Modul în care sportivii pro își îmbunătățesc jocul mental

descoperă din profesioniști pentru un joc mental mai puternic

Mulți sportivi se întreabă exact cum să -și îmbunătățească jocul mental, astfel încât să poată face la înălțimea lor în competiție.

Când ai talentul … la fel de bine ca și tu în muncă … la fel de bine ca și tu vrei să câștigi sau să reușești, totuși nu ești … jocul tău mental te ține înapoi.

Respectarea cu un exemplu este o experiență tipică pentru mulți sportivi în multe sporturi diferite …

„Simt că vreau să câștig la fel de bine ca să câștig. Am înțeles că nu sunt departe de a învinge jucătorii care m -au bătut în competiții, cu toate că am nevoie doar de această creștere mentală suplimentară pentru a -mi ridica nivelul de performanță … de multe ori încă nu pot să trec peste greșeli în capul meu. De asemenea, vorbesc foarte mult cu mine în timpul competiției despre ceea ce tocmai s -a întâmplat, ce să fac în continuare, precum și ce face adversarul meu. Am nevoie doar de această margine mentală suplimentară pentru a mă ajunge la nivelul următor. ”

Te poți asocia cu acest sportiv?

Vă apropiați de câștig, de a obține cel mai bun personal sau de a bate un rival, însă doar la scurt timp de toamnă?

Dacă acesta este cazul, un joc mental îmbunătățit este exact ceea ce cezi să -ți duci jocul la nivelul următor.

Un joc mental îmbunătățit este doar ceea ce Philadelphia Flyer, portarul Carter Hart, lucrează pentru a -și prezenta abilitățile la nivelul NHL.

Realizările lui Hart la nivel de juniori au fost uimitoare cu un record de 116-46-19, 2,01 goluri față de medie, .927 economisește porțiune, precum și 26 de închideri.

Nu numai că Hart a avut statistici excelente în juniori, ci este singurul jucător care a câștigat de două ori premiul ChL Goaltender of the Year.

Hart, în vârstă de 20 de ani, a lucrat cu un psiholog sportiv, considerând că are 10 ani, precum și rapoartele de credit ale abilităților sale mentale pentru succesul său.

Hart: „Am lucrat cu un [psiholog sportiv] de mai mulți ani. El m -a ajutat foarte mult la fel de bine cum nu aș fi acolo unde sunt fără ajutorul lui. ”

În ciuda unei cariere de succes de juniori, performanța la nivelul următor în profesioniști a fost o provocare pentru Hart.

Hart a fost tras în cel de -al doilea expert al său, după ce a renunțat la patru goluri pe doar 16 lovituri.

În primele șapte starturi ale lui Hart, el a permis 23 de goluri pe un procent de economie .883.

Carter continuă să lucreze la abilități mentale în fiecare zi, știind că această margine mentală îl va ajuta să aibă succes la nivelul următor.

Hart: „Cel mai probabil am afirmat că aproximativ 90 la sută din performanță este mentală. Încrederea este totul. Orice este între urechile tale. ”

Fiecare sportiv este în contract că un joc mental îmbunătățit este marginea atât de necesară pentru a ajunge la nivelul următor, însă este nevoie de muncă.

Hart oferă o foaie de parcurs pentru exact cum să-ți îmbunătățești jocul mental … provoacă cunoștințele de la un instructor de joc mental, precum și să lucrezi în fiecare zi pentru a-ți perfecționa abilitățile mentale.

Cum să stabiliți un joc mental mai puternic

Începeți prin a înțelege ce abilități mentale vă lipsesc: încredere, focalizare, compunere, depind de abilitățile dvs., rutine consistente etc.

Decideți ce abilități mentale doriți să îmbunătățiți, care vă vor afecta performanța.

În programele mele personale de coaching mental, încep cu aceste patru lecții:

Gestionarea așteptărilor stricte.

Cum să vă concentrați asupra procesului.

Insuflarea încrederii proactive.

Îmbunătățiți depinde de abilitățile dvs.

Aceste patru abilități mentale acoperă o mulțime de teren cu sportivii mei. Dacă vă interesează programele noastre de coaching mental, rutina o sesiune introductivă de 15 minute.

Sau consultați Proshop-ul nostru pentru programele noastre de antrenament mental de auto-studiu.

Îmbunătățiți -vă încrederea, precum și concentrați -vă cu antrenorul profesional de jocuri mentale!

Dacă sunteți un interpret de top în timpul metodei, totuși, descoperiți-vă sub performanță în competiție, cel mai probabil vinovat care vă reține este jocul dvs. mental. De fapt, mulți sportivi se luptă cu aceeași problemă …

Instructorul de joc mental de master Dr. Patrick Cohn vă poate ajuta să scăpați de problemele tale de joc mental cu antrenorul personal.

Întâlniți -vă cu noi prin Skype, Phone, FaceTime sau GOTO. Cu tehnologia video de astăzi, suntem capabili să ne conectăm cu sportivii, precum și cu antrenorii de pe tot globul.

Antrenorul de duritate mentală ajută sportivii severi ca tine să descopere credințele, precum și atitudinile care te împiedică să faci performanță la potențialul tău. Veți descoperi tehnici de joc mental pentru a face mult mai des la înălțimea dvs., depășind platourile de performanță, precum și lipsa de consecvență

Sunați-ne Toll gratuit la 888-742-7225 sau luați legătura cu noi pentru multe informații despre diferitele programe de coaching pe care le oferim!

Ce spun elevii noștri de antrenor mental?
“WOW!!! Ce săptămână am avut. Am reușit să fac cu o încredere care a permis stilului meu să radiaze – nu mai mult să intre în arenă cu aspectul „cerbului în faruri”. Am încetat să mă evaluez în timp ce făceam performanță, precum și am părăsit cu adevărat arena după ce modelele mele am simțit că m -am simțit foarte distractiv. Spune -ți atât de mult. ”
~ Julia Dreyer, campion național Equestrian

„Michelle a avutnull

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.