri record de 3,6 milioane de lire sterline pentru ultimul exercițiu financiar.

De asemenea, s -a confirmat săptămâna aceasta că Anglia va juca Africa de Sud la Oval pe 30 mai 2019, în meciul de deschidere al Cupei Mondiale ICC Cricket din 2019.

Terenul va găzdui patru meciuri de grup ulterioare, cu șapte dintre cele mai importante națiuni de cricketing din lume, care vor juca la Oval în timpul competiției.

După Anglia împotriva Africii de Sud, terenul va găzdui Africa de Sud împotriva Bangladeshului, trei zile mai târziu, duminică, 2 iunie, înainte ca Bangladesh să ia în Noua Zeelandă într -un meci de zi/noapte, miercuri, 5 iunie.

Weekend -ul următor va vedea o ciocnire enormă între India și Australia duminică, 9 iunie, înainte ca ultimul joc al terenului să aibă loc sâmbătă, 15 iunie, între Sri Lanka și Australia.

Imagini, amabilitate: Surrey CCC/Rolfe Judd

#SportsVenueBusiness – Ținându -vă în cunoștință!

Partajează acest articol

Leave a Reply

Your email address will not be published.