Primele contracte pentru Stadionul de Nord Queensland, care vor fi atribuite până la sfârșitul anului 2016

Primele trei contracte pentru un stadion de 250 de milioane de dolari North Queensland (stadionul NQ) – inclusiv expertul principal – trebuie să fie atribuite înainte de sfârșitul din acest an.

Vorbind în Townsville, ministrul dezvoltării statului, dr. Anthony Lynham, a declarat că următorul etapă a fost un apel pentru licitații pentru două contracte pentru programul de sondaj de cantitate și de audit, după cum a confirmat:

Ofertele vor fi numite mâine (eds: vineri) de la vânzătorii preselectate listați luna trecută – opt dintre ei din nordul Queenslandului sau cu birourile NQ.

Vânzătorii preselectați vor depune licitații până vineri, 9 decembrie și vor fi acordate înainte de Crăciun.

Proiectul Stadionului de Nord Queensland va crea 750 de locuri de muncă și am precizat că încercăm să găsim locuri de muncă locale, servicii locale și alianțe locale.

Unul dintre criteriile de evaluare pentru licitații va fi implicarea întreprinderilor locale.

Ministrul care a asistat premierul în Queensland de Nord și membru pentru Mundingburra, Coralee O’Rourke, a salutat următorul mare etapă din proiectul Stadion, care indică sute de locuri de muncă sunt cu un pas mai aproape.

O’Rourke a spus:

Aceasta este o veste interesantă pentru Townsville în conducerea până la Crăciun și va oferi o lovitură atât de necesară în braț pentru încrederea economică locală.

Membru pentru Townsville, Scott Stewart, a declarat:

Este esențial ca comerțul local, contractanții și serviciile să aibă toate șansele de a maximiza oportunitățile de muncă. Localnicii noștri care lucrează la proiectul stadionului vor ajuta la Kickstart Economy Townsville.

Membru pentru Thuringowa, Aaron Harper, a declarat că a fost o „oportunitate fantastică” de a se întâlni cu reprezentanții companiei locale la informația departamentului de dezvoltare a statului de dezvoltare din Townsville, marți, la Reid Park, cu vedere la site -ul stadionului NQ.

Harper a spus:

Serviciile locale și -au demonstrat pasiunea și angajamentul de a fi implicat în acest proiect important de infrastructură și știu că sunt dornici să crească participarea locală pe stadionul NQ.

Cele opt companii locale preselecționate sunt:

ACOM Cost Consulting (birouri Brisbane și Townsville)

Donald Cant Watts Corke Qld (birouri Brisbane și Townsville)

Gleeds în colaborare cu firma locală din Townsville D. Neilsen & Associates (Brisbane)

Rider Levett Bucknell QLD (RLB) (Birourile Brisbane și Townsville)

Parteneriat WT (birouri Brisbane și Townsville).

Ranbury Management Group (birouri Mackay și Brisbane)

Parteneriat de coordonare a resurselor (birouri Brisbane și Townsville)

Tracey Brunstrom & Hammond (birouri Brisbane și Townsville)

Două companii cu sediul în Brisbane sunt, de asemenea, în funcționarea Aquenta Consulting și Rowles Time Management.

Ofertele pentru contractul principal de experți se încheie la 30 noiembrie, cu un expert care va fi numit înainte de Crăciun.

Dr. Lynham a spus:

Totul este la timp și la termen pentru a livra un stadion de clasă mondială pentru începutul sezonului 2020 NRL.

Serviciile locale pot continua să -și înregistreze capacitățile și interesul pentru pachetele de lucru ale stadionului din Queensland de Nord la: Northqueenslandstadium.icn.org.au/.

Începând de ieri (eds: miercuri), dintre cele 288 de companii care au depus expresii de interes (EOI) pentru pachete de lucru cu contractantul de conducere, 97 sunt din nordul Queenslandului.

Imagini amabilitate: Consiliul municipal Townsville

Sursa: Guvernul Queensland

#SportsVenueBusiness

Partajează acest articol

Leave a Reply

Your email address will not be published.