Purtătorul de cuvânt al USOC de multă vreme, Mike Moran, moare la 78

Mike Moran, care a condus relațiile media pentru Comitetul Olimpic al SUA de la Jocurile Olimpice din 1980 la Jocurile din 2002, precum și ulterior a jucat o funcție esențială la Colorado Springs Sports Corp, a avut decedat. Avea 78 de ani.

Moran a petrecut un deceniu ca director de informații sportive pentru Universitatea din Colorado din 1968 până în 1978, înainte de a se alătura USOC în 1979. În timpul său, cu ceea ce va fi numit mai târziu olimpic al SUA, precum și Comitetul Paralimpic, a supravegheat relațiile de media ale organizației, O funcție în care a rămas cu jocurile din sezonul olimpic de iarnă din 2002 în Salt Lake City, pensionându -se în 2003. Moran a fost gândit la un istoric al mișcării olimpice, precum și a obținut cea mai mare onoare a organizației, premiul general Douglas MacArthur, în 2002.

„În numele USOPC, precum și al comunității olimpice, precum și paralimpice, trimit cele mai profunde condoleanțe către gospodărie, precum și amicii lui Mike Moran”, a declarat CEO -ul USOPC, Sarah Hirshland, într -o declarație. „Mike a servit atât această organizație, cât și sportivii din echipa SUA cu integritate, precum și pasiune, precum și al său pentru jocuri, momentele fantastice, istoria, precum și oamenii nu au scăzut niciodată. Dorim confort tuturor celor care simt greutatea acestei pierderi, precum și ne alăturăm pentru a onora viața lui Mike, precum și moștenirea. ”

După timpul său la USOC, Moran a sfârșit prin a fi specialist în mass -media pentru Colorado Springs Sports Corp. Compensarea sportivă organizează evenimente, inclusiv Broadmoor Pikes Top Worldwide Hill Climb, Rocky Mountain specifică jocurile, precum și Colorado Springs Sports Hall of Fame Fame Fame inducții. În acest rol, el a fost frecvent acordul public al organizației din orașul House of the Olimpic, precum și cu mișcările paralimpice, funcționând ca emcee de evenimente de premiere, precum și prânzuri care onorează familia olimpică.

Moran a fost introdus în Sala de renume a sportului din Colorado Springs în 2005.

Tom Osborne, președinte, precum și CEO al Sports Corp, a declarat că Moran a dorit să continue să lucreze după ce s -a retras oficial din USOC. “El a fost atât de priceput la fel de bine, cât a mai avut foarte multe de oferit”, a spus Osborne. „Ceea ce a dorit să facă a fost să asiste la Sports Corp, precum și să ne ridicăm jocul. La fel de bine ca el a făcut -o de când îi plăcea Colorado Springs. ”

De asemenea, Osborne l -a creditat pe Moran, precum și conexiunile sale cu asistarea la o serie de organe naționale de conducere pentru a -și face sediul în Colorado Springs. “El a fost atât de instrumental cu USOC, precum și a avut toate contactele”, a spus Osborne. „S -ar putea să lege punctele. Era doar o icoană. ”

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.